*LMA!*Puiuti de Randunici 2008 !! (407)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Neata!

Simonette! Sa fii sanatoasa si fericita !

Zoze, daca e fetita, Radu vrea sa o cheme Sara, si nu ma deranjeaza ( desi aveam variante ), daca e baietel, Alexandru ( desi Radu face un misto crunt de mine, ca asa in cheama pe primul meu prieten cu care am so fost 100 de ani, cica ii punem numele asa copilului "in memoriam" . Asa ca nu stiu inca daca e serios impotriva sau nu ).

Sa va mai zic una de la Sof: simbolul shortcut-ului catre un folder ( dosarul ala cu sagetica in colt ) este "cascavalul lu' Dzeli" ( cascavalul lui Jerry )

Gata, ca azi am zi nasoala, trag insa cu ochiul, nu am vreme sa scriu mai mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

M-am intors.

Lyvy, deci baietel! Sa fie sanatos! Micuta mai merge la gradi?

Stela, cum ma, asta-i pedeapsa? Daca-l trimiteai sa spele si vasele cum mai era? Eu vad ca ti-l aperi, ca doar este al tau. Dar daca tu consideri punerea mesei pedeapsa... come on! Il poti ruga sa faca asta in fiecare seara, n-o fi foc! Si asa, cu draga-draga! Ia sa vezi cum merge de bine treaba apoi!

Zoze, te cred si eu ca-ti place ideea de fustite, rochite si codite! Mihai stie de bebe si de burtica?

Matei este in continuare virusat, mucii sunt cam prea solizi si nu mai trec (astept sa treaca cele 12 zile regulamentare)... Nu cred ca mai mergem la Praga... nu mai poate al meu. Si peste 2 saptamani voi fi singura o saptamana intreaga, el se duce la... Brasov (interes de serviciu, evident!).

Va doresc o zi buna. Si mai trec eu pe aici.

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.

Mergi la inceput

Zoze Dupa DPN, parca l-as boteza Paisie

Mergi la inceput

Olgule, este o adevarata culegere de perlute Sof a ta!

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

LA MULTI ANI SIMONETTE!
LA MULTI ANI BIA!

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Nume: Florenta (medic stomatolog), Venetia (lector), Romana (director la o firma mare). :)

Mergi la inceput

Nico, am primit si noi oferta pentru Praga. Sa mor de stiu ce sa fac, cand vezi costul pe persoana, pretul e ok, 249EUR cu avionul, trei nopti, hotel de trei stele cu mic dejun. Dar cand inmultesc cu doi si adun si avionul Sofiei, care doar pe ala il plateste...ajung la 658 EUR, adica mai mult decat am platit marea 7 zile-all inclusive. Imi doresc rau sa merg, dar cand vad jalea din jur, cadn imi pun semne de intrebare mari asupra banilor pe care voi sta acasa cu bebedoi...of, Radu zice ca facem cum vreau si eu nu stiu cum vreau

De ce nu incerci ceva homeopat pentru Matei? La Sof chiar a avut efect, a avut o singura noapte grea, mucii ii curg, tuseste, dar o las in boii ei, e vesela, nu face febra...asta e!

Mergi la inceput

Olga, ii dau si eu Influcid, dar cam uit, ii dau cam 2 pe zi. Se vede ceva, insa eu il suspectez de o bacterie in nas. Atata timp cat nu face febra, nu ma stresez... prea tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Salutari. Inteleg ca de acum da Mimo un expreso cu spuma de lapte si astept. E cu lista sau cu bon de ordine??!!
Am inscris copilul la gradi din toamna, unde a fost si Briana si la aceeasi educatoare care revine acum din concediu de maternitate si face grupa mica cu copilul ei, copilul proprietarei gradinitei si inca 3 copii (frati de-ai fostilor colegi ai Brianei) si in plus 2 fini de-ai mei . Ce zice omul aseara: "esti nebuna, cum sa dau copilul la gradinita, ei sunt mici acum si sunt periculosi, daca ii baga unu creionul in ochi?" Deci Gecko, uite inca un specimen pentru care sticksu e arma alba in toata regula.
Bine, recunosc ca omul e marcat din gradinita unde o colega i-a scos ochiul alteia cu creionul si a ramas saraca marcata pe viata .
Cu toate astea sper sa ma tin tare in decizie, desi de aseara plange toata casa la gandul ca odorul se duce la gradi (zici ca-l trimit la armata in Afganistan). Bica n-a dormit toata noaptea, socru-miu se face ca nu ma vede, iar omul e negru la fata.
Edit: Briana tine cu mine pentru ca ea a divinizat-o pe "Doamna Mimi" - educatoarea si e fericita ca o va vedea si ea mai des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

LA MULTI ANI ,BIANCUTZA!!!

LA MULTI ANI ,SIMONETTE!!!

-sanatate bolnaviorilor

-simo pentru voi si cred si eu ca esti speriata..dar o sa fie bine

-lyvy sa fie sanatos barbatelul mic

-olga e f frumos Sara..despre numele baiatului ,e f tare al tau ,despre Sof nu mai zic nimic decat ca e o dulceata

-zoze numele samburicii l-ati hotarat?ce face mihaita?am mai intrebat de el,ti-am zis ca vreau sa-l vad ca imi e tare dorrr de el dar vad ca nu ma bagi in seama(glumesc ,nu de alta dar nu vreau sa-mi iau ceva peste bot)
- gata am fugit sa fac papica...va si mai vb ...multam pentru ma duc sa-mi mai fac si eu una....

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput