Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (158)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Luminel pana la urma am gasit sandale, evident. Dar o sa-i mai cumpar eu, sa aiba si ea macar 2 perechi (una si ptr vreme mai inchisa, ceva gen balerin, pantof-sanda, asa...
Mda, am culcat fata, am bagat si 2 checuri, al treilea asteapta, acum o sa ma pun pe calcat si maine sper sa ma relaxez si eu...
Ah, mai am o masina de bagat la spalat.
Lumi sunt varza , ca raspuns la intrebarea ta, dar n-am incotro, ca n-ar veni nimeni sa mi le faca. Mama nici nu m-a mai sunat de cand am inceput serviciul Sa nu vb cu pacat, i-o fi frica sa n-o rog sa ma ajute cu vreo ceva ... of...
Pupici pupici.........

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Ylari, n-am vrut sa fiu ironica, cum se poate intelege din mesaj...iarta-ma...tocmai, la asta ma gandeam ca esti obosita si mai faci si atatea treburi...dar cand n-ai incotro, te intareste D-zeu...eu m-am obisnuit sa o cam lalai de cand stau acasa, dar cand m-oi intoarce la munci, sa vezi ce intru in priza

Ufff, biata de tine, e greu cand nu te ajuta nimeni....soacra nu, mama nu...macar sotul.

Sa poarte cu placere sandalele, Eva! nu retinusem ca le-ai si luat

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Ah Lumi, departe de mine gandul ca ai fi vrut sa fii ironica, te pup scumpa, am inteles exact ce vroiai sa spui.
Sotul ma ajuta foarte mult, exact in momentul asta doarme langa Eva. Ce sa il pun sa faca? Orice l-as ruga, raspunsul lui este: stai putin... Adik nu face ce il rog cand il rog, ca doar nu-i nimic asa de urgent, nu? Da, lasa ca ma fac eu mare

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Salutare fetelor!
Azi am fost in Tineretului cu patura si mancare dupa noi si asa frumos a fost...dar cand ne-am intors, pe la 18.30, Delia n-a mai putut rezista si a adormit. Sa vedem acum cand s-o trezi....

Ylari, felicitari pentru atata treaba! Eu prefer sa mor vinerea ca week-end-ul s il am liber. Dar sa vedem daca ma tine si cand o sa incep muncile.....Si am impresia ca e Baby Expo pe la sfarsitul lui mai, poate ai timp sa ajungi si sigur vei gasi de incaltat. Si eu trebuie sa ajung neaparat.

Tocmai am aflat ca o prietena de-a mea este insarcinata, mai are o fetita de 2,5 ani...asa mult ma bucur pentru ea si ma gandesc ca intr-un fel ea m-a ambitioonat sa fac primul bebe....acum parca inca as mai astepta...sau poate nu?

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Mi_bebelina, sa va fie de bine iesirea! si sa te lase Deliutza sa dormi la noapte
Felicitari prietenei tale pentru sarcina! Tu mai asteapta 5 luni sa va sincronizati perfect simetric

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Esme si Simonix, puteti sa va apucati sa faceti comert sau mic trafic cu supozitoare cu eucalipt La cati muci sunt numa' aici in grupusorul nostru de pitici, hi hi.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

HAH! Nah, ca si Victoria s-a culcat azi la 2 jumate... dar ea la 7 dimineata imi da desteptarea. Striga "Mami... up!" si tre' sa sar direct in picioare, ca de nu, incepe sa maraie, sa urle...
Mi_bebelina... sau poate nu?!

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

La multi ani!
Copila frumoasa si nazdravana cu par balai Mara!

Scumpa Sara- scortisoara, printesa cu gene lungi

Patrick Nickolas, tizul nostru

Eric-Daniel, pui de Jady

Sa fiti iubiti si fericiti, sa va aduca viata ce-i mai frumos!

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Si noi cu cucui din pacate! A cazut cu capul de calorifer, tare m-a mai stressat caloriferul asta de cand l-am vazut, sunt foarte putine case in Canada cu tipul asta de calorifer din fonta ca la noi, insa iata ca a trebuit noi sa inchiriem casa asta, una la un milion. Are ditamai benghiul,e umlat tot si a are o dunga asa, unde i-a intrat elementul.

Ylari e greu pana te obisnuiesti, pana iti intri intr-un ritm. Pune-l pe tati sa te ajute neaparat! Eu una nu fac de mancare daca nu sta Gabi cu Patrick. Ii mai si trimit afara, daca e cald, ca sa am eu liniste. Daca nu vrea, comand de mancare si apoi vede el cum se duc banii de aiurea. Apoi stau eu cu Patrick si Gabi face curatenia si tot asa. Acum suntem rasfatei ca avem parintii la noi, tata e bucatarul sef, nici nu indraznesc sa ma bag peste el. Insa m-am cam saturat, am uitat cat de nesanatos gatesc ai mei, numai prajeli, carne, porc, ciorba de burta, tochituri, bleah... Cred au consumat ulei in 2 zile cat consum eu in 2 luni. Il imbie si pe pitic insa el oricum nu mananca nimic, e prima data cand ma bucur ca refuza sa pape. Azi insa preferam sa=l vad ca mananca si tochitura ca a fost in greva totala : o felie de sunca pesata, 3 linguri de bors si un suc de portocale, asta o zi intreaga!

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Neata fetelor!
Mda, m-am trezit ca sa pun de ardei umpluti (si dovlecei) cu toate ca am zis ca azi o sa stau Dar ca sa am de papa, macar pana miercuri ca varza mai e putzina...
Aseara mi-a fost cam rau Dupa toata trebaluiala aia am iesit in parc cu pitica si mi-a scos untul din mine. Intre timp sotul a facut curat. Doloress multzam de sfaturi... Da, acum e prima saptamana, sper sa ne organizam cat mai bine ca sa fie toata lumea multumita.
Azi daca n-o ploua iesim in IOR cu niste prieteni.
Simonix, Esme, daaa, are dreptate Gabitzam cu supozitoarele... Sincer m-ar interesa si pe mine Deci astea desfunda nasul? Vindeca mucii? Eva e mai bine dar iar am uitat sa-i dau nurofen la 6 aseara

LA MULTI ANI MARAAAAA POTOROASA DRAGA!!!!!
LA MULTI ANI SARAAAAAA SCORTZISOARA NOASTRA CU GENE LUNGI DE CARE NE E TARE DOOOOOOR!!!!!!!!
Sa fiti sanatoase frumoaselor, fericite si norocoase.

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

Bianca, Briana si Alycia! Sa cresteti mari si frumoase!
europenilor Mara potoroasa, Sara scortisoara, Patrick si Eric.
Sa cresteti mari!

Europa si tuturor europenilor...na ca azi sunt continentalista! ...Scuze fetele din Amerique/Asia/Australia!

Va pup pe toate!

Mergi la inceput