Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Nu am citit postarile din ultimele 3 zile. Sper ca toti bebelusii sunt bine.

Am apucat in schimb sa vad baile lui Vladimirescu. Minunate! Nu multa lume sitie de turkish tiles. Nici eu nu stiam pina nu mi-a adus o colega turcoaica-draga de Endam pe vremea cind eram in Japonia un magnet pentru grigider in forma de placuta de gresie.

Am retinut si ponturile cu blackout-ul si tapiteria ieftina.

Un sfirsit de saptamina placut tuturor!!!

-------------------------------

Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

erina sa iti traiasca micutul crestin! este fff frumusel, plapumioara inscriptionata m-a dat gata!!! de daria nu mai zic, este o frumusete inca o familie superba, felicitari!!!

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2anke spune:

scriam si eu fara sa fiu logata

cred ca s-a rezolvat cu medicamentele. Sunt si eu pe aici. Aici la farmaciile online sunt mult mai ieftine medicamentele ca in farm normale. Eu tot de pe net ma aprovizionez.

Erina f frumos micul crestin David, si Daria ii o frumusete de fetita cu strunga . Sunteti o familie f frumoasa.

Anca cu Melina Isabel (28 Martie) si Lucas 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Erina, sa-ti traiasca feciorul ! Vad ca o sa aiba ochii albastri, e clar :))
Sa-i zici Dariei ca intre timo m-am perfectionat la desenat cai, data viitoare o sa-i fac mai frumos printul pe cal pe care mi l-a cerut pe sala la Euroclinic ! :))

Ioanact probabil ca asa e cum spui tu ca ii era foame... dar incearca intii sa-i dai suzeta (daca foloseste), si daca se multumeste cu ea, inseamna ca nu-i e foame, vrea doar sa rontaie sa-i treaca vreo suparare ... eu asa verific cu Floricica al meyu daca plinge si cauta cu gur ade foame sau doar ca sa molfaie :)) Si de cele mai mult eori se multumeste cu suzeta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

nibi_niki , oanaiacovita ,miria , ioanact , andra , oanka ,ami84 ,ladyd ,erina multumim mult de tot pt urari. sunteti niste dragutze. din partea noastra multe si multi, multi pupici

Erina sa va traiasca micul crestin.un bb suprerb, iar surioara lui o dulcica.ce sa mai, esti o mamica norocoasa, sa iti traiasca minunnile.

LA MULTE LUNITE SI ANI FERICITI doresc si eu sarbatoritilor de azi:

FELIX , IRINA , ELIZA -pt cele 2 lunite
CRISTIAN - pt prima lunitza

deasemenea si celorlalti iepurasi care au sarbatorit zilele trecute si nu am apucat sa scriu.

OANKA o dragutza ca intotdeauna da asa este, o puppam pe printesica toata ziua. a luat si ea putina culoare de la tasu(ca eu sunt alba branza) dar cred ca o sa o albim de tot cu atata pupat.
imi vine sa o mananc cu totul, ce sa mai....eee stiti si voi cum e

pupici la toata lumea..

fug ca trebuie sa schimb bebicul mic...am facut un marre..cacatz

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

IOANA - As veni la Constanta, dar o data nu stiu sigur daca au adus si apoi daca se da pe buletin sau certificat de nastere?

Poate afli mai multe detalii si imi spui. Iti dai seama ca a doua zi sunt acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Deci eu daca eram pe ciclu cand am fost mireasa...nu se pune?????Sau trebuie sa mai trag o nunta?
Despre mancat pumnisori...si la noi insa noi sugem manusile pt ca are niste unghioantze....nu reusesc sa ii tai unghiile...sau ii tai cate una-doua si pana tai restul cresc alealalte si uite-asa mereu.
Cat despre BCG sunt fericita ca il fac luni.Am rezolvat dar spre tristetea mea....am rezolvat asa cum se rezolva treburile la noi...cu o pila foarte maaare.Bine ca am rezolvat-o acuma!Ca imi statea pe suflet.Sunt curioasa cum se face BCG ca astia batrani mi-au zis ca face floricica aia pe care o avem si noi....asa au bebicii vaccinati?
BebeGeo a primit o tichiuta crosetata de bunica in multe culori.E asa haios!Parca e o garofitza.Garofitza se freaca la ochi acuma ...e in leagan si nu adoarme nici daca-l pici cu ceara!Tot scapa parlita aia de suzeta.Ne-am cantarit si noi la 2 luni si avem 5800grame si 63 cm.Ditamai ditamaiul!!!
Ioanaaa si eu la fel consider dar cred ca e chestie de interpretare.Ca si preotii predica diferit .
Maine mergem sa ne impartasim.E asa haios cum plescaie dupa ce primeste impartasania!!!Dupa doarme dus!Ca dupa betzie!!!

Mamica de George-Theodor

Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici
Poveste fara sfarsit

Mergi la inceput

ANCA - Sper sa rezolv cu medicamentele.
Am intrat pe site-urile respective si am vazut conditiile comenzii si produsele pe care le vreau.

Mergi la inceput

ERINA - Felicitari pentru botezul piticului!
A fost un frumos si un elegant impreuna cu surioara lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Miria vaccinul se va face cu circuit inchis.Stiu din sursa sigura.Vor fi chemati copiii nascuti in spit judetean.Iti spun sigur (ca doar suntem in Romanica) ca se merge pe sistemul romanesc de pila.Asa am reusit si eu.De fapt inca nu am reusit asa am facut demersurile.

Mamica de George-Theodor

Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici
Poveste fara sfarsit

Mergi la inceput