LMA Ghiocei de martie-aprilie 2009 !! *203*
Raspunsuri - Pagina 7
ramona7575 spune:
La multi ani, Robert - bb3, sa cresti sanatos si sa te bucuri de o viata linistita alaturi de minunata ta mama Anca povestitoare si fratorii tai
Bianca2503 spune:
Mai fetelor, eu zic sava tundeti copiii daca se poate.Mai ales ca e vara. Si o sa fie cald si ei transpira. In plus ei au inca pufulet, nu e chiar par. Eu l-am tuns pe Vladimir de vreo 5-6 ori pana acum. Parul creste foarte repede si altfel, adica mai des si mai batos-cufir de om mare.
Nu chinuiti copiii cu parul mare pe caldura (am vazut in parc anul trecut un bebe cu bube pe pielea capului ca nu-l tundea ma'sa ca inca nu-i luase motzul).
Priviti-l pe Vladimir anul trecut in august.
Nici mie nu imi place sa il tund ca mi se pare haios cu claia in cap. dar vorba lui Aris e mai econom asa.
carla28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bianca2503 Mai fetelor, eu zic sava tundeti copiii daca se poate.Mai ales ca e vara. Si o sa fie cald si ei transpira. In plus ei au inca pufulet, nu e chiar par. Eu l-am tuns pe Vladimir de vreo 5-6 ori pana acum. Parul creste foarte repede si altfel, adica mai des si mai batos-cufir de om mare. Nu chinuiti copiii cu parul mare pe caldura (am vazut in parc anul trecut un bebe cu bube pe pielea capului ca nu-l tundea ma'sa ca inca nu-i luase motzul). Priviti-l pe Vladimir anul trecut in august. Nici mie nu imi place sa il tund ca mi se pare haios cu claia in cap. dar vorba lui Aris e mai econom asa. |
Cred ca in cele din urma am sa cedez si eu si am sa-l tund, pentru ca oricum are firul foarte subtire si par putin si poate ca se mai indeasa pe urma si le fac pe plac si alor mei. Data viitoare am sa-i spun frizeritei sa-l tunda mai scurt, ca marti am lasat-o doar sa-i mai scurteze varfurile.
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
aris26 spune:
gata am fugit, pup gashca si da tunde-ti copii mai ales daca dintr-un mic chelios se poate transforma in ce il stim noi pe Vladimir acum.
acum imi pare rau ca nu l-am tuns mai demult, si asa e, acum ii creshte sarma parul si parca deja e mai des si clar e mai uniform
25 martie 2009
carla28 spune:
Ilinca, stai linistita ca Sophophi este tare bine la 8,6 kg, ca al meu e baiat si are 9,3 kg si tot nu ma stresez, Inca al alaptez si doar de vreo 2 saptamani pot sa spun ca manaca, pentru ca pana acum gusta din ce ii dadeam si dupa 2-3 lingurite gata intoarcea capul si nu mai manca.
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
aris26 spune:
nici al meu nu pare sa verea sa sara de 9,5 si uite nu e alaptat, si manaca de sparge. deci....cred ca pur si simplu...cum e felul omului. daca ar fi dupa mine l-ash prefera chiar mai slab de atat mai ales cand ma pune sa il ridic la toate draciile pe care le vede el de jos
25 martie 2009
Monnvas spune:
Am vazut un Ian trendy si o mamica pe masura Ina, maica, tot dulapul tau e asa "kinky"?
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Monnvas spune:
Of, fetelor, e asa usor cu masina de tuns? ca noi am aplicat metoda manuala, cu foarfeca, si mi se pare cam lungut asa. E adevarat ca ii sta bine asa si are si par destul, dar ma gandesc si eu ca la vara o sa ii fie cald cu blana pe dansul.
A, Denisa, un mare.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
aris26 spune:
cu masina e super simplu, daca vrei tzi-l tund eu in parca marti, ca am una micutza cu baterii. daca al meu rezista eu cred ca il pacalim si pe Cristi. cu masina il tunzi mai lung sau mai scurt...cum vrei, doar ca la foarfeca trebuie sa aiba parul f des ca sa nu se vada ciumpavit, la masina iese egal, uniform
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Of, fetelor, e asa usor cu masina de tuns? ca noi am aplicat metoda manuala, cu foarfeca, si mi se pare cam lungut asa. E adevarat ca ii sta bine asa si are si par destul, dar ma gandesc si eu ca la vara o sa ii fie cald cu blana pe dansul. A, Denisa, un mare. Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) |
25 martie 2009
m_monique spune:
si eu sunt de acord cu tunsul copiilor cat mai scurt.
pe andrei l-am tusn la 0 la 1 an si 5 luni, si arata beton. de atunci vara tot la nr 1 il tundem. e usor si pt el, si pt noi, mai ales ca transpira la greu.
astept sa se mai incalzeasca sa o tund si pe ioana la nr 2 (parca nu ma incumet sa o tund la 0), dar nici cu parul asa mare nu pot sa o las, ca sa nu-i stric distractia cu pusul nisipului in cap.