Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (52)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le
Multumesc pentru sfat, cristies! S-a linistit acum, isi suge degetul. Si l-a descoperit de cateva zile si sunt fericita, am scapat de suzetaaa! Va spuneam eu ca ma streseaza ca vrea suzeta, ca trebuie sa am grija sa o am mereu cu mine, ca trebuie sa fie curata, ca trebuie sa am grija sa nu cada pe jos... multe d-astea.

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

Nu cumva se si ataseaza de o anumita suzeta? Eu nu am vrut sa-i dau suzy din motivele enumerate de tine si din cauza ca fratele meu se atasase de una (pe vremea aia nu erau multe modele) care de la atata fiert arata horror dar alta nu lua si plangea ca din gura de sarpe...

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Nu cumva se si ataseaza de o anumita suzeta? Eu nu am vrut sa-i dau suzy din motivele enumerate de tine si din cauza ca fratele meu se atasase de una (pe vremea aia nu erau multe modele) care de la atata fiert arata horror dar alta nu lua si plangea ca din gura de sarpe...

_

Cresc

Exact asa a facut Mara. Se albise suzeta de la fiert dar nici ca vroia alta. Pana la urma a acceptat una identica, dar nu o mai suge cu atata pofta si nici atat de mult.

Pauza de la calcat ca ma doare spatele. Cris_m spor si tie!

Mirela fericita de Mara Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:
citat din mesajul lui cristies

_

Cresc

Exact asa a facut Mara. Se albise suzeta de la fiert dar nici ca vroia alta. Pana la urma a acceptat una identica, dar nu o mai suge cu atata pofta si nici atat de mult.

Pauza de la calcat ca ma doare spatele. Cris_m spor si tie!

Mirela fericita de Mara Ioana

ms,am terminat hainele sotului(muuulte!!!) si pe ale printesei(tot multe!!) si akm ma apuc de lae baietilor mici si abia la urma ale mele+lenjerii....mai e si maine zi

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

LOREX, nu m-ai facut TU sa plang, ci faptul ca nu mai stiam ce sa-i fac Emei sa taca ieri si mesajele au venit peste crizele astea..

mie butoiul/cortina/depresia/caderea ....pentru putin timp!! mi se par normale, sanatoase. nu suntem wonder women, mie nu-mi place sa ma "dau" tare pe pozitie no matter what. daca ma doare, tzip! daca nu-mi convine, zic. nu o fi prea placut pentru cine asculta/suporta, dar eu zic ca "refularea" atunci cand se umple paharul e buna. stiu ca multi oameni nu au ce manca, stiu ca adevaratele tragedii sunt altele, dar eu ma raportez (si) la viata mea: daca mi se imbolnavesc copiii sunt terminata, chiar daca e o banala raceala, o diaree, un dinte, o julitura. ma doare stomacul si-mi vine sa plang de suferinta lor la fel sau mai ceva ca la documentarele despre SUdan/Darfur.

asa ca ...daca tot v-am gasit pe voi dragute sa suportati/ascultati, o sa profit

Cris, mami de Ema (13/01/2010), si Ana(4/4/2003)
AMR: 1,5 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput

NIKO, ce te invidiez pt deget supt. nu-mi vine sa cred ca sper sa treaca de la pumn la deget in curand si ema, la cat a supt ana degetul, dar...ma fac frate cu..degetul pana se face mare

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

MIREMIA, saru inca o data de colac!. ana intreaba cum se tine de manere daca intra doar capul?

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel
ana intreaba cum se tine de manere daca intra doar capul?

poze

povestea noastra

m-am gandit si eu la asta .... doar k Ana are 7 ani si eu 22

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

NIKO, ce te invidiez pt deget supt. nu-mi vine sa cred ca sper sa treaca de la pumn la deget in curand si ema, la cat a supt ana degetul, dar...ma fac frate cu..degetul pana se face mare

poze

povestea noastra

Stiu ce zici, abia acum apreciez cu adevarat gestul asta, la prima mi s-a parut haios si atat, ca nu plangea asa ca Irina. Eu cred ca daca Irina era prima, ma mai gandeam daca sa ma bag sau nu la nr 2... Asa, n-am stiut ce mi se pregateste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Am uitat sa spun, acum urla iar. Macar stiu de ce, ii e somn, o legan ca sa adoarma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Salutare fete dragi,

In primul rand LML Gargaritzului Alexis, sa cresti mare si destept.

In al doilea rand vrea sa spun un mare merci pt Miremia. Ne-a venit si noua ieri colacelul si printul a fost super incantat in cada. Ce era el, dar ce eram noi
Vroiam sa te intreb ceva, la tine sta fix pe gat sau ii intra apa pana spre urechiuse? Ar trebui sa-l umflu mai tare? Merci mult

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput