Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Bobita, al meu prunc doarme doar pe o parte, pe spate nu il pun ca nu cumva sa regurciteze laptic si sa se inece (desi cartea zice asa sa il pui sa doarma). Al meu pe burtica nu sta, dar imi spunea mama ca eu numai asa dormeam si stateau si ei si ma pazeau. eu zic sa il pui pe o parte sa doarma, dupa fiecare alaptat eu schimb partea.

Mami de Printisor - Alessandro (15.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

BOBITA - A mea doarme inr-o parte. Deabia ai facem 2 saptamani, asa ca, de pus pe burta il pun numai cand stau langa el, in rest, pas, ca mi-e teama.
Pe spate cand reuseste sa se rasuceasca sta, dar tot cu capul intr-o parte, dar nu mult timp ca incepe sa te cheme.

Cred ca fiecare copil simte pozitia buna pentru el, iar tu doar ila juti s-o gaseasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ANDRA - Foarte frumoase pozele de la botez si bebe a fost un adevarat baietel in costumasul cu brau rosu.

Mai, da' ce mocute face in alte poze!!! Atat de simpatic!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Andra, lui Ianis cel frumos.
Bobitza,Maria doarme doar pe spate cu capul intr-o parte.
Roxana,spor la slabit dar ai grija cu supa aia de varza...nu e chiar cea mai indicata metoda de slabit.

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....9KG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catus76_ro spune:

Buna fetelor!
Multa sanatate celor bolnaviori..copilasi sau parinti
Si noi avem o usoara stare se raceala care se manisfesta diferit la fiecare...pe mine ma ustura gatul, Cristian are muci si ii curge un ochisor iar bebe "grohaie" mai ales de la 4 noaptea pana dimineata iar cu batista bebelusului de abia iese ceva, cu tot cu serul fiziologic pus in nari. Cei doi fratiori se inteleg de minune, cristian il mangaie toata ziua si ii da masinutele lui, dar are si momente de gelozie...sa nu stea bebe in patutul lui, sa nu stea pe pernuta lui..etc.
Oricum Vladut e un bebe super cumintel fata de frati-su..doar ceva gaze la burtica , poate si colici care trec cu foenul...nu stiu daca e caldura lui sau zgomotul. Are aproape 2 lunite si deja marisor are 5,5 kg si 57 cm, iar de papat ii dau san dar si un picut de completare cu lapte praf, dar incerc sa scap!Acum cateodata zambeste cu gura pana la urechi si gangureste...e un scump
Eu il pun intr-o parte dupa fiecare alaptat, alternativ pe stanga si pe dreapta(sprijinit de un mare dragon de plus in patut), dar acum deja revine la pozitia pe spate iar capul il intoarce cum vrea !!
Pupici la toate...eu va citesc dar scriu mai rar!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

niki ce e cu supa mea? in reteta nu spune varza ci salata , eu am pus varza

bobita, silvana doarme intr.o parte dar se intoarce cu fata in sus de multe ori

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

M...2kg

Mergi la inceput

Roxana nu stiu ce sa-ti zic in legatura cu supa de varza.Era reteta de slabit"la moda" pe vremea cand eram eu in liceu.Fetele care au tinut-o nu s-au simtit bine cu stomacul apoi.Eu niciodata nu am tinut cura de slabire,ca nu a fost nevoie..mereu am fost o slabanoaga.Dar nu sunt de acord cu curele drastice de slabire..
Alege o alimentatie echilibrata..ai grija cum combini alimentele,multa apa si ceva sport...mi se pare o solutie mai buna,dar fiecare stie ce e cel mai bine pt el
Am pus poze la semnatura de la intalneala cu Alina si printzesa ei Asteropi

AMR....9KG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

niki foarte frumoase pozele! si maria ta e scumpa foc! ce par haios are :))
asa dor mi.e sa ma plimb pe faleza....ce aer curat tre sa fie

niki eu si la ivan am dat jos 30 de kg in 5 luni, eu nu ma simt bine sa fac regimuri ca la carte cu sport etc, eu ma simt bine slabind repede :))

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

M...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marsy_baby spune:

Bobita- fetita mea tot pe o parte doarme sau pe spate si tot cu capu intr-o parte,deci nu trebuie s iti faci griji
Alexandra - frumusel baietel ai,sa creasca mare si sanatos
Catus- sanatate micutilor tai,sa va treaca repede la toti starea de racealala noi a avut efect batista bebelusului

Cum e vremea pe la voi?la noi asa e de innouratasteptam soarele s pot iesi la plimbare

mami de minune mica Daria-Marcela(n.26.02.2010)

pozici cu scumpa mea fetita http://marsselyna.hi5.com

Mergi la inceput

Roxana,hai aici sa te plimbi pe faleza...e si vremea foarte frumoasa,au fost cam 27 de grade zilele astea iar pt saptamana viitoare au anuntat 30 de grade.Ma duc sa-mi cumpar costum de baie marimea XXL zilele astea

AMR....9KG

Mergi la inceput