Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (158)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Salutare :) Gata saptamana, cam obositor... dar frumos. Nu stiu fetelor, voi sunteti deprimate la ideea ca va intoarceti la servis, eu una incep sa ma deprim la gandul ca iar o sa fac pauza daca fac bebe2. Bine, aici pauza e mica, de 3-max 4 luni... Sper ca voi avea o sarcina usoara, ca la Robertzone, si voi lucra pana in ultima clipa, ca la el. Eu daca nu muncesc ma simt inutila, culmea e ca si cand stateam cu Robert acasa, desi aveam grija de el, ma mulgeam cu spor, somn pe apucate - io tot la servis ma gandeam, si tot aveam sentimentul ala de pierdere, nu ma regaseam efectiv.

Elenuca - Esme are dreptate, se poate trimite cu posta :) Dar eu vin in tara pe 27 Mai :) Stau pana pe 1 iunie - daca doresti, pot achizitiona "obectul" si ne vedem in Bucuresti :) Sanatate multa - o sa treaca si neplacerile astea Si o sa vezi, cu vremea o sa inveti sa gestionezi mai bine virozele & Co.

Belleanne - of mai ce ati patit si voi! Constat ca piticii nostri devin din ce in ce mai independenti si de aici ... tot felul de aventuri :( Sper ca sunt toate bune cu Elena. Cat despre prim ajutor la copii, si eu stiam ca manevra cu pricina nu se face la astia asa mici, dar oricum, e bine de stiut. Oricum in momentele alea ... in fine, pana la urma e o chestie de noroc.

Esme - super interesant si placut suna ce ati facut voi acolo! Ai mare dreptate in tot ce ai zis

Laurita - Esti o dragutza :) Energie am si ti-as da si tie, caci banuiesc cum esti cu doi din astia mititei agatzati de tine. Zau ca nu inteleg cum ai facut si cum faci fatza ...

In rest pe aici a venit iarna inapoi Fetelor, e frrrriiiig, acum sunt cateva grade, am dat din noi drumul la cald la bebelac in camera, toata ziua ploua sau sta sa ploua, e intuneric, e vant de zbori... Am scos din nou pullovere, geci, fular pentru mine. Pai ce sa mai zic ca e piticania racitura... Tot sper sa treaca iarna asta ca sa ne treaca diversele, dar nah... Bogdan e bolnav, pe mine incepe sa ma doara gatul of of. Oricum primavar asta al scapat lejer, enterocolita aia urata din tara, otita si cam atat. In rest muci amaratzi, fara febra ... pai nici nu se compara cu anul trecut :) Ma declar multumita (dar totusi poate se termina si iarna .......)

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

BELEEANE cuma sa a impins-o de pe topogan de sus de tot?? cum a fost?
vai de mine !!!!!!!!!!

25+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

a venit omu' cu ! Serviti, va rog!, !

Belleane , imi pare tare rau pt cucui ! sa treaca rpd si no more incidente de genul asta! Mie de asta imi e cel mai teama la locurile astea de joaca. Cei mari sunt cateodata rautzi cu astia mici

Esme f tare!

Elenuca ma bucur ca este mai bine Liz . Multi sa-si revina complet!
Ups - uitai . Da, Elenuca, mai are 2 sapt de stat in ghips, pana de ziua ei. Asta nu inseamna ca nu are indemanare la facut mici boroboatze . Ieri vb la cand si-a umplut pumnii cu pamant dintr-un ghiveci si a presarat prin toata casa numai pamant . Ce mai? O adevarata Gretel, a lasat semne sa stim exact pe unde a trecut
Nu stiu cum o fi cu recuperarea? Oare la copii asa mici se face un fel de fizioterapie? Eu, multumesc lui D-zeu, n-am avut nici o fractura si habar n-am ce si cum.

Multa sanatate si Juliei

Mai, a luat-o razna vremea asta . Sper sa vina caldura peste voi Simonix, sa scapati de hainele groase si de raceli. Multa sanatate lui Robertix si Bogdan , baga ceaiuri si ceva pt gat sa alungi uracioasa, da?

Va si va doresc un weekend insorit si frumos!

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Buna dragelor!

Elenuca, saru'mana, sper sa fie bine...revin luni cu vesti...
Sanatate multa la toata familia! Ati ajuns tot la antibiotic pana la urma, vad...din pacate...sper sa-i treaca repede Lizucai

Belleane, cred ca afost cumplit cand ati vazut-o...brrrr...uite de-asta stau eu dupa fundul ei in parc si n-o las o clipa singura...poate ca par exagerata, dar decat sa trec prin clipe din astea, mai bine stau lipita de ea... cucuiul

Ylari, cred si eu ca dupa doi ani de stat acasa (desi nu se poate numi chiar "stat") e greu la sv...si mie mi-e teama..dar incet-incet o sa ne intram in ritm...n-avem incotro...succes!

Laura, e greu cu un copil dar cu doi!!! hai, curaj si multa putere! o sa treaca si greul! si pentru tine Dani...
La multi ani sarbatoritelor zilei! Viata lunga si frumoasa lor si mamicilor!

Week-end placut!

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Ce faceti fetelo, am si eu timp de forumeala... si pauza!
Raportez rufe spalate, piata facuta, ciorba, varza (cu pui) sper sa o vad si eu papand cu manutzele, ca pe Liz Am fost si in oras, la 2 mall-uri in cautare de incaltari ptr printesa. Am gasit niste sandale frumoase si ok, dar 22 erau fixe fixe... cred ca in 2 saptamani ii ramaneau mici. In concluzie ne-am axat pe cautarea de nr 23. Ei bine, toate numerele si modelele posibile... dar 23 nu! Am scormonit tot magazinul si pana la urma am gasit un alt model, asa ca l-am luat. Bine, o sa-i mai cumpar eu... ma tot screm sa ma gandesc cum sa fac sa ajung si eu in sun plaza (poate cu cleo ) Cleo, inafara de metrou mai pot sa iau ceva de la aparatori pana acolo?
Fug sa culc fata.
Va pupez

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

'Neata, fetelor (la mine e, nah!) Eu cred ca am innebunit! Victoria doarme de 3 saptamani toata noaptea, rar se trezeste si eu sunt mai obosita decat eram cand se trezea de 5-6 ori/noapte!

Ylari, asa tarziu doarme Eva dupa-masa? Victoria la ora 1pm cel tarziu e in pat si doarme vreo 2 ore.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

'Neata, fetelor (la mine e, nah!) Eu cred ca am innebunit! Victoria doarme de 3 saptamani toata noaptea, rar se trezeste si eu sunt mai obosita decat eram cand se trezea de 5-6 ori/noapte!

Ylari, asa tarziu doarme Eva dupa-masa? Victoria la ora 1pm cel tarziu e in pat si doarme vreo 2 ore.

_

Azi am avut o mica dereglare de program, a adormit in masina 30 min in drum spre al doilea mall De obicei doarme de la 14-16.

LA MULTI ANI SARBATORITELOR DE AZI, BRIANA SI ALISYA!!!!

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

_

Dar de fii-mea ce zici ca acuma se culca...pai daca se trezi la 10 dimineata...si azi-noapte s-a culcat la 12

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Ce faceti fetelo, am si eu timp de forumeala... si pauza!
Raportez rufe spalate, piata facuta, ciorba, varza (cu pui) sper sa o vad si eu papand cu manutzele, ca pe Liz Am fost si in oras, la 2 mall-uri in cautare de incaltari ptr printesa. Am gasit niste sandale frumoase si ok, dar 22 erau fixe fixe... cred ca in 2 saptamani ii ramaneau mici. In concluzie ne-am axat pe cautarea de nr 23. Ei bine, toate numerele si modelele posibile... dar 23 nu! Am scormonit tot magazinul si pana la urma am gasit un alt model, asa ca l-am luat. Bine, o sa-i mai cumpar eu... ma tot screm sa ma gandesc cum sa fac sa ajung si eu in sun plaza (poate cu cleo ) Cleo, inafara de metrou mai pot sa iau ceva de la aparatori pana acolo?
Fug sa culc fata.
Va pupez

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

wow, ce "furnicutza" harnicutza! felicitari...cum naibi reusesti?
Varza am si eu in meniu dar cu afumatura, doar pentru noi astia mari...fetei o sa-i fac piure cu pui. Ieri am facut si o ciorba de pui bunaaaa, cu mult leustean, febletea mea in materie de verdeata...
Spor la cautat incaltari...ce vrei sa-i iei? sandale, banuiesc, ca vine vara...si eu tre' sa-i iau, dar intai sa fac rost de bani

Mergi la inceput

Luminel pana la urma am gasit sandale, evident. Dar o sa-i mai cumpar eu, sa aiba si ea macar 2 perechi (una si ptr vreme mai inchisa, ceva gen balerin, pantof-sanda, asa...
Mda, am culcat fata, am bagat si 2 checuri, al treilea asteapta, acum o sa ma pun pe calcat si maine sper sa ma relaxez si eu...
Ah, mai am o masina de bagat la spalat.
Lumi sunt varza , ca raspuns la intrebarea ta, dar n-am incotro, ca n-ar veni nimeni sa mi le faca. Mama nici nu m-a mai sunat de cand am inceput serviciul Sa nu vb cu pacat, i-o fi frica sa n-o rog sa ma ajute cu vreo ceva ... of...
Pupici pupici.........

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput