LMA Ghiocei de martie-aprilie 2009 !! *203*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Ramona, sa se odihneasca in pace tatal tau!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

salutare
am mai citit si eu aseara un pic dupa mobil cateva pagini...bineinteles ca nu mai stiu cui ce sa-i scriu
imi aduc aminte ca Bianca cauta sandale. vezi ca la Decathlon au unele bej la vreo 110lei din piele intoarsa, inchide in bot. sa nu le iei pe cele maro de piele intoarsa ca sunt prost gandite si ies din picioare. noi deocamdata ne descurcam cu nishte tenishi gen converse, tot de la decathlon. nu sunt deschishi dar macar sunt din panza si nu transpira deocamdata in ei. sunt 54lei si au bleumarin cu alb si kaki.

ina - eu zic ca ai doua variante. ori ai incredere in medicul tau(daca este cazul) si faci asa cum zice el. ori faci asa cum vrei tu si trebuie sa te doara undeva daca ii raneshti sentimentele ca doar e vorba de copilul tau. cea mai buna varianta in capul meu e sa ai un doctor pediatru ultra-competent in care sa ai incredere totala ca sa nu te mai macine ganduri de genul: e bine sau nu cum zice. dar na, nu traim intr-o lume perfecta

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Ina, inteleg ca nu iti place scandalul. Dar nu ti-a spus nimeni sa te duci cu leuca la dr. Doar sa ii explici ca NU i le faci pe amandoua o data. SCURT. Chiar e atat de tampita sa nu respecte optiunea pacientului???? Si in cel mai rau caz faci doar Priorixul ca e de la Sanepid, iar pe celalalt il refuzi pe motiv financiar. Am inteles ca faci Infanrixul.
Si inca ceva...Sa nu mai aiureze ca trebuie respectata schema...CA am si eu o intrebare...Pentru un copil mai mucos, mai kkos ca Rares, care abia la 1 an si 2 luni i l-am facut pe cel de 1 an atunci ce sa mai zicem...Sa facem vaccinul fiec cum o fi ca sa respectam schema...Hai sa fim seriosi.
Chiar daca nu te crede ca nu ai bani, ii explici ca sunt si oameni si situatii cand se intampla sa nu ai bani. Care e problema? Sanu imi spui ca o sa te imprumute ea?

Doamne, cati medici tampiti in lumea asta...
DA, si la noi asistenta inteapa. Dr i-a dat doar Rotarixul pe gura.

A, inca ceva, daca e cu amentitari...Ii spui ca nici tu nu semnezi in catastiful de consultatii ca ti-a facut vaccinul. La voi nu e asa...Nu semnati dupa fiecare consultatie intr-un registru?

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

ca tot venii vorba....eu urasc cumparaturile singura pentru ca urasc sa car ca un magar tot ce cumpar. dar eu urasc cumparaturile punct. cred ca nu mai sunt multe femei care sa urasca sa isi cumpere haine. eu intru in magazin, daca vad ceva la indemana, bine, il cumpar mereu pe neprobate si clar trebuie sa ies in maxim 15min

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

A, si dr mea mi-a recomandat sa fie distanta intre ele.

Pisikule, Rares face dinainte de vaccin kk moale si cu mucus. Nu stiu ce anumite are. Analizele sunt bune. I le-0am repetat ...La fel.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

ca tot venii vorba....eu urasc cumparaturile singura pentru ca urasc sa car ca un magar tot ce cumpar. dar eu urasc cumparaturile punct. cred ca nu mai sunt multe femei care sa urasca sa isi cumpere haine. eu intru in magazin, daca vad ceva la indemana, bine, il cumpar mereu pe neprobate si clar trebuie sa ies in maxim 15min

25 martie 2009

I hate shopping too!

Urasc sa stau la cozi (ca romanii). Urasc sa casc gura aiurea si mai ales sa probez...sa transpir in cabina de proba.

