Aspirante optimiste > 20 ani (493)
Raspunsuri - Pagina 3
anamira spune:
Buna dimineata fetelor!
Am si eu o intrebare si poate ma ajutati sa gasesc un raspuns. Vi sa- intamplat vreodata sa va doara sfarcurile imediat dupa menstruatie? Eu o tin tot asa de cateva zile si nu stiu daca e ok, mai ales ca vreau sa fac stimulare luna aceasta.
_
Te astept minune mica sa vii la mama in burtica :)
madutza_bra spune:
ana, eu nu am patit asa, dar nu cred ca asa te va impiedica sa faci stimulare. Sunt chiar asa mari durerile?
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
bebelu86 spune:
Neata feteleee
Sherbi super pozele. sunteti 3 superbi, David e demential. mai ales cand l-ai imbracat in arab.
Ana nu stiu ce sa zic, eu nu am avut dureri asa. de abia acu au inceput sa doara rau de tot. abia ii mai pot atinge.
Joann cum sa te uitam??? ai grija de tine, stai la pat cum a zis doctoru si urmeaza tratamentu. hai k va fi bine.
Oana, MAduta, PAula, Cami, Ana, ROxy, Joann
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 5+
roxy_s spune:
neata fetele
abia am putut citit tot asa mult ati scris de ieri.
bun venit noilor fete si sedere scurta .
paula mutumim pt papica
joann ai grija de tine, nu mai fa nimic, nimic. dar ce s-a intamplat? cum?
bebelu, madutza, sherbi, ama, oana, didi, camcris, cosmy
nu mai stiu ce ati scrisasa ca va pup pe toate, citesc eu imediat.
Viitoare mamica
ang_21_costi spune:
neata felor,am inceput deja sa devin "adicta" cum spun spaniolii (adica dependenta) de acest forum.
eyyyyyyy, hai sa va spun mai multe despre mine (am vazut ca toate aveti un fel de "pagina" separat, dar cum eu nu stiu inca o sa va scriu aici):
am 27 de ani si m-am nascut in Arad. copilaria a fost cam de tot (parintii mei fiind cu niste idei destul de , adica scoala-acasa-invatat-somn-scoala- ...) in fine n-are rost sa despre aceasta perioada ca ma apuca . Pe cand aveam eu vreo 9 ani a venit pe lume fratiorul meu.imi aduc aminte cand a venit mama cu el acasa si am ramas numai noi 2 singuri in camera prima lui reactie (si a mea la fel) a fost sa izbucneasca intr-un din ala nebun. cat el era mic eu il ingrijeam si mai ne , mai ne , dar fara mari incidente (in fond chiar il . in Decembrie 2007 fratiorul meu (avea 16 anisori) a hotarat ca e satul de lumea asta si s-a sinucis . de atunci au trecut 2 ani si mie tot nu-mi vine sa cred (poate si din cauza ca locuim in Spania si cand venim in Romania am impresia ca e plecat undeva)
imi cer mii de scuze, sper ca nu v-am intristat si pe voi
Doamne Doamne fii cu noi in fiecare zi !!!
ama22 spune:
Vai madutza ce in ciuda imi faci acum! la mine acum se construieste gardul si toata curtea e numai transee ;(( am mai salvat cateva floricele in ghivece si abia astept sa le pun inapoi in pamant. si mai am o gramada de plante aromatice
ma gandeam acum, ca eu la cat sunt de curioasa, nu m-ar deranja sa am acasa un eco cu sonda :)) m-as uita de trei ori pe zi la ce se petrece in burtica
http://www.amainbucatarie.blogspot.com/
roxy_s spune:
bebelu am citit acum ce-ai scris du duphaston-ul...tie ce ti-a zis cand ti l-a dat? avea chistulete de-ti intarzia ciclul? ca eu cand am luat duphaston pt asta mi l-a dat, imi intarzia foarte mult din cauza ca aveam chistulete. sau ti l-a dat pur si simplu pt reglare?ti-a facut atunci vreo analiza cand ti l-a dat ? sau ti l-a dat asa pur si simplu?
iony am uitat sa te pup, tot tarziu intri sa vorbesti cu noi, eu nu apuc sa vorbesc cu tine niciodata
Viitoare mamica
roxy_s spune:
ama daca zici ca si sanii ti s-au umflat....as zice ca este foarte normal pt o sarcina in dezvoltare.lasa ca mai este putin pana marti si te dumiresti. vezi daca zice doctorul ceva naspa si tu nu esti convinsa 100% de ce zice, sa nu faci neaparat ce zice el,chiuretaj sau ceva, mai bine consulti si alti doctori.
anca si pe tine am uitat sa te pup.
anamira nici mie nu mi s-a intamplat asa ceva, nu stiu ce sa zic
Viitoare mamica
aditzaC spune:
neatzaaaa...
paula ..multumim pt tratatie , cami am sosit deci nu te las ca papi mai mult ca mine ....glumesc
sherby ....sunteti o fam superba !
madutzule te asteptam cu pozici . pup cristinelul scump
ama , roxy , ana , didi, mara , bebe ....pupiceii
despre mine? NO CM , No simptome in plus .......asadar astept si iar astept ...test fac cel devreme duminica ....mai dau si banii pe test de pomana
o viitoare mamica
bebelu86 spune:
Roxy eu nu am avut niciodata chisturi, nimic. totu era curat si in limite normale.
numai k eram dereglata, de la ce? nu stiu. toate analizele au iesit super bine.
mi l-a dat doar pt dereglare.
Ama poate marti se vede bine bb acolo. de aia ai si durerile de sani.
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 5+