Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (3)
Raspunsuri - Pagina 6
cenia spune:
Ideea cu hamul e buna si o sa imi cumpar si eu. Imi plac alea cu ursulet in spate, ia sa dau un link sa vedeti care:
http://www.target.com/b/ref=in_br_browse-box?ie=UTF8&node=1261962011&searchRank=pmrank&searchPage=1&searchSize=30
dar ce ma fac cind a mea fata e crizata? ca vrea sa faca tantrumuri, o pun in carut si am plecat.
Dayanara: super ideea mai incep sa caut. babyjogger city nu se lasa deloc spatarul, o mamica zicea ca e greu cind adoarme copilu ca nu are unde lasa capu si solutia sa ii cumperi un colacel de pus in jurul gitului, neck roll: http://www.target.com/Eddie-Bauer-Animal-Neck-Roll/dp/B001OBBM1K/ref=br_1_6?ie=UTF8&frombrowse=1&qid=1273167387&searchView=grid5&sr=1-6&node=13793171&searchRank=pmrank&searchPage=1&searchSize=30&id=Eddie%20Bauer%20Animal%20Neck%20Roll&searchBinNameList=purchasing_channel%2Ctarget_com_category-bin%2Ctarget_com_primary_color-bin%2Cprice%2Ctarget_com_brand-bin
dar o sa merg sa il vad si pe asta. am vazut dar erau variantele scumpe, asta city e un model care il gasesc si la 200 PE NET
MULTUMESC FRUMOS DE RASPUNSURI
vad ca deja ati raspuns la intrebari, nu ma mai bag si eu.
CoriMami spune:
Dau si eu buna seara,
sunt obosita, Petala m-a solicitat toata ziua si nici acum nu vrea sa adoarma, e cu eee-eee.
Honey, ma gandesc la tine, ca tu povestesti de Maya cu eee-eee, asa zice si Eliza, a fost prima ei vocala. Si ea face kk foarte apos, acum cateva zile m-am ingrijorat ca disparusera si granulele de mustar, era doar un suc galben....
Multumim fetelor pt aprecieri la pozicile noastre! Numai fetitze si baietzei frumosi avem, pe cuvant!
Despre amor...la mine e naspa, sotul abia asteapta, e plin de pofte, dar eu mai simt epiziotomia, nu ma pot relaxa, copilu plange, laptele curge...cool Oricum peste toate as trece, dar am stresul asta ca pussy a fost taiata si mi-e frica ca nu va mai fi la fel...
Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://family.webshots.com/album/577563096pZggfd?vhost=family
Ina_3040 spune:
Dragelor intru si eu sa va salut, nu prea apuc. Noi ne luptam cu o digestie cam proasta (in continuare caca verde si limba incarcata) si cu reflux gastric, luam 3 feluri de medicamente si uite asa ne petrecem ziua cu plans si putine perioade de calm. sper sa treaca cat mai curand ca mi se rupe inima cand il vad ca il doare ceva.
pupici si sper sa apuc maine sa recuperez din urma si sa vad ce poze ati mai pus. Va pup pe toate si sa auzim numai de bine!
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
http://picasaweb.google.com/ina3040/RobinSebastian#
dayanara spune:
ina nasol, te inteleg perfect, ivan a avut reflux de aia urla non stop! ce medicamente ii dai?
se va ameliora vizibil la 6 luni cand incep sa manance solid si nu mai le vine inapoi asa repede ca laptele si cand va sta in fund mai mult timp
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
M...2kg
andra_s spune:
multumesc tuturor fetelor pt raspunsurile referitoare la durerile de sani daca citesc ce scrie vladi, nus ragade ce am eu, am avut rana si acum se cojeste, daaaaaaaaar durerea mea cea mai mare o simt in interiorul sanului, ca niste sageti incinse care imi strapung sanul. si nu cred ca ar fi de la faptul ca sanul produce lapte, ca doar alaptez de trei luni si jumatate, dar durerile sunt de 2 sapt. lasa ca ma inarmez cu rabdare, prosoape de strans in dinti si trec eu si peste asta
roxana pai nu faci si tu publica reteta de supa minune pt slabit? hai ca-s tare curioasa sa vedem daca are efect si la mine, ca as vrea si eu sa mai intru in hainele de anul trecut aaaa, am uitat sa te felicit pt rezultate
freedelia de fiecare data cand vad poze cu voi ma minunez ce familie frumoasa sunteti si ce copii reusiti ai! jane parca ar fi o papusa din portelan
am pus poze de la botez si din cea de-a 3 luna de viata. sunt la semnatura
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
andra_s spune:
mai fetelor cand eram gravidute ne dadeam dadeam idei de retete, hai nu vreti sa ne impartasim ce mai gatim pe aici ca eu am asa o "gaura neagra" in cap cand ma gandesc la ce sa mai gatesc ...
