Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (3)
Raspunsuri - Pagina 18
ellanik spune:
Erina foarte faini copiii tai.Si iti seamana foarte bine....tati unde a umblat cand au fost conceputi?I-ai facut singura?Plapumioara e de pe bebecurier punct ro?
Mamica de George-Theodor
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici
Poveste fara sfarsit
miria_cristina spune:
ELLANIKO - Eu sunt tuta, fata. Nu stiu ce-i aia? Adica s-a adus in tara si se face peste tot, dar pe sub mana? Ok, in cazul asta, cum s-o face in Bucuresti, ca aici nu-i circuit inchis, ci circuite inchise. De nici nu stii de unde sa-i le dai de cap.
ioanaa28 spune:
Erina, sa-ti traiasca frumosiisa fiti toti sanatosi si fericiti
Ella, flacaii nostrii nascuti in aceeasi zi, au la 2 lunite aceesi greutate si lungime !!! macar ca Ovi a avut doar 3.800 la nastere dar vad ca a mancat cu spor Si din fericire sapt de chin cu lapte putin si completare vad ca nu l-a afectat.
La mai mare !!!
Alina, daca simti tu nevoia da-i lp, dar nymai daca e musai.Rezolvarea e sa-ti gasesti cumva un pic de ajutor, sunt convinsa ca ti-e ff greu, iar oboseala e inamicul nr 1 al lapticului.Sper sa reusesti sa-ti faci un program mai relaxat
Cristina, ce bine ca se rezolva cu tratamentul Damianei.Sa-i fie de bine, cu astmul nu e de gluma. Tu stii de produsele de la FLP, nu crezi ca ar ajuta-o?
BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..
dayanara spune:
erina sa va fie de bine increstinarea! foarte frumoase pozele si tare elegant david
miria nasol cu astmul, la mare aerosolii nu.i fac bine? asta asa in general, nu ca tratament, normal
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
M...2kg
vladimirescu spune:
Miria - pt astm: exista la Centrofarm (sau exista acum un an cind am luat eu) un fel de aparat de camera care trece aerul din camera printr-o sita cu sare si face in camera atmosfera ca la mare. Cica e indicat pt astm. Se tine tot timpul in functiune, nu e zgomotos. E prin pod acum la mine si nu stiu cum se cheama, dar e o firma romaneasca, a luat nu's ce premiu de inventie acum citiva ani pt aparatul asta
miria_cristina spune:
VLADI - Il am si eu Salin S2. Merge non-stop, dar nu-i vad efectul si nici nu simt mare chestie.
In ideea de a-i face bine l-am luat.
miria_cristina spune:
ROXANA - Mergem la mare si la munte special pentru ea si tot n-am rezolvat problema. Cica, uneori, mai rau se da peste cap un copil cu afectiubi respiratorii. Asa ca, mai nou, se face un program de imunizare inainte si dupa se apeleaza la salina.
Noi am schimbat inclusiv alimentatia, ca sa fiecat mai bio. Noroc ca papa fii-mea lapte de capra, ca eu nu m-as atinge de el nici moarta.
miria_cristina spune:
IOANA - Unele produse de la firma respectiva inca le mai folosesc, dar stiu sigur ca sunt "preparate comerciale", adica au in compozitie si elemente care nu-s bune, mai ales pentru copii alergici sau cu diverse probleme.
Dar cred in efectele terapeutice ale plantei aloe. Am avut, din pacate am renuntat la ea, o planta si stiu ca cel mai bun tratament se face direct din floare.
O floare batrana de 7 ani, i se taie varfurile se zdrobesc si se amesteca, cu miere. Face intr-adevar miracole.
miria_cristina spune:
Gata, ELLANIKO, m-am luminat ce-s cu vaccinurile din Constanta.
Pai, voi, aveti norocul unui spital judetean sau punct de dispensarizare unde se pot face vaccinurile pe moment, in Bucuresti e atata haos de nu se poate organiza nimic, mnici macar pe sub mana.
Da, in urma discutiilor pe plan local, au fost primite din Timisoara un nunar de 1000 de vaccinuri din cele donate de unguri care acopera necesarul pe o luna.
Asta ca sa mai tempereze isteria maselor cu privire la protectia nou-nascutilor.
Erina spune:
Multumim mult dragi mamici pentru cuvintele frumoase!!!
Ella, nu stiu de unde e luat trusoul, e personalizat pe comanda. Asa arata:
http://i51.photobucket.com/albums/f400/elena74/DSC_0001.jpg
http://i51.photobucket.com/albums/f400/elena74/DSC_0005.jpg
http://i51.photobucket.com/albums/f400/elena74/DSC_0008.jpg
pe toate cutiile scria Celebrity.
Daria seamna mult cu tati si David la fel.
Vladimirescu, abia astept sa ne reintilnim. O spun cu atita patos pentru ca pentru a veni toti din toamna in Bucuresti inseamna ca urmatorul contract al sotului sa fie cel putin la fel de bun ca cel actual.
De data aceasta o punem pe Daria sa deseneze. Ii pace sa faca fetze.
Zici ca David va avea ochii albastri? Imi este greu sa cred ca si la al doilea copil va aparea o gena recesiva. Mi-ar placea sa ai dreptate.
-------------------------------
Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)
L'amor che move il sole e l'altre stelle