Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (3)
Raspunsuri - Pagina 8
rmkristine spune:
vreau si eu una bucata copil mancacios pt ca al meu e cam lenes si oboseste repede, d-aia racneste dupa ce e alaptat!
ami_84 spune:
Happyjoy de la Bonnisan si fetita mea a vomat si am renuntat la ele.
Despre alaptat fetelor daca va vine sa credeti, eu nu am avut febra laptelui, nicio rana si in plus sanii mei sunt moi, niciodata nu i-am avut tari. Cu exceptia primei luni, in care cred ca nu aveam suficient lapte si bebe plangea de foame, pana s-au reglat sanii, acum de aproape o luna o alaptez cu succes. Deci, Ioanaa28 vorba lui Vladi, se poate! Trebuie incapatanare!
Ella rferitor la "sondajul" tau... si noi am incercat de doua ori si a fost un pic dureros si am avut o scurgere usoara de sange (scuzati detaliile) - na! nastere naturala... a! si sa nu uit, mie imi statea gandul la fetita...
Ina sa treceti cu bine peste problema voastra. La fel si voi Bobita!
Nu in ultimul rand tin sa le salut pe Dayanara - sa-ti fie supa de bine si sa ajungi cu kg unde ti-ai propus si pe Oana - multumim pt predarea stafetei la fetele care ne urmeaza...
Si salut toata gasca de iepurasi!
_
Irina Paula (8.03.2010)
Mamica de 8 martie...
dayanara spune:
bobita imi pare raud e problema voastra, dar o sa treceti cu bine peste, sunt sigura! si imi pare rau ca am adus aminte de sarcina trecuta, dar chiar nu.mi venea nimic in cap
denisa, daca avea vreo problema digestiva nu lua nici atat in greutate, pt ca 600 nu.i tocmai putin in prima luna, cand cantitatea se regleaza, caca la fel - e lichid etc, asteapta sa vezi luna a doua
amy
marsy inca n.am ajuns unde mi.am propus, deocamdata imi pun target 60 , deci mai am vreo5-6 de dat jos
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
M...2kg
LAlexandra spune:
salutari si de la noi
Bumbitza si al meu fecior face caca si de cate 3 ori, asta daca papa ca un nesatul ca aseara. Nu sunt cantitati industriale, dar face de multe ori. Nu mereu face asa, dar se intampla.
Daca il tin pe burtica mea nu se screme, dar daca il las jos asa scandal face...si eu ma gandesc ca or fi colici.
De aseara i-am pus si in fata _(ca in spate are pusa ca sa nu cada) o paturica rulata in dreptul la burtica sa ii tina de cald...si vad ca il mai calmeaza...sper sa tina, ca altfel numai in brate trb sa il tin
Mami de Printisor - Alessandro (15.04.2010)
ami_84 spune:
Gata! S-a trezit iepurasul.. Fix 30 de minute! Ceas dom'le.. ce mai! O scot afara. Pupici!!
_
Irina Paula (8.03.2010)
Mamica de 8 martie...
miria_cristina spune:
'Neata, fetele!
Azi-noapte am reusit sa dorm cat de cat. Bebe al meu mananca din 2 in 2 ore, uneori si la 3 ore se scoala depinde de-mi lasa impresia (din cauza ca eu adorm instantaneu) ca mananca non-stop.
Desi noi mancam LP KK il face granulat, galben si usor apos, ca bebeii hraniti la san.
Deci nu cred ca este ceva in neregula cu kk la varsta asta.
Cam de cand or incepe colicii? La fata nu mai stiu decat ca a durat putin.
Am un chef de plimbari!!!!
miria_cristina spune:
BOBITA - Imi pare rau ca trebuie sa il tii cu piciorusul bandajat, dar sigur va fi bine pana la urma, iar tu vezi partea pozitiva.
dayanara spune:
miria , nu are legatura cu alaptatul sau laptele praf, caca ala e un fel de caca de transitie intre meconiu si normal, am intrebat eu in spital si chiar l.am aratat medicului , la unii poate dura 2 saptamani la altii o luna, silvana a facut un pic lichid cu granule vreo 2 saptamani, pe urma mai solid dar tot cu granule , abia dupa o luna au inceput sa dispara, sa ramana doar pasta
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
M...2kg
bobita2010 spune:
Bumbitza, Marsi Baby. Andra S, Miria Cristina va multzumesc pentru gandurile bune, si eu sunt convinsa ca vom fi bine, acum piciorusul e in pozitia buna si asteptam ghetutele, pana atunci pastram gipsul – oricum BB e foarte vioi si s-a obisnuit cu gipsul, isi ridica amandoua piciorusele si se intoarce chiar si pe o parte (e adevarat ca nu-i iese mereu)
Ref la kk saptamana trecuta a avut vreo 3 zile in care a facut doar 1/zi si se chinuia tare rau, acum ne-am revenit si facem de vreo 3-4 ori/zi, dar cateodata se sperie si el, noi inca avem granule
Si noi avem colici – infacol, bonisan si sab simplex ziua, iar peste noapte – colief ; cum spuneam ne facem noi mari si scapam de ei
Pupicei
Mami de Matei (23.03.2010)
dpn 02.04.2010
bobita2010 spune:
am si eu o intrebare, acum daca tot sta linistit - sunt rare momentele astea
pe langa faptul ca este foarte agitat in somn (am pus pe seama gipsului si a colicilor), desi parca acum si-a mai revenit - nu doarme f. bine pe spate - maraie, isi drege vocea, se foieste, in schimb daca sta intr-o parte sau si mai bine pe burta, doarme bustean OR mie imi este frica sa-l las sa doarma asa, azi noapte am stat langa el vreo 3 ori, dormea cu funduletzul in sus atat de profund, si mi-a fost mila sa-l mut
voi aveti problema asta ?