Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (52)
Raspunsuri - Pagina 5
Nik0le spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cristies
Nu cumva se si ataseaza de o anumita suzeta? Eu nu am vrut sa-i dau suzy din motivele enumerate de tine si din cauza ca fratele meu se atasase de una (pe vremea aia nu erau multe modele) care de la atata fiert arata horror dar alta nu lua si plangea ca din gura de sarpe... _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
Nu, Irina doar simte nevoia sa suga, i-am schimbat doua suzete pana acum fara s-o prefere pe una dintre ele. Oricum, daca acum si-a descoperit degetul, eu zic ca am scapat.
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel MIREMIA, saru inca o data de colac!. ana intreaba cum se tine de manere daca intra doar capul? Cris, mami de Ema (13/01/2010), si Ana(4/4/2003) AMR: 1,5 kile! poze povestea noastra |
Sa-ti traiasca minunatia de fata desteapta! Cred ca ati vazut pozele cu manerele deasupra, asa-i? Colacelul se pune cu manerele in jos (sa se tina bebe de ele, a mea abia acum a inceput sa se prinda) si cu ariciul in spate. Eu inainte il puneam cum imi venea la mana, deci probabil in poze era pus invers. Pupici!
Mirela fericita de Mara Ioana
danyelana spune:
Cris.d, ma bucur ca ai iesit din butoi. Si noi avem crize de plans fara motiv, uneori isi mai baga si degetele in gura si vomita de plans dar merg inainte. Pt el locul ideal e in brate si chiar si acolo plange cate o data. Bolnav nu e, laptele ii ajunge (azi a venit asistenta si are 6,520 kg) dar are chef de plans. Daca ma cezi ca merg si la wc cu el in brate sa in portbebe. Las ca se fac ei mari...
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
miremia spune:
citat din mesajul lui danyelana Salutare fete dragi, In primul rand LML Gargaritzului Alexis, sa cresti mare si destept. In al doilea rand vrea sa spun un mare merci pt Miremia. Ne-a venit si noua ieri colacelul si printul a fost super incantat in cada. Ce era el, dar ce eram noi Vroiam sa te intreb ceva, la tine sta fix pe gat sau ii intra apa pana spre urechiuse? Ar trebui sa-l umflu mai tare? Merci mult Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 pozele mele "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire |
Nu sta chiar fix, ii mai cade barba cateodata (ciudat, inainte nu ii cadea), dar nu se uda urechiusele, ci doar parul de la spate. Si da, umfla-l mai tare. Ma bucur ca ii place! Apropo, e diferit de cel pe care il aveai?
Mirela fericita de Mara Ioana
ayanna_xem spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel LOREX, nu m-ai facut TU sa plang, ci faptul ca nu mai stiam ce sa-i fac Emei sa taca ieri si mesajele au venit peste crizele astea.. mie butoiul/cortina/depresia/caderea ....pentru putin timp!! mi se par normale, sanatoase. nu suntem wonder women, mie nu-mi place sa ma "dau" tare pe pozitie no matter what. daca ma doare, tzip! daca nu-mi convine, zic. nu o fi prea placut pentru cine asculta/suporta, dar eu zic ca "refularea" atunci cand se umple paharul e buna. stiu ca multi oameni nu au ce manca, stiu ca adevaratele tragedii sunt altele, dar eu ma raportez (si) la viata mea: daca mi se imbolnavesc copiii sunt terminata, chiar daca e o banala raceala, o diaree, un dinte, o julitura. ma doare stomacul si-mi vine sa plang de suferinta lor la fel sau mai ceva ca la documentarele despre SUdan/Darfur. asa ca ...daca tot v-am gasit pe voi dragute sa suportati/ascultati, o sa profit Cris, mami de Ema (13/01/2010), si Ana(4/4/2003) AMR: 1,5 kile! poze povestea noastra |
...desi mesajul meu de azi-noapte pare la prima vedere in 'contradictie' cu ce ai spus tu, SUBSCRIU la ce ai spus mai sus!...sunt convinsa ca fiecare dintre noi isi traieste viata la intensitate maxima...si grijile curente si bucuriile sunt uneori duse la extrem...si nu strica sa ne incurajam reciproc...eu de multe ori prin incurajarile pe care le adresez altora ma adresez cred ca in primul rand mie insami...
