Aspirante optimiste > 20 ani (493)
Raspunsuri - Pagina 5
roxy_s spune:
sherbi , David are fata de fotbalist, mie asa mi se pare, foarteee frumos este, sa va traiasca
Viitoare mamica
roxy_s spune:
bb yasmi treci la raport
ce faci???pe unde umblii??
bebelu cam ciudata treaba.
Viitoare mamica
anamira spune:
Roxy te inteleg perfect. Asa e si lamine, analize hormonale perfecte, la eco se vad insa mici chistulete pe ovare pe care dr le numeste ovare polichistice clasice, ovulatie ioc deci dai cu stimulare.
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s bebelu este cam ciudat. faci 100 de analize, toate bune dar esti dereglata. cum se poate asa ceva??? aditza rezisti pana duminica cu testul??? sherbi super pozele, acum le-am vazut si eu. Viitoare mamica |
_
Te astept minune mica sa vii la mama in burtica :)
aditzaC spune:
cami ....multumesc , as vrea io 9 luni...in rest ca si tine la scarbici astept sa treaca ziua asta , maine merg la ONG fest ...stiti de el ?
bebe ..vin cu 4 linuitze eu as vrea gemeni ...pufff visez !! imi dau doua palme si revin
roxi ..rezist rezis , nu-s disperata dupa teste , cum am mai zis in trei ani an maxim 3-4 teste .
o viitoare mamica
ama22 spune:
Roxy si bebelu eu cu durerile de sani trag inainte sa fac testul pozitiv. Ma dureau, dar eu credeam ca trebuie sa imi vina si de aia.
Acum deja am ajuns ca daca nu am sutien pe mine nu suport nici atingerea unui tricou ca am impresia ca ma arde.
Si pe langa faptul ca s-au marit, s-au intunecat sfarcurile, azi dimineata am remarcat ca mi-au aparut celebrele vene - mi se vede o retea complexa de vene albastre. Asta in conditiile in care la mine nu se vad venele niciodata, e un chin sa imi ia sange pana imi gaseste o vena. O data am avut nevoie de o injectie rapida si numai in cap mi-au gasit o vena deci faptul ca eu vad zeci de vene acum e o minune :))
Cu toate astea nu sunt foarte optimista. Sarcina fara embrion este foarte perfida pentru ca placenta creste si ea genereaza bhcg-ul care provoaca toate aceste simptome. Deci totul poate fi fals
Le pup pe toate celelalte fete
Adi tin pumnii pentru test trece repede pana duminica!
http://www.amainbucatarie.blogspot.com/
aditzaC spune:
mai fetelor ati prins iar viteza ...ce-ati mancat ?.....o sa va prinda radarul , tb voastra platiti amenda .........
o viitoare mamica
anamira spune:
Bebelu ai fost foarte norocoasa ca a functionat tratamentul cu duphaston. As vrea eu sa mi se intample la fel. Oricum sunt convinsa ca si noi, celelalte aspirante vom ramane insarcinate. Este doar o problema de timp. Vara asta se anunta cu noroc
_
aditzaC spune:
ama ...incearca sa te ungi cu o crema pe sani , si finutza mea a avut sanii varzaaa.....daca nu te ungi va fii mai rau , la fel si cu burtica .
o viitoare mamica
anamira spune:
Ama imi pare rau ca tb sa treci prin experienta asta. Poate se intampla o minune si bebe tau chiar e ok.
In caz contrar te sfatuiesc sa fii puternica sa poti sa-ti revii
Citat: |
citat din mesajul lui ama22 Roxy si bebelu eu cu durerile de sani trag inainte sa fac testul pozitiv. Ma dureau, dar eu credeam ca trebuie sa imi vina si de aia. Acum deja am ajuns ca daca nu am sutien pe mine nu suport nici atingerea unui tricou ca am impresia ca ma arde. Si pe langa faptul ca s-au marit, s-au intunecat sfarcurile, azi dimineata am remarcat ca mi-au aparut celebrele vene - mi se vede o retea complexa de vene albastre. Asta in conditiile in care la mine nu se vad venele niciodata, e un chin sa imi ia sange pana imi gaseste o vena. O data am avut nevoie de o injectie rapida si numai in cap mi-au gasit o vena deci faptul ca eu vad zeci de vene acum e o minune :)) Cu toate astea nu sunt foarte optimista. Sarcina fara embrion este foarte perfida pentru ca placenta creste si ea genereaza bhcg-ul care provoaca toate aceste simptome. Deci totul poate fi fals Le pup pe toate celelalte fete Adi tin pumnii pentru test trece repede pana duminica! http://www.amainbucatarie.blogspot.com/ |
_
bebelu86 spune:
ana sa sti ca eu de cand am luat prima pastiluta am zis k eu voi ramane gravida in una din astea 3 luni de tratament.
si am ramas in a 2-a
dar mereu am fost optimista k va fi bine.
vb doctorului "v=am reparat"
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 5+