Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

si eu ma intreb ce mai face castelana, imi e dor de posturile ei

si mai sunt alte mamici care trag chiulul cam de multicel: jeni, oanka, bluekidoo, jasmine, atb, lindal, selina, anca, michelle

irina tu tot la ingrasat esti, nu ai mai terminat cu cartofii aia taranesti? [:-D]

asteptam vesti de la voi!!!

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Buna, fete cochete.
Azi suntem singurei, ca tati e pe coclauri...asa ca nu prea avem timp
Miria_cristina, pot sa ma interesez si eu aici in Italia de medicamente, daca te pot ajuta. Trimite lista, insa doar pe saptamana viitoare iti pot da un raspuns.
Va am si sa aveti o zi superba!

Mami de Printisor - Alessandro (15.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

[b]DIANA

multa sanatate iti transmitem din partea familiei noastre, multa putere de munca si tot ce iti doresti sa se implineasca. sa fii fericita alaturi de strumfii tai adorabili si alaturi de parintele tau. pupici multi si multumesc din tot sufletul meu pt sfaturile tale de care eu am tinut cont mereu

Oana mami fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)

poze

Mergi la inceput

La multe lunite Eliza Valentina( de CoriMami), Asteropi Ioanna( de Asteropipan), Felix Manuel( de Alice_), Irina Paula (de ami_84) si Cristian Patrick( de rmkristine)!!!

sa va bucurati de printii si printesele voastre dragi.

asteropipan am vazut pozici cu ioana voastra scumpa. e un ingereras si cred ca o pupaciti non stop cum facem si noi cu Maria noastra , iar sotul tau e topit de-a binelea dupa bebelina

poze

Mergi la inceput

calde urari de la multi ani cu intarziere si pt Geo de Ellanik si Mara de Rebiana. vazut pozici si la voi. cred ca am avut odiseea cu cei mai sexy bebelusi

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

Cristina m-ai facut curioasa, ce tratament i-a dat Damianei de nu se gaseste la noi? homeopate sa inteleg?

BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Fetele, va multumesc din suflet!!
Nu,nu ma grabesc si daca as face-o tot nu pot sa le gasesc cat as bate din palme.
Sunt binevenite oricand.
In plus, fiind medicamente homeopate nu au termen de garantie, asa ca, nu expira. Plus ca nuimpun reguli stricte de transport.

Asta e listuta cu medicamente:

- INFLUDO (pentru imunizarea organismului pe timp de iarna)
- HEPATODORON (protectie hepatica, ca a mea fata s-a intoxicat cu medicatia alopata data de doctori)
- MERCURIALIS SALBE (unguent pentru decalotarea treptata si naturala)
- GENCYDO (fiole si unguent, astea sunt pentru astms i bronsite astmatiforme)

Mergi la inceput

andra_s sut prin zona, multumesc ca te-ai gandit la mine. reusesc sa va citesc dar cand sa apuc sa scriu cate ceva ma solicita Maria care vrea sa fie privita in ochi cand vorbim cu ea si mangaiata pe spate, asa ca nu pot sta cu mainile pe tastatura atat timp cat ma topesc de dragul ei las tot si stau la gangurit cu ea. rade cu o gura stirba dar fara zgomot, ne trage cate un oftat de babuta sau mai scoate cate un "A" sau "U". e incantata la maxim de un carusel cu jucarii agatat deasupra patutului si cat timp il priveste da din picioare incat misca patutul cu totul. cateodata se rusineaza si duce manutele la ochi strengareste, iar de cateva zile isi mananca pumnul si ne linge pe umar cand e luata in brate. chiar daca e satula tot duce pumnul la gurita. daca tin minte Kossir a scris despre fetita sa la fel . sper sa nu fie ceva ce sa duca le dependenta

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Miria_cristina,am dat o cautare pe google pt medicamente.Din ce am obs sunt facute de WELEDA si cel mai simplu cred ca le gasesti in Germania.Tot de pe net am aflat ca produsele homeopate isi pierd efectul daca sunt trecute prin raze X.Ma gandesc ca la posta le trece,nu?

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....9KG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ROXANA - Fii-mea are 5 ani si 6 luni si merge la gradi de la 3 ani. Se imbolnaveste in maxim 5 zile de mers in colectivitate indiferent daca vremea e frumoasa sau in clasa copii bolnavi.
Acasa nu are nimic.
A ajuns cu imunitatea atat de paradita de nu mai face febra si trece direct la o forma de bronsita obstructiva care ii da crize astmatice.

Mergi la inceput