Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (3)
Raspunsuri - Pagina 15
oanka80 spune:
si va mai stresez cu un mesaj, dar e musai sa o felicit pe vladimirescu pt casa bestiala. ai muncit enorm pt decoruri si se vede ca a iesit ceva minunat. m-am indragostit si eu de perdelele si draperiile din birou, dar cel mai dulce e Floricica. e o poza cu el la sanul tau, are o privire de inger cum se uita la tine in ochisori. arata ca o bomboana si de dolofan. felicitari pt casa, felicitari pt copii reusiti si felicitari pt tot ce ai realizat si vei mai realiza de aici inainte. iti multumesc si tie pt minunatele sfaturi citite aici. multe dintre ele le-am pus in aplicare si atunci cand eram cu burtica si acum cand sunt cea mai fericita mamica
Oana mami fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
poze
miria_cristina spune:
Niki - Nu stiu ce le face la posta si care posta. Eu cand am mai comandat ceva mi-au verificat pachetele desfacandu-le direct aici.
Da, sunt fabricate de Welada, dar se gasesc la toate farmaciile, nu stiu daca cei de la fabrica mi-ar trimite cate un flacon din ce am nevoie, in Romania, cred ca s-ar complica.
Era mult mai simplu sa le cumpere cineva pentru mine direct de acolo.
oanka80 spune:
fetelor cum stati la capitolul activitati cu bebeii vostri? imi puteti da cateva idei?
Oana mami fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
poze
miria_cristina spune:
IOANA - Si eu am facut teologia, dar nu pe restaurare si pictura bizantina, ci pe dogmatica si istoria religiilor.
Si nu-s nici habotnica, dar invatatura crestina e numai una.
nibi_niki spune:
OANKA80, nu ne stresezi cu mesajele mie chiar imi face placere sa te citesc.
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....9KG
vladimirescu spune:
oanka80 poate intr-o buna zi o sa ne cunoastem, eu mai vin de 2-3 ori pe an la Iasi, socrii mei au casa acolo, in Sararie...
Ellanik pai tu ma acuzi pe mine de slaba activitate pe forum?? :) Pai e simplu: vad ca nu-s probleme, feteel-s bine toate, citesc dar nu scriu :) Eu nu-s buna la facut complimente si urari ca am mare talent sa uit jumatate din lume sa mentionez si dupa aia imi dau seama si imi pare rau. De aia am hotarit sa nu comentez nici poze (mai ales ca, recunosc, nu ma uit intotdeauna, cam pe sarite, se misca cam greu netul acasa si n-am rabdare) si nici urari de La multi ani - le mai zic in gind, poat eunele ajung la voi :)) Iertare!
Incerc sa ma culc, ca Floricica si-a schimbat programul, are nopatea intre 23 si 5 dimineata, si nu-mi ajunge mie... saracul, nici el nu prea doarme ziua, plinge mai mult in ultimele zile, mi-e tare mila de el... Dar trec toate, sanatosi sa fim!
cristina30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miria_cristina Fetele, va multumesc din suflet!! Nu,nu ma grabesc si daca as face-o tot nu pot sa le gasesc cat as bate din palme. Sunt binevenite oricand. In plus, fiind medicamente homeopate nu au termen de garantie, asa ca, nu expira. Plus ca nuimpun reguli stricte de transport. Asta e listuta cu medicamente: - INFLUDO (pentru imunizarea organismului pe timp de iarna) - HEPATODORON (protectie hepatica, ca a mea fata s-a intoxicat cu medicatia alopata data de doctori) - MERCURIALIS SALBE (unguent pentru decalotarea treptata si naturala) - GENCYDO (fiole si unguent, astea sunt pentru astms i bronsite astmatiforme) Cristina, mamica de George Casian (23 aprilie 2010) si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina "Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." "Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/ |
Hallo Cristina,
am cautat pe net si sunt aici de cumparat, da-s cam scumpe, cel putin ultimele.... daca vrei incerc sa le comand si apoi sa ti le trimit prin posta... dar am nevoie de informatii suplimentare cred.HEPATODORON astea is pastile, crezi ca le ia Damiana, primele sunt picaturi...
cristina
Cristina Ingrid Evelina (20.03.2010 si Magnus Tiberius
(7.04.2006)
P.S. bine v-am gasit la noua odisee... eu deabia apuc sa va citesc, printre picaturi... mama a plecat si sunt singura ca e sotul la servici, acum lucreaza si tot week-endul asa ca e cam greu in moment cu doi pici acasa...
miria_cristina spune:
CRISTINA - Dami ia si chinina. Nu stiu cum poate inghiti orice, indiferent de gust fara sa clipeasca.
sa vezi cum mesteca pastiluta cu untura de peste si-mi zice ca-i buna, iar eu sunt verde la fata de la mirosul ei.
Nu ma intereseaza pretul, cred ca intelegi? Copilul inainte de orice, plus ca, si medicatia alopata e la fel de scumpa poate chiar mai mult.
Da, HEPATODORONUL sunt niste pastile.
Restul sunt picaturi. GENCYDO sunt si fiole si unguent si le vreau pe amandoua.
Unguentul de GENSYDO vindeca rinita alergica si desfunda nasul indiferent de patologie.
Da-mi PM si iti mai spun tot ce vrei sa stii ca sa poti trimite.
cristina30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miria_cristina CRISTINA - Dami ia si chinina. Nu stiu cum poate inghiti orice, indiferent de gust fara sa clipeasca. sa vezi cum mesteca pastiluta cu untura de peste si-mi zice ca-i buna, iar eu sunt verde la fata de la mirosul ei. Nu ma intereseaza pretul, cred ca intelegi? Copilul inainte de orice, plus ca, si medicatia alopata e la fel de scumpa poate chiar mai mult. Da, HEPATODORONUL sunt niste pastile. Restul sunt picaturi. GENCYDO sunt si fiole si unguent si le vreau pe amandoua. Unguentul de GENSYDO vindeca rinita alergica si desfunda nasul indiferent de patologie. Da-mi PM si iti mai spun tot ce vrei sa stii ca sa poti trimite. Cristina, mamica de George Casian (23 aprilie 2010) si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina "Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." "Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/ |
hi cristina,
am trimis si pm, am gasit farmacie de la care poti comanda online direct in romania
Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)