*LMA!*Puiuti de Randunici 2008 !! (407)
Raspunsuri - Pagina 4
dudurutza spune:
, capuccino, nesquik, irish-cofee, ceai mult si de calitate pt gudinde si bolnaviori, si tot ce va doreste sufletelul.
gureselor
Merg sa citesc din urma, ca am vazut ca mi-ati dat de lucru, nu gluma
Simo sa fie bine
Sanatate puiutilor bolnaviori si celor mari bolnaviori, deci sanantate tuturor!
lyvy spune:
Neata, vai tu fetelor ce dor imi e de voi!!!!
Asa de rar am timp sa intru, si ma mult va citesc, ca de scris, tot pe dinafara subiectului as fi.
Noi suntem ok, burtosi si cu procent mare de baietel, si io vroiam fetita....dar las ca va fi bine...
TT e ok, mai am dureri de spate, dar vor fi si mai mari mai incolo...mi-e frica de nastere rau de tot, si tot asa.
Ma pregatesc sa merg la servici, va pupez apasat
Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)
+18 sapt
Pozele mele
Povestea nasterii
luny spune:
hey..
mai, ce am exprimat eu ca simt nu era legat de forumul asta, si am precizat asta.. era ceva personal.. dar recunosc ca ma simt aiurea cand pun un filmulet pe care nu-l vede chiar nimeni.. asta e, mai rar de acum..
iar de raspuns punctual tuturor, mi-e imposibil, timpul nu-mi mai permite, asta e.. nici mie nu mi se raspunde mereu, dar zau ca nu ma supar, asa cum sunt eu, sunteti si voi, la fel de ocupate,fiecare are problemele ei, nu mi se pare ok sa fie motiv de pus bot...
fiecare scrie cand vrea, cand poate, cand are ceva de spus, sau nu
v-am citit de dimi:
1. mi-a placut tare de Stela (iar), bine i-ai zis lui Geo cu masa!te-ai dezmortit, fata, bravo tie!! vine varaaa
2. noi suntem amandoi bugetari mi-e groazaaaaaa.. e tragic.. e posibil sa nu mai plecam in concediu in Croatia, in conditiile astea..
kya ff bun hemiflores, ulei de dovleac si seminte crude de dovleac, eu i-am dat preventiv vara trecuta ca avusese tata, si el nu a luat..ma rog, nu statusera impreuna prea mult, dar i-am dat oricum tratamentul.. maine daca e frumos, merem la animalute!!
Nicoleta, Muf a avut eozofilele marite mult acum, cu oxiurii(acum 2 luni, cam asa..)
Simo, curaj, osafiebine!
PS: are nitei muci si al meu Muf, bag si eu Influcid, sper sa functioneze!
sanatate la bolnaviori, va pup, am ars-o aiurea p-aici prea mult, ma dau astia afara..
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
dudurutza spune:
Ioana pentru vesti bune
Naty
Ariel, prietena mea a vrut mousse de miere, ca-i de cura, eu nu ma bag, am executat ca era ziua ei Asa-s si eu la ciclu, manc frate de zici ca se termina mancarea
Sanatate fratior de Ariel, sa te faci bine!
Mihatp osafiebine, sa fiti voi sanatosi!
O mareee pentru luny si un osafiebine
Olga, eu as alege Praga, din acelasi motiv, la Budapesta am fost!
Stela o multime de Ai mare dreptate. Asa este, trebuie sa ne bucuram de toate, incepand cu lucrurile simple
Ramo noi suntem cele mai importante, stii da? Al meu m-a obligat sa fac abstractie de unele lucruri, si sa ma gandesc la mine, e bine, face bine, si toate se aseaza intr-un mare fel. Incearca
Bravo Diana de Cleme, domnisoara mare
P.s. mai am de citit, dar trebe sa merg la scoala, si da sunt si eu bugetara. Asta e, ma gandesc, ca mai bine ca nu dau oameni afara din serviciu, ca fiecare are greutatile lui. Sa ne ajute Dumnezeu sa fim sanatosi!
