Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (3)
Raspunsuri - Pagina 16
miria_cristina spune:
CRISTINA - Multumesc, am gasit mesajul de la tine si ti-am raspuns!
Nici nu stii ce problema rezolv cu asta!
Daca mai rezolv si cu BCG-ul lui Casi ma linistesc pe deplin.
ami_84 spune:
Buna! Multumesc de urari pt fetita mea. Nici nu stiu cand au trecut doua luni...
La multi ani Diana
La multe lunite sarbatoritilor de azi!
Kossir, Oanka si fetita mea isi mananca pumnisorii de cateva zile... ma gandesc ca asta faceau si in burtica cand se plictiseau. Cred ca e ok.. rau e sa nu ajunga sa-si suga degetelul.
Salut toate mamicile cu iepurasi cu tot!
_
Irina Paula (8.03.2010)
Mamica de 8 martie...
Ina_3040 spune:
Salutare dragi mamici,
si noi pe aici, am reusit sa il adorm pe Robin in balansoar. Nu stiu cat de bine sta el cu coloana in balansoar sau in maxi cosi, cert e ca acolo doarme dus in timpul zilei, nu ii place in pat deloc, mai mult de jumate de ora nu doarme in pat.
Parca Bumbitza a intrebat cum se manifesta refluxul, Robn are lapte si presupun acid gastric ce ii vine inapoi fara sa vomite sau sa regurgiteze, il aud cum inghite sarcul si se stramba de gust rau si probabil si ceva durere. : ( Ii dau un sirop pansament gastric dupa fiecare alaptat.
Si noi bifam capitolul cu mancat pumnii, asta de cateva zile incoace, nici medicamentele nu reusesc uneori sa i le dau calumea asa isi blocheaza fata cu manutele.
va pup pe toate si un weekend cat mai placut!
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
http://picasaweb.google.com/ina3040/RobinSebastian#
CoriMami spune:
Buna fetelor si multumim v-ati amintit ca azi Petala face 2 Luni!!
Sunt tare fericita, sincer!
Si tot azi, daca am fata mare, am inaugurat si primul biberon cu lapte muls (care era congelat de cand avea ea o saptamana) si am plecat la shopping cu sotzul, pe ea lasand-o cu mama mea care a venit 4 zile la noi (ce misto e sa ai un ajutor!!!).
Da...deci mama nebunatica, am lasat copilul cu bibe si am fugit(mi-a parut putin rau ca nu am fost eu prima sa experimentez asta, dar mi-a povestit mama ca a facut niste fetze super comice).
Va pup acum ca miroase a ceva bun prin casa, si ma duc sa detectez ce gateste mama...sunt o rasfatzata azi
Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://family.webshots.com/album/577563096pZggfd?vhost=family
ladyD spune:
La multi ani!!!! tuturor ingerasilor si mamicilor sarbatoriti astazi!!!
Acum am si eu putin timp si m-am gandit sa va scriu.
Bifam si noi bagatul pumnisorilor in gurita de cateva zile.
pupici
vladimirescu spune:
Dianami - la multi ani ! Sa traiesti si sa infloresti !
Nu pot sa-ti doresc mai mult decit sa ramii aceeasi fata minunata, generoasa si desteapta toata viata ta, si sa te bucuri mereu de familia ta grozava !
ami_84 spune:
CoriMami abia acum am obs ca semanau semnaturile noastre, asa ca am modificato pe a mea. Si am vazut si pozele cu printesa. sa-ti traiasca! Ce are aici asa frumos impachetat?
Martisorul meu drag, Irina Paula (8.03.2010). Mami te iubeste!
dayanara spune:
La multi ani Diana, sa fii fericita si sanatoasa alaturi de familia ta minunata
Ina tocmai din cauza refluxului nu poate dormi intins si doarme bine incorporat in scoica sau leagan, in felul asta nu.i mai vine pe gat sa.l arda
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
M...2kg
Ioanact spune:
ioanaa28 la 8 zile se citesc rugaciuni dar nu pt iesirea din casa ci pt insemnarea pruncului adica pt punerea numelui.
miria_cristina asa este..insa eu nu am avut timp sa caut citate.
Citat: |
citat din mesajul lui miria_cristina IOANA - Si eu am facut teologia, dar nu pe restaurare si pictura bizantina, ci pe dogmatica si istoria religiilor. Si nu-s nici habotnica, dar invatatura crestina e numai una. |
Exact!
Citat: |
citat din mesajul lui miria_cristina Daca mai rezolv si cu BCG-ul lui Casi ma linistesc pe deplin. |
Am inteles de la Ioana_fota ca ar fi spus aseara la tv neptun ca au adus vaccinul BCG in CT.
Cred ca ai putea face un drum pana la CT, nu?
Inainte sa ma duc sa ma culc, va spun ca am cedat si i-am dat Justinei LP (nan 1). A baut 70 ml, dar s-a cam strambat la inceput si i-l impingea cu limba..
Am cedat pt ca pur si simplu nu m aveam lapte suficient. Spun asta pt ca de la 14 pana la 17 cerea' papa..cauta cu gurita si ii era si somn si nu putea sa doarma daca ii era foame.
Ma simt fff obosita si simt ca nu m pot face fata. Ioana ziua ma solicita mult, vrea afara, plimbata cu tricicleta si in acelas timp Justina vrea sa pape/schimbata, asa ca ziua nu ma pot odihni, iar noaptea ma trezesc si corpul cedeaza' la un moment dat.
Insist sa o alaptez in continure si sa nu mai fie nevoie de LP.
Acestea fiind spuse am plecat sa ma culc, ca sunt chioara de somn.
Bine ca dorm fetele ca sa ma pot odihni.
POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Erina spune:
Buna dragi mamici de iepurasi!
La multe lunite tuturor sarbatoritilor si La multi ani Dianami!!!
Ieri am avut si noi botezul. Totul a fost minunat! David a plins numai un pic dupa ce l-a bagat printele in cristelnita, in rest a dormit sau a impartit zimbete tuturor.
La restaurant la fel a dormit nesperat de mult si a fost foarte cuminte, la fel la baita de astazi.
Daria a fost in elementul ei mai ales ca a fost singura fetita intre cinci baietei iar spatiul restaurantului extrem de generos, numai bun pentru ascuns, alergat si organizat tot felul de jocuri.
Nasii au fost incintatori, au fost doua zile foarte frumoase.
Va prezint micul crestin: http://picasaweb.google.com/Dragoidaria/BotezDavid#5468917261490754658
-------------------------------
Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)
L'amor che move il sole e l'altre stelle