Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (3)
Raspunsuri - Pagina 5
LAlexandra spune:
Cenia, eu am cumparat carut de la Peg Perego ca am gasit la promotie, dar si acelea de la Chicco le ocheam ca sunt bune. Sa stii ca pozele de pe net, de obicei, cuprind toate detalile - asta ca zici ca nu ai unde sa il vezi live.
Mami de Printisor - Alessandro (15.04.2010)
vladimirescu spune:
cenia - dayanara e expertul in domeniu :))
Eu nu stiu din astea duble, dar carutul meu Chicco l-am folosit la Vladimir 3 ani, a fost 1 an la alt copil si acum e bine merci la Floricica. Deci marca mi se pare buna :)
Daca nu iei totusi dublu caruciorul, sa stii ca eu il mai tin in ham si in ziua de azi pe Vladimir in aeroporturi :)) Nu de alta, dar cu stres, valize si din astea ... sa nu ma trezesc ca dispare in aglomeratie. Am luat modelul de la o englezoaica pe care am vazut-o o data pe aeroport la Paris, gravida, cu 2 copii destul de mari "in lesa" - e vorba de hamul ala in care tii copilul la 1 an cind invata sa mearga, eu am unul de la Chicco, si e reglabil pe piept, mai merge :))
dayanara spune:
cenia marca chicco e ok la carucioare si haine , de fapt e o marca buna ce sa mai, eu nu ma pricep la carucioare duble, in schimb prefer din astea unul langa altul sa stea, nu unul in spate si altul in fata
http://www.babyjogger.com/city_elite_dbl_dtl.aspx
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
M...2kg
rmkristine spune:
sunt foarte fericita: ne-am intors de la control si bebe a luat 880 gr in prima luna. Asa ca de acum inainte nu ma mai stresez si il tin pe lapticul meu! multumim de incurajari. Si dr mi-a spus ca arata f bine si sa merg mai departe tot asa. In schimb, a ramas suspect de displazie de sold si ii vom face o eco sa vedem. Nu ma impacintez prea tare pt ca si fi-mea a trecut prin aceeasi poveste si n-a fost nimc. Sa speram ca va fi totul bine.
Voi iesiti pe vantul asta? Pt ca eu tare as iesi!
dayanara spune:
vladi buna idee cu hamul! nu de alta dar anul trecut l.am pierdut pe ivan cand am aterizat in otopeni, eu ajutam o femeie care era singura cu 2 copii sa.si ia bagajele de pe banda si ivan al meu a disparut , au fost 3 -5 minute dar mi s.a parut un veac, am incep sa tip la toti, strigam in spaniola la tipa de la casa de schimb valutar si ma miram de ce nu ma intelege si se beleste la mine degeaba, doamne nici nu vreau sa.mi amintesc
POZE
M...2kg
freedelia spune:
Mamaaa da ce spor aveti la scris. La noi a venit vara si nu mai stam mai deloc prin casa, asa ca mai rar la calulator.
Nici nu stiu cui sa scriu mai intai, ca acusica se trezeste donshoara sa pape (e miezul noptii).
Intai de toate -- am pus poze!!!
http://s882.photobucket.com/albums/ac27/delia_forum/
Sunt din excursia la ai mei la sfarsitul saptamanii trecute si in parc Marti, dupa ce s-a intors Coleman din Europa (chiar de ziua lui). Si cea in care e Jane intr-un fel de body albastru la mine in pat, sa stiti ca hainuta aia e cea cu care a venit ta-su acasa de la spital acum 32 de ani!!!!
In al doilea rand -- daca vreti sling-uri, wrap-uri sau mei-tai-uri, uitati aici un site, de la tipa asta mi-am cumparat si eu wrap-ul, sunt super si vi le pot trimite fie prin posta (dar nu stiu cat costa) fie prin ai mei pe 30 iunie. Nu stiu ce se gaseste in Romania si cat costa, astea sunt 25 de euro si sunt super calitate si foarte frumoase.
http://s2.webstarts.com/baobeibabycarriers/ring_slings.html
In al treilea rand -- trimiteti-mi si mie niste poze cu copiii vostri pe email, acelasi nick ca si aici la yahoo.com. Ca io nu pot sa vad picassa si alte cateva site-uri si vreau sa vad si io frumuseti de copii laudati de toata lumea...
In rest, maine sper sa ajung si eu cu ea la doctor ca are deja 2 luni si cateva zile, sa vedem cum a mai crescut... De mancat mananca tot cand are chef, uneori la o ora, alteori la 4-5... Rade, scoate sunete cand vorbesti cu ea sau cand vede luminite, nu se intoarce de pe o parte pe alta inca. Mai are colici cateodata, azi a avut mult si a plans de am zis ca o iau razna, dar acum doarme cu ta-su de 4 ore...
