Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

La multi ani DIANA!!!! Sa fii sanatoasa, norocoasa si fericita alaturi de familia ta minunata.
Iti multumim mult pentru toate sfaturile bune pe care ni le-ai dat de-a lungul Odiseei si te asteptam mai des pe aici.

La multe lunite Eliza Valentina( de CoriMami), Asteropi Ioanna( de Asteropipan), Felix Manuel( de Alice_), Irina Paula (de ami_84) si Cristian Patrick( de rmkristine)!!!

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

La multi ani, bebelusilor!

La multi ani, DIANA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna!

Citat:
citat din mesajul lui ellanik
Ioanact ce treaba au lohiile cu intratul in biserica?Eu cand am fost mireasa imi venise ciclul.Oricum stiu de la un preot profesor avut in liceu ca ciclul nu impiedica femeia sa intre in biserica pt ca practic este lasat tot de la Dumnezeu.In general femeia sau barbatul s anu intre murdari in biserica si ma refer atat la murdaria fizica cat si la cea sufleteasca.Acuma daca fetii nu i-au trecut lohiile o sa stea la usa bisericii?Nu o primeste Dumnezeu sau savraseste un pacat?personal mi se pare exagerare asta.Personal am zis.

Nu se intra in biserica at cand avem ciclu si nici cand avem lohii.
Eu zic ce spun Sfintii Parintii (cartile) nu preotii.

nibi_niki am scris m sus..asa stiu eu ca nu tb sa intram in biserica.
Multumim de , dar azi beau ceai de menta, deoarece m-am deranjat la burta , nu stiu de la ce.
Aaa..multumesc pt raspunsuri, fetelor, legat de vigantol. Si eu ii dau, uneori se face seara si imi aduc aminte sa-i dau. La Ioana se intamplau zile cand uitam.

La multi ani, DIANA!
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familie si de toti cei dragi tie!

La multi ani, iepurasilor de ieri si azi!

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

La multi si frumosi ani alaturi de familia ta minunata, Diana!!!

La multe lunite iepurasii nostrii scumpi: Eliza, Asteropi, Irina , Felix si Cristian!!!

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

LA MULTI ANI, DIANA !!!
Ce mai faceti voi? Iepuricul Alex, deja e mare...ce nazdravanii face?
Mai vino in povesti...ne lipsesti..
castelanaaaa..a pus Cezar monopol pe mami?? hai , ma da-ne vesti din paradis
Anca, sensibila, happyjoy, cristina 30,michelle, samaria, nafi, lindal...ce mai faceti fetelor? acaparate si voi de bebeilici? mai dati cate un semn cand aveti timp..

Alina, faptul ca femeia nu intra in biserica in anumite perioade sensibile sa le spun, tine mai mult de superstitii si obiceiuri populare impamantenite in timp...dar nu au neaparat o explicatie dogmatica. Dupa nastere da, femeia e considerata "necurata" timp de 42 de zile, si nu intra in biserica, dar deja dupa 8 zile se pot citi rugaciunile pt iesirea din casa, care sunt bine sa fie facute. Daca nu , se fac cel tarziu inainte de botez, inainte de a intra in biserica. Interdictia asta are legatura cu nasterea in sine, facand trimitere asupra schimbarilor ce au loc dupa savarsirea pacatului original, si mai putin cu starea fizica, fiziologica a femeii. Asa stiu eu, cu ciclu sau lohii se poate intra in biserica atat timp cat sunt facute rugaciunile legate de nastere si iesirea din casa.

BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

La multi ani Diana! Sa ai parte de sanatate si implinire!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Fetele, fara sa intru in vreo polemica si eu stiu ca in Biserica se intra "curata".
Este o regula de conduita religioasa, asa cum oriunde se impun anumite reguli ale bunului simt, morale, rutiere, civile, medicale, individuale...
Nu toate "impunerile" bisericii sunt interpretabile, ci trebuie sa le luam ca atare daca intri in Ea sau daca te vrei a fi credincios.

De ce am respecta regulile impuse de alte institutii, iar cele impuse de Biserica, nu?

De exemplu, mergeti la medic si el va zice sa nu intrati in sala de operatii? Voi ce faceti? Respectati regula impusa sau gasiti argumente s-o incalcati?

Despre regula impusa de Biserica vorbesc Canoanele Sfintilor Parinti si Sinoadele Ecumenice, care nu-s chiar "reuniuni de babe care n-au ce face acasa duminica".

Uitati si un citat, desi sunt destul de multe, dar n-am timp sa le adun pe toate:

"De va avea femeia curgere de sange, care curge din trupul dn trupul sau, Trebuiesa stea 7 zile pentru curatirea sa..." (Levitic 15;19,25)

Parerea mea este ca devine un paradox sa savarsesti una din cele 7 Taine, dar nerespectand regulile bazice ale lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

freedelia n.am citit nimic, intrebam ca nu stiam daca le.am trimis bine, am pus userul de aici si yahoo :) dar pt mine e greu daca nu ndau copy past:)))))

miria de cand merge dami la gradinita?
oricum asta e cea mai buna imunizare, toti copii pe care.i stiu in primul an de gradinita au fost varza, in al doilea mai putin, depinde de virusi, nu tine de imunitatea copilului cand apare ceva nou fii sigura ca.,l vor avea toti
zi.mi ce medicamente sunt, daca vrei mai multe sau eu stiu ti le aduc in august cand vin in romania, pt ca acum mi.e greu sa ma deplasez cu ei amandoi la posta

cu mancatul , sunt unii care mananca mai putin , altii mai mult, mai nasol e sa nu manance si nici sa nu doarma, sa vedeti atunci pumni in cap ce.ti vine sa tragi :))))))

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

M...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

Cristina, nu intram in polemici, impartasim opinii
Spun si eu ce stiu dupa 5 ani petrecuti in Facultate de Teologie, cu preoti si profesori de apreciat

BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Miria_cristina,am fost la farmacie dar din pacate farmacista nici nu a auzit de ele.A dat si o cautare pe calculator dar,,nimic.Mi-a zis ca o posibilitate ar mai fi sa ma duc cu prospectul medicamentelor si sa cautam asa.Probabil nu or sa aiba aceleasi denumiri dar sa contina aceleasi ingrediente.Tu ce zici?

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....9KG

Mergi la inceput