Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Andra .Chiar acum ma uitam la ea impreuna cu sotul ca tocmai i-am facut baita si ma intreba sotul daca nu am fixativ sau gel sa o dam sa nu-i mai stea asa
Ioanact eu sunt cea cu lohiile de 2 luni.De 40 de zile nici acum nu mi-a citit preotul pentru ca nu l-am gasit niciodata cand m-am dus la biserica.Nu pot intra in biserica asa?de ce?

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....9KG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Gata am pus pe mailul comun regimul pt cele interesate.

Ioanact eu ii dau bebinei Vigantol din a 14-a zi de viata :)

Ella, hai ca-s curioasa cum voi simti si eu cand va veni momentul Z Deocamdata sunt viteaza si abia astept...

Nibi, Astero, super tari comorile voastre

Mada mami de Ilinca frumoasa
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Ilinca_primaLunita#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Neatza mamicilor! Nu-mi vine sa cred ca iar e weekend, a mai trecut o saptamana...

Am mers ieri la doctor, Jane are 5.6 kg si 59 de cm -- are mama fata mare... A luat 1 kg in luna a doua, sunt foarte multumita, Jodie lua mai putin, cel putin in prima luna imi amintesc ca a luat 600g. Dar a crescut si e mare si frumoasa acum la 4 ani, si nu oi-am dat completare, asa ca nu va ingrijorati mamicilor ai caror bebelusi iau mai putin in greutate.

Denisa -- am vazut pozele, mersi mult pentru efortul de a le incarca pe un alt site :) Bebelina e o scumpa si nu mi se pare absolut deloc subnutrita!!! E vesela, are falcutze, arata foarte bine. IAr poza aia cu tine in parc mi-ai pus-o asa ca sa imi strici ziua de dimineata nu?? Sa imi stea in gat biscuitii cu ciocolata pe care ii mananc la micul dejun...

Dayanara -- pozele tale le-am vazut saptamana trecuta cand le-ai trimis si am si scris pe forum (cel putin asa imi amintesc, daca nu m-am ramolit complet).

Bobita -- imi pare rau de problemele lui bebe, dar bine ca le tratati de acum, ca sa fie totul ok cand va incepe sa mearga.

Niki -- foarte frumoasa Maria ta si foarte bine dezvoltata, alerta -- o minune de bebelus!!!

Ioana -- ce ma bucur ca ti-a revenit lapticul, sa aveti parte si tu de bebe de alaptat cat mai mult si mai placut.

Honey -- eu matur pe jos cu wrapul mereu, n-ai ce face (cred). Incearca sa intri in magazin si sa o pui in wrap acolo daca ai cum, daca e vreun loc unde sa o poti pune pana legi wrapul. Macar acolo e un pic mai curat...

Bumbitza -- pune aici regimul please ca eu nu intru pe contul comun. Se poate tine cat alaptezi?

Honey -- nu exista ca doarme prea mult!!! UNii copii dorm mai mult, altii mai putin. Ai mei mereu au dormit mult. Jane acum inca nu are perioade cand sta treaza cateva ore, si are 2 luni!!! Sta ce sta, maxim o ora, apoi adoarme, chiar daca e si pentru cateva minute, sau un sfert, o juma de ora. Si ea si papa des, nu cred ca neaparat de foame, dar ii place la san si mie imi place sa o pun la san si uite asa de vreo 8-9 ori in 24 de ore mananca. Nu te stresa, vezi cum merge in continuare. Si apoi, al cat de aschilambica esti tu (zice vulpea uitandu-se la struguri...) cum crezi ca o sa ai un copil umflat cu pompa??!!

Gata, va pup si o sterg, ca azi fiind sambata, e zi plina la noi -- baseball, avem si o zi de nastere si inca nu am luat cadoul, avem invitati dupa-masa si tre sa mai cumpar niste snack-uri si ceva dulce... Sa aveti un weekend minunat!

Pupici!

Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

neata mamicilor.Haideti la un nes fierbinte cu laptic.
Bumbitza multumim frumos si de complimente si de cura de slabire.Pt mine e cam complicata ca nu vad paine,fructe si legume...iar pt mine asta ar fi tragedie.
Freedelia si distractie placuta azi.

AMR....9KG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

buna dimineata
nibi niki, multu d cafeluta
Carmen, andra, multumim de urari !!!
freedelia, n-am crezut c-o sa-ti dau dreptate, dar uite ca ai avut, in ce priveste lapticul. multumesc de sfaturi...

aseara am fost in vizita cu bbla o bebelusa cu 3 sapt mai mica...deja mergem la fete..
revin cu poze azi
iepurasi si mamaici

BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..

Mergi la inceput

dianami.
La multe lunite sarbatoritilor de azi:ELIZA,ASTEROPI,FELIX,IRINA(2 LUNITE),CRISTIAN(1 LUNA)

AMR....9KG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

'Neata, fetele!

Sunt chiaunica, asa cum sunt in fiecare dimineata, dar mi-am facut o cafea si cum o sa am treaba astazi, ma voi mobiliza eu cumva.

Sunt nitel in incurcatura, ca Dami sta mai mult racita si nu-i mai dau de cap cu nici un tratament.
Ieri am dus-o la un mare medic homeopat, care m-a lamurit cu argumente logice ce are, unde si de ce si care i-a prescris niste medicamente homeopate specificand ca la noi in tara nu se gasesc.
Toate celelalte tari le au numai la noi nu.

Fetele care locuiti in tari mai putin primitive decat Romania, nu sunteti asa bune sa aflati daca le pot cumpara de la o farmacie de la voi?
Am reteta, iar transportul este fara conditii speciale.

Nu-mi fac mari iluzii ca voi putea sa i le dau, dar macar intreb.
Pentru ca ultimele bronsite au fost astmatiforme si se pare ca daca ar continua asa va face astm la modul cel mai serios.
Asta m-a demoralizat tare! Nasc un copil sanatos si din diverse motive face o boala ca astmul...

Mergi la inceput

miria..daca te pot ajuta o fac cu placere.Da-mi denumirile medicamentelor ca trebuie oricum azi sa ies din casa.La farmacie trebuie sa intreb?Daca le gasesc cu mare drag ti le trimit.

AMR....9KG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

neata mamici si iepurasi dragalasi!

alina si eu ii dau vigantol lui ianis din ziua a 15-a de viata si trebuie sa ii administrez pana la 2 ani cate 2 picaturi pe zi. si stiu ca este absolut necesara administrarea lui, asta in cazul in care nu se face acea doza soc in maternitate, apoi pe la un an, nu mai stiu exact, am citit in "mama ci copilul"

miria multa sanatate damianei, sa se faca micuta bine si noi avem fete cu suflet de aur la odisee, te va ajuta vreo mamica din strainatate.

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

NIKI, ANDRA - Multumesc sper sa gasesc o solutie ca sa scapam de chinul bolii si mai ales de frica astmului cronic.
M-a omorat ieri cand mi-a zis ca poate ramane cu astm in urma bronsitelor astea obstructive.
Pe langa asta e tarea aiurea sa lipseasca cu saptamanile de la gradinita, pai, la scoala ce face in cazul asta?

NIKI - Ti-am trimis PM.

Mergi la inceput