Nicoleta spune:
Salutare.
luny, stiu de eozinofile, insa Stefan fiind alergic nu ma pot baza prea mult pe ele, daca si Matei este etc. Insa este o valoare de luat in calcul. Cat despre invizibilitate, si eu am inteles ca lumea are timpul limitat, sincer le admir pe cele care fac scrisorele exhaustive! Eu nu am reusit niciodata!
Dudu, daca asa a fost comanda... Asa a fost!
Eu am slabit in 4 zile jumatate de kg (ca si asa stagnasem mult timp... pana s-or urnit suncile spre iesire... ). Si sunt si cu rusii... Sper ca luni sa fie -1. Uf, greu, dar sigur. Insa GREU. Nici eu nu ma pot tine 100% (nu mananc nepermis, insa mananc des... mai ales acum, in plina M). Hai ca mi-am zis pasul, ma duc sa schimb un kkcios.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.
zozela spune:
La multi ani,Simonettaa!!
La multi ani,Bia!!
Mamica lui Mihai si cu samburica!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
mstela spune:
Neata..mai luati si de aici ca am destula;sunt zombi:
A 3 a noapte consecutiva grea,cu dormit pe muchie de pat,cu vaicareli de la respiratia grea,cu picior primit in san.Dar,important ca suntem pe drumul cel bun,Influcidul a actionat..Bitza,si pt tine mami,sigur:
La un moment dat m-am trezit,iar Tea era cu picioarele in capul lu' tacso si capul sub patura.
Cuscra,tin pumnii..fii tare.
Lyvy,ieri ma tot gandeam la tine si la samburel,ca nu ne-ai mai dat un semn..speram sa fiti bine.
Luny,asa mami,hopa sus.Si pune filme ca,sigur cineva-1-2-3 mamici vad, dar nu ajung sa scrie feed-back-ul..Eu,am mai zis ca vad tot (ce se deschide),daca nu vad pe moment,salvez si vad mai apoi,dar nu am cum sa stau sa scriu mereu ce-am vazut.Dar nu pot rata sa nu vad cum mai arata puii scumpi si mamicile
Mariasi restul fetelor.
Aseara,si-a primit pedeapsa randunoiul ca a deschis gura inainte sa gandeasca:l-am pus sa pregateasca masa,muraturile...iar friptura a fost excelenta.Si-a dat seama ca a sarit calul si a fost mielusel mai apoi..Numai ca eu m-am aratat suparata foc,asa ca aseara degeaba mi-a dat tarcoale..a,si si-a cerut scuze.
Eu stiu ca el este un baiat finutz,dincolo de faptul ca a fost crescut intr-un mod care nu-mi place mie intru totulsi mai are scapari,ca altfel nu-l luam,si mai stiu ca e extrem de "rau de foame" si atunci vorbeste gura fara el,desi nu simte asa,dar tot m-am suparat pe el..si i-am zis:"Cand invata si el sa vorbeasca/se poarte cum trebuie?la 50 de ani?In caz ca-l mai suport pana atunci"..
Cat priveste decizia lui Base,mi-e greata rau...ma tot gandesc la saracii amarati pensionari,la mama care are o amarata de pensie si ii e ff greu chiar si acum..
Pa.O zi buna.
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
zozela spune:
Scrisorica nu pot face,pentru ca am un razgaici atarnat de crac,dar doua vorbe zic si eu!
pentru felicitari! Deja m-am obisnuit cu ideea ca vom avea fifi nu coco si..ma bucur Imi doresc sa fie sanatoasa ca fra'su si-atat!!
Ioana,am vazut ca ai preluat semnatura cu samburica-sa-ti aduca si tie,ceea ce mi-a adus si mie
Olga-ma bucur ca nu esti sifilitica la modul ala Bai,dar cel mai tare ma bucur ca a mers si la voi Influcidul
Facem cartile pt.saptamana viitoare?Ati ales numele?Te ajutam!
Sanatate si optimism tuturor celor care sunt loviti in aripioare
Simo!!
Livi,felicitari pentru aproape baietelul din burtica!! O sa vezi ce frumos e sa fii mamica de putulica!!
Ei,sigur ca mai aveam de zis,dar pustiulache asta chiraie pe-aici de foame Puuuppp craacaaa!!!
zozela spune:
Nah ca uitasem
Olgaaa: www.nume-copii.ro/noiembrie.php" target="_blank">sursa de inspiratie