Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns child spune:

Buna fetelor, am pus poze noi pe picasa!

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

NIKI - Ce mortala e bebelina ta!!!!
O dulceata!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Andra e minunat Ianis in costumele lui de barbat. Iar mutritele din celelalte poze sunt senzationale. Felicitari pentru crestinare.

Nibi_niki ce frumos ca va intalniti la plimbarici. Foarte frumoase pozele, frumoase locuri. Si mai ales frumoase printesici. Ce par obraznic are Maria !!!

Bobita si Sofia doarme pe o parte noaptea. O intorc de vreo doua ori. Ziua pe spate cu capul intr-o parte. Pe burtica nu accepta deloc. Nu-i place. Daca doarme pe burtica trebuie verificat. Daca il culci pe o parte, intoarce-l sau pune-l alternativ pe stanga si dreapta.

La multe lunite pentru OVIDIU de Ioana28, GEO de Ella, MARA de Rebiana, RARES de Arina, pentru cele doua lunite
Cu intarziere pentru MAYA si CEZAR.
Ce mai faci Castelana ???????

Child ce frumusei sunteti. Si cum dormiti voi oricum si oriunde

Noi am descoperit pumnisorul. Ce gust bun areeeeee!!! Si ne jucam mult, tipam, ne agitam.

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

roxana,miria,kossir, mersi frumos.Adevarul e ca avem asa copii frumosi in odisee.Uite cate un pentru toti iepurasii
O strigare la catalog ca bag seama ca lipsiti cam mult: DIANAMI, ANCA,JASMINE,CASTELANA,CAMILESCU,LINDAL...

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....9KG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobita2010 spune:

ok, multzam ( Lalexandra, Miria Cristina, Nibi Niki, Cactus, Dayanara, Marsy Baby, Kossir...) pentru info despre pozitiile de somn, ma bucur ca al meu nu e singurul cu funduletzul in sus, doar ziua doarme pe spate, si eu si sotul, dormim pe burta asa ca el cu cine sa semene

mami de Matei (23.03.2010)

dpn 02.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Multumesc fetelor pt raspunsurile ref la scremut si kaki
Denisa, atata vreme cat consistenta kk e normala si nu-s alte indicii, nu-ti face ganduri aiurea; poate de asta nici nu are colici ca are tranzitul bun.

Ami, eu ii dau acum Bonnisanul asa cum mi-a spus happyjoy si vad ca nu-l mai vomita (cu 20-30min inainte de masa, de 3 ori/zi). Acum sper sa-si faca si efectul ca lumea ca tare mi-e miluta de ea cand plange si nu am cu ce s-o calmez.

Ella, eu sapt viitoare ma duc la controlul de 6 sapt si abia astept sa vad ce zice nenea dr ca sa dau startul la Ma declar si f norocoasa ca taietura mea e f mica, din a 2-3a zi n-am mai luat antiinflamator si puteam sta lejer in sezut, iar lohiile sunt pe terminate (oricum f putine, de credeam ca se termina inca din a doua saptamana).

Revin cu intrebarea, ai vostri bebei regurgiteaza laptic branzit? daca da cat de des? la mine cel putin o data/zi...

Mada mami de Ilinca frumoasa
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Ilinca_primaLunita#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Bumbitza si Maria mea regurgiteaza laptic branzit cam o data pe zi la vreo ora dupa ce mananca.Sunt si zile cand nu regurgiteaza deloc sunt si zile cand regurgiteaza de 2-3 ori(f rar).De obicei regurgiteaza cand o doare f tare burtica si se screme.

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....9KG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

Ce poze faine am vazut cu bebelusi haiosi !!!
Andra, nibi niki, astero, marsy, Alexandra, vladi, Denisa, Cori, Ina...aveti puiuti de minune.., astia-s ultimii pe care i-am vazut, dar bine zice Carmen, toti iepurasii sunt super frumosi !! Sa nu mai zic de copii andirei si ai Deliei, ...ma gandesc tot mai serios la al treilea copil

Mai fetelor, ma tot minunez ce frumos a revenit lapticul, acum suntem ca in vremurile bune, Ovi papa bine si trage dupa aceea niste somnicuri de mai mare dragul...

Gabi, Silvia, sa aveti botezuri asa cum va doriti..poate mai sunt iepurasi care se increstineaza zilele astea...asemeni tuturor

bobita puiutul drag, sa scape repede de ghips si de toate problemele...Dar vad ca mami e zambitoare asa ca sigur vor trece repede necazurile

catus, sa va treaca raceala, poate gasesi timp sa intri mai des de acum inainte

rmkristine, ce frumos ati crescut, bravo...

BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Bobita -- ma bucur ca ai dat un semn de viata. Sanatate lui Matei sa scape repede de gips.
Roxana - mi-am amintit ca am tinut si eu cura asta cu ciorba dar cu varza nu salata si intr-o sapt m-am ingrasat 2 kg mancand numai supa. Sa vedeti ce metabolism lenes am.
Eu daca vreau sa slabesc ma apuc de munca. Bag 12 ore pe zi, somn yok, sa vedeti cum ma fac bat.
Niki - hehe ce freza are Maria!!!
Delia - frumosi rau cei 3 muschetari ai tai.

Intrebare intrebatoare: fetele care foloti wrap cu faceti la cumparaturi? Eu as vrea s-o iau pe bebeluna cu mine in wrap dar...are 5 metri si nu stiu cum sa-l leg in parcare fara sa matur parcarea cu el

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

bumbita si silvana regurigiteaza cum spui tu, de obicei cand se intampla la mult timp dupa masa apare asa branzit, n.are nimic...

denisa eu slabesc 1 kg la 2 zile cel putin daca bag doar supa din aia, dar mai trisez
deja am terminat o oala , azi imi fac alta

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

M...2kg

Mergi la inceput