Mersi de info. O fi Decathlon magazinul meu preferat dar la incaltamintea pt copii nu sunt pe gustul meu. I-am luat niste sandale de la Deichmann.

Modelul www.deichmann-incaltaminte.ro/site/ro/catalog.php?brand=8&category=0123157100000576&product=924097" target="_blank">asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

http://picasaweb.google.com/olgagireada/Grecia2010#5467812903490747922

De aici incep pozele din minivacanta.

Bineinteles ca inca nu l-am intarcat pe David. Am amanat sa-l intarc cand i-am facut vaccinul, apoi imediat am aflat ca plecam in Grecia si in era cam imposibil sa-l intarc la hotel. Stricam vacanta tuturor Astazi pur si simplu nu am reusit sa ajung la farmacie sa iau pastilele care mi le-a prescris dr ginecolog (cele care opresc lactatia). Si cred ca pot sa o lalai asa mult si bine si sa tot gasesc motive de anu-l intarca. Adevarul este ca mi-e un pic groaza, dar trebuie. Trebuie sa-mi fac curaj intr-o seara si sa iau pastila, caci odata ce-ai luat-o nu mai poti da inapoi caci nu ai voie sa alaptezi.

Olga, mamica lui David iepurasul

Frumoase pozele, mi s-a facut un dor de vacanta....
Sa imi spui si mie cum a mers cu intarcatul, imi tot fac curaj, dar inca nu ma lasa sufletul, dar va trebui, mai ales ca ne dorim si bb2.

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Am vazut pozele Olgai din vacanta:superbe! Frumoasa surpriza Olgutza! Inseamna ca meriti

Am pusi si eu poze noi aici

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!

Ina, sa traiasca Ian, care e tot timpul super bine imbracat, dar la fel e si mamica lui, asa ca se explica

Mergi la inceput

in primul rand scuzati gramatica

hahaha nici eu nu am inteles cum majoritatea prietenelor isi pierd timpul la cumparaturi. ele daca nu au ce face trag o "fuga"(vb vine ca de fapt se plimba ca melcul) prin magazine si nu cumpara mai nimic. cu decathlonul la incaltaminte si eu imi luasem o teapa cu nishte expadrile si am zis ca nu mai iau de la ei, dar ii luasem sandale de la humanic si nu le suporta pe piciorul gol asa ca decat sa port copilul cu shosete in sandale am ales tenishii astia care uimitor dar chiar stau bine in picioare si se incaltza ushor. cam aceelashi model ti-l recomandam si eu, seamana f mult cu ce ati ales. incearca si tenishii aia kaki cand mai treceti pe acolo, sigur sunt stilul lui Vladimir

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Citat:
citat din mesajul lui aris26

25 martie 2009

I hate shopping too!

Urasc sa stau la cozi (ca romanii). Urasc sa casc gura aiurea si mai ales sa probez...sa transpir in cabina de proba.

Mersi de info. O fi Decathlon magazinul meu preferat dar la incaltamintea pt copii nu sunt pe gustul meu. I-am luat niste sandale de la Deichmann.

Modelul www.deichmann-incaltaminte.ro/site/ro/catalog.php?brand=8&category=0123157100000576&product=924097" target="_blank">asta

25 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

neatza fetele; deci ce fac eu acuma??? plang ca proasta; ca voiam sa merg la cumparaturi azi si tocmai m-a sunat surioara ca ar vrea sa se duca sa se vopseasca si nu stie daca mai ajungem.... evident i-am zis sa se duca, ca doar nu sta dupa fundu' meu.... si cand am inchis telefonul am inceput sa plang; cat de idioata pot sa fiu?????? sunt atat de "neiesita" incat plang ca nu ajung sa cumpar salam (vorba vine...)???

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
dezMOTZarea
cum am venit pe lume

Dyana, lasa plansul, curaj! urca in masina,pune-l pe David in scaunel si la plimbare. Prima data e mai greu, pe urma vei vedea ca devine o placere.
Te pup si curaj

Mergi la inceput