Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (3)
Raspunsuri - Pagina 11
child spune:
CARMEN multumim de aprecieri. Acum nu mai dormim ziua, spre disperarea mea . Bine ca macar noaptea doarme, dar cu pauze de tzitzi.
Pupam papusica Sofia si mamica scumpa.
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
Bumbitza spune:
Scuze, se retrimisese mesajul d emai devreme :(
Mada mami de Ilinca frumoasa
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Ilinca_primaLunita#
Bumbitza spune:
Pt fetele care vor sa slabeasca am eu un regim f ca lumea care da rezultate cu siguranta, l-a tinut si sotul meu si cumnata si e chiar eficient, fara sa te infometezi. Il caut acum si-l pun pe contul comun.
Mada mami de Ilinca frumoasa
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Ilinca_primaLunita#
ellanik spune:
Kossir multumim pt urari.Pupam fetele si baiat frumos.
Bumbita eu am fost la control si mi-a dat verde.In capul meu e insa rosu si asa cum zicea si Ami parca...eu ma gandeam la baiat!
delia 13 eu am paturica de activitati de la premaman si e tare interesat de ea numa ca imi e mie cam lene sa o montez.
Azi am primit cadou bicicleta.Am dat niste rure prin parc cu ea ...mam mama!!!Fug ca urla....azi nush ce a avut!Asa de ziua lui!
Mamica de George-Theodor
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici
Poveste fara sfarsit
Ioanact spune:
Buna seara, mamici!
Nu stiu ce sa mai m fac cu Ioana..sunt zile cand pur si simplu ma innebuneste cu tipetele ei , se calmeaza cu Nurofen..sigur sunt maselele.
Nu plange Justina cat urla ea, de fapt Justina nu plange, decat daca ii este foame si nu sunt langa ea imediat sa o hranesc, nici colici nu are.
Daca ar mai fi plans si ea, ajungeam sigur la spitalul de nebuni.
Andra_s frumoase pozele de la botez, mi-a placut mult costumatia si tortul. Sa-i fie de bine increstinarea.
Denisa din moment ce doarme eu zic ca se satura..se hraneste cu cantitatea care-i trebuie.
Am vazut ca ati scris legat de botezul acasa..se face, dar in cazuri de urgenta, nu ca e frig sau m stiu eu ce motiv.
Nu stiu, zicea cineva ca are bb infectie (imi pare rau ), eu zic ca-l poti boteza in biserica. Dar, cel m bine vb si cu preotul.
Mai zicea cineva ca are lohii de 2 luni ..pai nu tb sa-i se opreasca pana in 40 de zile, ca sa poata intra in biserica?
Am reusit sa fac si eu cateva pzoe .
POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
andra_s spune:
multumim pt complimente primite in urma vizionarii pozelor!
alina nu cumva ioana se manifesta asa ca sa atraga atentia asupra ei? ma gandesc si eu, daca nu mai este ea in centrul atentiei, acum are rival [:-D]
LA MULTE LUNITE PT SARBATORITII DE AZI!!! SA CRESTETI MARI!!!
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
andra_s spune:
niki are printesa ta o freza supertare!!! eu o declar bebelusul rebel al odiseei [:-D]
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andra_s multumim pt complimente primite in urma vizionarii pozelor! alina nu cumva ioana se manifesta asa ca sa atraga atentia asupra ei? ma gandesc si eu, daca nu mai este ea in centrul atentiei, acum are rival [:-D] LA MULTE LUNITE PT SARBATORITII DE AZI!!! SA CRESTETI MARI!!! POZE Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010) Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!! |
O fi si asta, dar cand stam cu ea si vrem sa ne jucam, ea tipa, nu-i convine nimic..toata ziua sta cu degetul/mana in gura..si dupa ce-i dam Nurofen e alta..ce sa fie, nu maselele?
Ca sunt zile cand nu are nimic..
Vreau sa va intreb: voi le dati bb Vitamina D3/Vigantol?
POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
ellanik spune:
Ioanact Vigantol primesc bebici din a 15-a zi de viata cate 2 picaturi pe zi.Sau ma rog...al meu asa primeste.
Niki chiar ca mandra ta are freza beton.Concureaza cu Aricel Briana care e mai maricica.
Eu nu stiu cum ziceti voi ca ai vostri stau pe burta.Al meu cand il pun pe burta face ca toate visele de zic ca-l despici.Deja orele de somn s-au imputinat si ma termina trezitul asta la 6 dimineata pt chitzaiala.rade chiuie...dar la 6 dom,ne?
Ioanact ce treaba au lohiile cu intratul in biserica?Eu cand am fost mireasa imi venise ciclul.Oricum stiu de la un preot profesor avut in liceu ca ciclul nu impiedica femeia sa intre in biserica pt ca practic este lasat tot de la Dumnezeu.In general femeia sau barbatul s anu intre murdari in biserica si ma refer atat la murdaria fizica cat si la cea sufleteasca.Acuma daca fetii nu i-au trecut lohiile o sa stea la usa bisericii?Nu o primeste Dumnezeu sau savraseste un pacat?personal mi se pare exagerare asta.Personal am zis.
Vladi azi cam slabuta activitatea matale.
Azi am dat ture cu bicicleta cat tati l-a plimbat pe Geo (am facut cu schimbul fiecare cate 2 ture de parc ca sa mai slabim si sa ne mai invioram) si dupa ca sa incununam trebushoara asta minunata si sanatoasa am infulecat o shaorma ca si-asa nu avem nimic de mancare acasa.Cine intreba de retete?Na poftim!Shaorma!De pui.Fara usturoi si fara varza!
Delia13 de ce vrei sa dai copilul cu crema cu factor de protectie?Ia o umbreluta speciala de carucior din tomis 3 de la casuta din povesti in spate la mega image.E buna ca se orienteaza cum vrei tu...e flexibila.Eu sunt anti chimicalele astea din comert care nu sunt compatibile cu nimic din ceea ce inseamna bebe.de-aia am trecut pe bio.
Merg sa imbaiez printzul deshertului, rasfatatul casei ,mujahedinul al mai tare,raj kapur al constantei ,briliantul mamei.
Mamica de George-Theodor
Doamne ajuta!
Poveste fara sfarsit
ellanik spune:
Am vazut pozele grecoaicelor.M-a distrat o faza.Fatucile sunt bagate in plapumioare destul de grosute dar sunt in capushoarele goale.TAAARE!!!
Mamica de George-Theodor
Doamne ajuta!
Poveste fara sfarsit