LMA Ghiocei de martie-aprilie 2009 !! *203*
Raspunsuri - Pagina 6
carla28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aris26 ca tot venii vorba....eu urasc cumparaturile singura pentru ca urasc sa car ca un magar tot ce cumpar. dar eu urasc cumparaturile punct. cred ca nu mai sunt multe femei care sa urasca sa isi cumpere haine. eu intru in magazin, daca vad ceva la indemana, bine, il cumpar mereu pe neprobate si clar trebuie sa ies in maxim 15min 25 martie 2009 |
Nu esti singura, asa sunt si eu. Cand ies cu prietenele mele la cumparaturi, eu stau la cafea si ele dau ture prin magazine.
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
carla28 spune:
Robert Adrian [ s] si felicitari Ancai pentru un copil asa de frumos si de cuminte
aris26 spune:
da da! du-te cu mutz cu tot. mai ales ca acum il pui in cosul de cumparaturi si daca nu te lalai prea mult sunt convinsa ca o sa fie o placere si pt el
Citat: | ||
citat din mesajul lui carla28
Dyana, lasa plansul, curaj! urca in masina,pune-l pe David in scaunel si la plimbare. Prima data e mai greu, pe urma vei vedea ca devine o placere. Te pup si curaj www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE "Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita nicioadata cum i-ai facut sa se simta"(Carl W.Buechner) |
25 martie 2009
aris26 spune:
noi suntem un fel de barbatzima bucur sa vad ca nu sunt singura
Citat: | ||
citat din mesajul lui carla28
Nu esti singura, asa sunt si eu. Cand ies cu prietenele mele la cumparaturi, eu stau la cafea si ele dau ture prin magazine. www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE "Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita nicioadata cum i-ai facut sa se simta"(Carl W.Buechner) |
25 martie 2009
Monnvas spune:
Hai ca si eu ma inscriu in clubul neshopaholicelor. Cand eram mai pustoaica si mergeam cu mama la cumparaturi se mira de ce cu mine termina in 30 min si cu sor-mea colinda 3 ore
Daaaarrrrr... hai sa recunoastem ca din cand in cand avem nevoie de o pauza pt creierash si macar pt juma' de ora tre' sa se perinde prin fatza ochilor neshte produse, oricat de neinteresante, numai... ca sa schimbi peisajul si sa-ti odihnesti creierashul.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Monnvas spune:
La multi ani, Robert - bb3, brunetelul cumintel! Sa ai o viata frumoasa si sa constientizezi cat esti de norocos ca ai asa o mami
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
carla28 spune:
Aris, l-am vazut pe Vitamina tuns, e tare dragalas ii sta bine. Si ai mei ma tot bat la cap sa-l tund scurt dar parca as vrea sa-l vad cu zulufi si poate pe la 2 ani sa-l tund.
aris26 spune:
monnvas - eu in momente de genul asta nu imi clatesc creierul ci portofelul, il clatesc de zici ca a trecut dunarea peste el. nu ma pot uita fara sa cumpar si daca tot nu probez eu pot sa cumpar de 3 ori mai multe chestii decat prietenele care probeazadeci nu ies decat in paguba
25 martie 2009
aris26 spune:
merci, dar sa stii ca ta-su m-a cam comentat dupa ce l-a vazut, cica ii sta bine dar il duce cu gandul la copii bolnavi. chiar chel nu il mai fac dar am zis ca toata vara il tin cu unu maxim doi, ca e mult mai comod, nu transpira, e ushor de spalat....cand isi pune iaurt in cap il shterg cu un servetel umed. al meu oricum nu avea zulufi, avea trei fire de par moi si scurte, i-am tuns chica de fotbalist in primul rand si apoi cand am vazut ce ushor merge cu masina de tuns, i-am tot facut diverse freze zilnic pana am ajuns la cheliutza si adevarul e ca mi s-au parut mereu mai interesanti barbatii fara par
shhhhh...sa nu ma auda sotul
Citat: |
citat din mesajul lui carla28 Aris, l-am vazut pe Vitamina tuns, e tare dragalas ii sta bine. Si ai mei ma tot bat la cap sa-l tund scurt dar parca as vrea sa-l vad cu zulufi si poate pe la 2 ani sa-l tund. www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE "Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita nicioadata cum i-ai facut sa se simta"(Carl W.Buechner) |
25 martie 2009
aris26 spune:
hihi ce frumos e sa ma lalai pe aici, dar mult nu mai stau cu voi ca la 2,30-3 maxim intru in intalnire
deci intalnirea Novus a ramas marti, da?
neaparat sa nu imi programez nimic ca nu o ratez pt nimic
25 martie 2009