Dayanara -- nasol cu Silvana, bine ca ai fost pe faza. Si eu stau mereu cu ochii si urechile pe ea...
Vladi -- vreau sa vad si eu casa ta, ca moooor de curiozitate sa stiu de ce vorbeste tot targul. Hai fie-ti mila si trimite-mi si mie cateva poze... pleeeeaseeee
Delia -- e foarte buna salteluta de activitati, dar sa nu te astepti sa stea acolo ore in sir. Se plictisesc la fel de repede ca si in bouncer, ca si in carut, ca si in patut la carusel, etc.
Lara -- bine ca a trecut, cred ca a fost foarte greu...
Greenfrog -- DOamne-ajuta sa fie totul bine... Se poate face botezul oriunde, noi de exemplu l-am facut acasa...
Cenia -- Phil and Ted sunt cele mai laudate de mamicile de pe aici. Nu stiu mai mult, dar daca dai pe google sigur gasesti informatii, poze, etc
Am citit mai pe sarite dar am terminat -- fii-mea inca nu da semne de foame, dar o trezesc io ca mor de somn.
Va pup!!!
Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
honeybaby spune:
Ma chinui de ieri sa scriu si nu am mai apucat.
Andra- ihhh cunosc senzatia. O jumatate de ora imi lua sa adorm la loc din cauza durerilor de care vb tu. La fel simteam ca niste intepaturi la ales daca stateam pe partea cu sanul.
Eu am rana de aproape 3 sapt si e vindecata 70 %. La mine fiind la baza mamelonului nimic nu fuctiona. Protectiile nu ajutau pt ca tot se intindea mamelonul si se crapa buba, cremele hmmmm nu au facut nimic.Intradevar compresele de la Bioclin imi calmau durerea dar cam atat. Cand am renuntat sa mai dau cu creme pt ca tineau rana uda si sa stau fara sutien care sa preseze pe malelon( pt ca lipea rana si nu faceam nici o afacere. la urmatorul alaptat se desfacea iar ) a inceput sa se vindece.Nu zic cate tricouri pe zi schimbat si ce era pe lejeria de pat desi puteam un prosop pe care ca dorm.
Acum ca a trecut rana aia aproape de tot a "zburat" o icretitura din varful mamelonului. Macar asta nu mai e la baza dar tot doare .... Cred ca sanul asta are materialul prost. Celalalt e perfect.
Eva- condoleante . Asa e ....nu petrecem destul timp cu cei dragi..
Mai vroiam sa scriu dar a adormit Maya si ma duc sa fac ceva de mancare cat mai pot..
Aaa a luat intr-o luna 600gsi 3 cm. Mai e cineva slabanog ca noi??
Eu ma ingrijorez ca tot face kk apos, adica iese tot odata, exact la la rate si e ca un gel cu granule in ele. Gelul se absoarbe in scutec si raman granulele. Periatra zica a normal la copii alaptati la san dar nu am auzit pe nimeni sa dureze atat de mult....
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
dayanara spune:
delia ce tare e john in poze :)) ce pozitii trage !
ah ce.mi place rochita lui jane, aia cu albastru! si eu tot pe albastru i.am cumparat una
ti.am trimis poze pe mail nu stiu daca au ajuns....
am slabit! intru in blugi, dar ii inchid intinsa in pat :)))))
POZE
M...2kg
vladimirescu spune:
Honeybaby - kk cu granule mustar in gel face si al meu, mereu. E normal.
Cit despre cresterea sub medie de care zici: in prima luna media e de 750 g crestere, ceea ce inseamna ca unii sint peste valoarea asta si altii peste, de aia e medie, dar toti sint la fel de normali. Unul care creste 1500g in prima luna e la fel de susceptibil de probleme cu unul care ia 200 g, pt ca sint departe de valoarea medie. Daca copilul e sanatos si vesel (mai putin cind are colici, ca nu poate ride atunci), totul e ok. Dar probabil ti-a zis doctorul.
Auzi, de ce nu cumperi tu un cintar pt copii si sa supraveghezi greutatea saptaminal? Ca pina la un an iti e sigur de folos...
Iar despre cm: si Floricica tot 3 cm a crescut in prima luna, dar nu e relevant - daca intinzi copilul mai mult la masurare iese mai lung :))
Freedelia - ce-mi place ca printesa poarta hainuta lui tati de cind era mic :))
O sa-ti trimit poze cu casa peste citeva zile, sa-mi vina draperiile de la dublat inapoi :) Dar sa stii ca nu e mare lucru de vazut, sint fetele astea f dragute cu mine ca-s eu mai babette cred... e o casa ceva mai frumusica decit alea normale, dar nu e mare lucru de capul ei, ca nu am avut foarte multa stiinta si nici vreme s-o dichisesc (in februarie am mobilat la repezeala, strictul necesar, si in martie am nascut, iti dai seama...)