Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (3)
Raspunsuri - Pagina 7
annya9 spune:
Andra, durerile in interior pot fi de la niste canale infundate. Pune-ti comprese calde sau stai cu sanul deasupra unui recipient cu apa calda. Si eu mai simt uneori asa si am citit in cartea Hertei Capraru "Mama si copilul" ca de la asta ar fi.
Mami de Radu Alexandru (11.04.2010)
poze
prima baita si prima plimbare
www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii
marsy_baby spune:
Ioana - sti cateoadata sfaturile bune ajung pana la suflet,asa k ms mult pt sfatul tau
Dayanara - Bv tie k ai reusit sa slabesti,eu am pus 19kg in sarcina si mai am de dat jos vreo 10kg,o sa incerc reteta ta,poate da si la mine rezultate
Bumbitza - si a mea se screme toata ziua,dar ea are numa 1 data/zi kk,poate si din cauza laptelui praf(Nan1)iar de colici nici nu mai zic,toata ziua plange din cauza lor,speram s nu tina mult
Bobita - multa rabdare si sanatate micutului tau,sa treceti cu bine peste aceasta problema
In sfarsit am putut sa o adorm(s-a obisnuit sa adoarma in brate)si acum doarme de 1 ora si ceva
Mami de minune mica Daria-Marcela(n.26.02.2010)
Pozici cu scumpa mea fetita http://marsselyna.hi5.com
honeybaby spune:
Neata .
Nu am mai apucat sa intru aseara ca m-am luat cu una cu alta si s-a facut tarziu.
Fetelor eu nu cred ca durerile de care vb Andra sunt de la canale infundate. Aceleasi dureri pe aveam si eu cand era rana mare. Acum s-au diminuat. Si dupa 3 luni sa ti se infunde canalul asa brusc ???
mie imi mai treceau dupa jumatate de ora de la supt si daca nu-i dadeam din sanul cu rana nu ma durea nimic in interior. Pe alea de la suprafata nici nu le mai simti din cauza durerilor din interior.
Vladi- daca cauza nu e kk, atunci doarme prea mult. Aeara s-a culcat la 21.30 . a dormit pana la 2, la 2.40 iar somn pana la 7, iar somn pana acum la 10.30 cand suge.
E o idee cu cantarul desi am zis ca nu vreau asa ceva in casa.
Daca ii zic sotului ca vreau sa dau 300 pe un cantar duoa ce i-a mai scazut 200 de euro din salariu si dr a zis ca e bine copilul zice ca sunt nebuna.
Ea in rest papa bine , doarme , rade, nu are nici colici, doar gaze si putin, nu plange , face pipi, si caca si inca cat....
Eu ma tem sa nu aiba vreo problema digestiva sau alta problema ascunsa ca lapte e destul nu e sa zici ca goleste sanul si nu mai are ce manca
Revin ..
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
andra_s spune:
bobita multa sanatate si sa treceti cu bine peste problema cu piciorusul. offf, asa micut si cu gips
marsy ce scumpete de printesa ai este o frumusete !!!
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
andra_s spune:
denisa ai dreptate, nu este canal infundat, ca am avut si asa ceva si stiu cum se manifesta. la sanul stang au inceput sa mai treaca durerile, deci m-am mai linistit, mai ales ca tu zici ca ai scapat de ele, pt ca ma cam speriasem ca citisem pe net ca durerile astea din interior pot fi de la candida asta ne mai lipsea, dar nu cred ca e cazul. mai stau pana luni si daca nu se amelioreaza si la sanul stang ma duc la dr
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
marsy_baby spune:
Andra- merci de complimentmai nainte m-am uitat peste pozele de la botez ce frumos i-a stat cu costumasul ,felicitari mamico ai un bebe frumos foc(si al tau are parutu mare)k si a mea il are,imediat ii v-oi putea face codite
Mami de minune mica Daria-Marcela (n.26.02.2010)
Pozici cu scumpa mea fetita http://marsselyna.hi5.com
rmkristine spune:
Bumbitza multumim! si al meu tot de cateva ori/zi face kk si aspectul este cum spune Denisa. Nici eu nu mi-am pus pb ca n-ar fi ceva ok, mai ales ca si dr mi-a spus ca are aspect normal.
honeybaby spune:
Hmmmm Andra nu e exclus . Povesteam eu cum bebeluna a avut limba si buzele albe si nu i-a trecut decat cu glicerina cu stamicin.
Atunci aveam si rana mare si am dat si pe ea.
Adica poate sa ajunga in interior????
Bumbitza Maya face cel putin dupa fiecare masa kk daca nu mai des. dE 3 ORI INTR-O Ora cantitate normala?
Am o propunere cine imi imprumuta una bucata copil mancacios sa vad si eu cat suge?? Ca poate Maya nu suge asa bine cum cred eu.
Cori - Maya face e-e-e cu pauza intre e-uri. Si ea are capul turtit pe parti. Ma gandeam sa-i iau perna speciala pt cap sa i se formeze rotund. Astept babyexpo ca nu am unde sa alerg dupa a in oras
ami_84 spune:
Bine v-am gasit in noua casa! Sper ca ma mai primiti si pe mine... Am lipsit motivat, zic eu, lipsa de internet..
Felicit ultimile mamici, care au incheiat odiseea!
Am citit toate cele trei capitole de aici, si am observat ca majoritatea avem cam aceleasi intrebari legate de bebelusi, ceea ce ma face sa cred ca sunt ok... daca era ceva in neregula, se intampla doar la una. Nu?
Fetita mea este bine, mananca numai de la san (am renuntat la completare), in continuare nu vrea sa doarma ziua, decat asa cam 3-4 reprize a cate jumatate de ora, in rest sta treaza si vrea distrata, ca tare repede se mai plictiseste si incepe sa panga. Colici nu avem, desi am pus lipsa somnului de zi pe cauza aceasta si am inceputa sa-i dam picaturi de Colief, insa nicio schimbare. In schimb sunt f multumita ca seara se culca pe la 23, se trezeste pe la 3.30 si apoi dimineata pe la 6.30 cand o alaptez din nou, o iau in pat cu mine si mai "vorbim" pana pe la 9 cand iar mancam si apoi iesim afara in curte.. Zambeste toata ziua, mai ales cand vine tati acasa si-i aude vocea, mai scoate niste gangureli, ma urmareste toata ziua cu privirea (mai nou daca am ceva in mana se uita f atent si studiaza), daca o duc la oglinda si-i fac "tii" zambeste larg...
Gata ca v-am plictisit cu ale mele.. sunt sigura ca si voi aveti astfel de momente minunate impreuna.
Va pup si revin...
_
Irina Paula (8.03.2010)
Mamica de 8 martie...
honeybaby spune:
Delia am pus pozele pt tine pe photobuchet
http://s218.photobucket.com/albums/cc210/deni757/Bebeluna/