...nu stiu de ce am simtit nevoia sa spun astea, dar parca intr-un fel citind ce-ai scris tu m-am simtit 'vinovata' ca nu am cazut in butoi...inca!...desi stiu ca probabil mesajul nu m-a vizat in nici un fel...
...imi place sa-ti citesc postarile...le consider un feed-back obiectiv...pentru toate fetele, nu doar pentru mine...
Andre_lina am uitat sa-ti spun...mi-a placut la nebunie discutia ta cu dr...e intradevar unul din momentele care raman amintire...'il iubesti!' si 'te iubeste, mai norocosule!'.....emotionant...
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
my pictures
Am nevoie de ceva ca sa zbor! Nu de aripi, nu de ingeri, nu de Dumnezeu...si totusi...am nevoie de ceva ca sa zbor! Poate...de un simplu...sut in fund!
cris.dogarel spune:
citat din mesajul lui danyelana Cris.d, ma bucur ca ai iesit din butoi. Si noi avem crize de plans fara motiv, uneori isi mai baga si degetele in gura si vomita de plans dar merg inainte. Pt el locul ideal e in brate si chiar si acolo plange cate o data. Bolnav nu e, laptele ii ajunge (azi a venit asistenta si are 6,520 kg) dar are chef de plans. Daca ma cezi ca merg si la wc cu el in brate sa in portbebe. Las ca se fac ei mari... Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 pozele mele "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire |
te cred, cum sa nu, k practicam si noi. pai, daca nu ar urla in bratze, nu s-ar arcui si tzipa ca din gura de sharpe, numa in brate as tine-o. de fapt, daca as descoperi cum sa o fac sa nu mai urle asa de tare, as face, ca oricare dintre noi... se fac ei mari, asa e.
Cris, mami de Ema (13/01/2010), si Ana(4/4/2003)
AMR: 1,5 kile!
poze
povestea noastra
ayanna_xem spune:
La Multe Lunite pufuletilor de 6...ALEXIS, RADU MIHAI, MARIA DALIA, LUCAS GABRIEL
...sa cresteti mari si sanatosi si parintii sa ve fie mereu alaturi sa va calauzeasca pasii...
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
my pictures
Am nevoie de ceva ca sa zbor! Nu de aripi, nu de ingeri, nu de Dumnezeu...si totusi...am nevoie de ceva ca sa zbor! Poate...de un simplu...sut in fund!
cris.dogarel spune:
AYANNA, normal ca nu era cu adresa..era doar o explicatie a rabufnirii mele de ieri, ca ziceau fetele ca io-s model(a), ca nu e de mine butoiul, etc. am vrut doar sa zic ca asta e, mai pic si pe acolo, ca nu-s de piatra, chiar daca uneori par 100% pozitiva, optimista...
mesajul tau de aseara a fost super, ca de fiecare data: impleteshti pareri de profesionist cu trairi personale intr-un mod f armonios si dai...liniste, incredere cui citeste, chiar si cui scrie
Cris, mami de Ema (13/01/2010), si Ana(4/4/2003)
AMR: 1,5 kile!
poze
povestea noastra
Ruxita spune:
crid.d si eu la fel, cand vreau sa plang, plang, cand vreau sa tip, tip... la maternitate am si zbierat si se uitau urat asistentele la mine si eu m-am simtit lezata profund in dreptul meu de a urla! (cand doare).
si mi-am mai amintit de femeile de pe Venus, ca sa-si revina trebuie sa ajunga la fund, de unde isi pot reveni miraculos...
haircut spune:
Am intrat doar sa va spun ca sunteti FENOMENALE
Nu prea mai apuc sa criu, dar incerc sa citesc si ma bucur si plang cu voi...si imi faceti mult bine...
O seara linistita si bebei somnorosi sa aveti!
de Maia Ilinca (29.01.10)