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
dayanara spune:
andra n.am pus.o ca nu e buna pt cine alapteaza
se pune o oala mare cu apa la fiert
6 cepe, 6 rosii, 2 ardei verzi, un manuchi de apio (frunze de telina)
putina varza si putina salata, se fierbe tot se arunca o parte din legume si se lasa cateva care se paseaza sa faca supa un pic mai groasa
eu mananc de ieri si.am slabit un kg, dar se mananca toata ziua cand ti.e foame...e f diuretica
stefimic sanatate multa! sa mai pui poze cu bebelusa :)
andra ce tare poza cu manusi :))))))
acum admir pozele de la botez
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
M...2kg
bobita2010 spune:
Buna fetelor,
Revin si eu ..dupa ceva timp – nu am avut timp sa citesc si nici sa intru pe net – d-abia v-am gasit
Am vazut ca Dayanara intreba de mine acum cateva pagini – ma bucur – da, eu am pierdut sarcina trecuta in sapt 35, dar acum am o mandrete de baiat plangacios si colicios
Matei a primit nota 10 la nastere, dar avem un piciorus cu varus equin, motiv pentru care il avem in gips de la nici 48 de ore (il schimbam saptamanal) dar e foarte neplacut si pt noi si in mod sigur si pt el – medicul ne-a asigurat ca nu va fi nicio problema, dar procesul este destul de lung si de anevoios
Probabil ca vom termina cu gipsul luna asta, apoi va trebui sa purtam niste ghetute (atele Denis Brown) 3 luni non stop, apoi doar noaptea, a.i. sa poata merge fara probleme cand va sosi vremea – asta e – sa fim sanatosi
O sa incerc sa mai intru si eu , nu de alta dar mai aflam una alta si nu ma impacientez atat de repede,
Cred ca mi-am invatat baiatul in brate si cam asta facem toata ziua, mai ales ca patul nostru are ``tepi`` - probabil il deranjeaza si gipsul, dar scapam noi de el
Ziua stau tot timpul cu el, daca nu ma vede/simte plange continuu si nu ma lasa inima sa-l las, mai ales ca il astept de atata timp
De dormit doarme in camera lui, dar am o canapea acolo si ori eu ori sotul stam cu el, doarme pe masuta de infasat, doarme pe burta noastra, pe canapea, oriunde numai in patut nu – se trezeste imediat oricat de obosit ar fi – dar ne facem noi mari
Va sarut pe toate si va multumesc ca va ganditi si la mine (daca n-am fost coerenta imi cer scuze)
o sa postez si eu poze cu Matei pe gmail
mami de Matei (23.03.2010)
Bumbitza spune:
Neata! Ce activitate slaba astazi...
Am reusit sa adorm si eu piersicuta, desi e miortaita tare parca vad ca iar e una din zilele alea cu plansete multe. Aseara a avut colici rau de tot nu mai stiam ce sa-i facem, si noroc ca a descantat-o taica-miu si mi-a zis ca a fost deochiata rau. Stiti cum s-a potolit?..asa brusc, nu mi-a venit sa cred.
rmkristine, felicitari pt vestile bune! s-o tineti tot asa, sa creasca Cristian mare si voinic! Tin pumnii sa nu aiba probleme cu soldul!
freedelia ai o familie superbaaaa nu-mi pot lua ochii de la copiii tai frumosi, cred ca-ti vine sa-i mananci
honey si a mea la fel face kk dar nu mi-am pus problema ca n-ar fi ok...
ina imi pare rau ca aveti probleme. Refluxul gastric cum se manifesta? Ii curge din gurita din cand in cand laptic branzit? Ca a mea asa face si nu stiu daca e normal sau nu. Kk verde mai face si ea, dar un verde deschis de tot, ma gandesc ca are legatura cu faptul ca iau eu fier, sau poate de la Vigantol.
andra sa treaca durerile. super pozele de la botez, m-ati dat gata cu costumasele sa va traiasca micul crestin!
bobita, multa rabdare si putere va doresc sa treceti cu bine peste acest obstacol.
greenfrog, sanatate multa puiului si sa veniti cu vesti bune de la analize!
Ma duc sa mananc si sa mai fac putina treaba ca parca vad ca nu ma va lasa fata deloc azi Pupici si daca nu mai intru azi, week-end placut de pe acum!
Mada mami de Ilinca frumoasa
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Ilinca_primaLunita#
Bumbitza spune:
Aaa, sa va mai intreb si eu ceva:
1. Bebeii vostri se screm mult? A mea de ex de azi de la 6 se agita si se screme mereu, desi a facut kk de 3 ori de atunci. Pediatra mi-a zis ca tot din cauza colicilor ca ii dau senzatia de facut kk.
2. Cat de des fac kk ai vostri? A mea face de cateva ori pe zi, ieri a facut si de 2 ori intr-o ora, dar a fost si tare mancacioasa.
Multam de pe acum
Mada mami de Ilinca frumoasa
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Ilinca_primaLunita#