LMA Ghiocei de martie-aprilie 2009 !! *203*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

buna,
si noi avem 2 masele super umflate si-n canin...maraita si scancita.
Oli sunt curioasa cum ati trecut peste noapte...daca ai luat pastila
ina o sa treaca repede totul...
Anca poze avem de la petrecerea de 1 an?
Monique_m n-am uitat ceea ce am promis dar n-am avut rimp de nik...
Gaza tare frumosi sunteti sa dea DD sa fiti mereu sanatosi si fericiti.

Bazar general pe DC

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Fetelor in seara asta intarc!!! Am niste emotii de ma c_c pe mine. Am adormit uriasul, i-am dat ultima portie de laptic si acum ma duc sa iau pastiluta.

Nu stiu ce-o sa ma fac cu el la noapte

Olga, mamica lui David iepurasul

Tinem pumnii sa treaca repede si fara prea multe

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Sa va arat cu ce m-am ocupat in aceasta vacanta

http://www.youtube.com/user/cristigireada?feature=chclk

Mama nebuna

Olga, mamica lui David iepurasul

Te admir pentru curaj super tare

Mergi la inceput

Novus , Inapreda pentru aprecieri,o zi buna tuturor mamicilor, Ina spor la pregatirile de nunta, vrem poze.
Pisigri bravo pentru progrese
Olga te asteptam la raport

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

am reusit cu greu sa-l adorm.... nu stiu ce m-as face fara titi in momentele astea; eu deocamdata nu ma gandesc la intarcat... o sa vad cu timpul daca e cazul sau nu; sincera sa fiu este si destul de comod sa ai titi la dispozitie pentru calmat din orice; cu titi trec nervii, trece supararea, trece durerea..... si e si de alint maxim; si inca nu simt ca a venit momentul sa-l intarc; cred ca ati vazut ca eu ma bazez mult pe "feeling" cand e vorba de mutzu, si nu prea tin cont de nimic altceva, si de fapt pana acum a mers totul perfect asa

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
dezMOTZarea
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

neatza,
am citit repede pe diagonala cat sa fiu un pic la zi
am vazut poze superbe puse de Carla si Ina,
trebuie sa o felicit pe Pisigri pentru plecarea in picioare, esti o norocoasa ca are nevoie de tine, al meu nu simte nevoia niciodata si tare greu e.
olga - sper ca ati trecut cu bine....lasa ca este si pentru o cauza nobila, nu poate sa vrea si alaptat si frate/sora apropiat/a de varsta...nu? eu asta il vad ca fiind partea plina a paharului.

ina - of, stiu povestea ta cu medici locali si imi pare tare rau, noroc ca esti o mamica informata si deshteapta

novus - ochioasa sa revina la forma maxima rapid.

gaza - 3 masele??? mamaaaa ce e pe capul vostru

dyanna - vad ca si tu te chinui cu maselele astea. hai ca nu mai avem asa multe, am trecut de jumatatea drumului...si pe noi ne-a chinuit numarul patru...

....ce am mai vrut ce am mai vrut...??? am cam uitat
pup gashca si revin cu pozele din vama ca cica le incarca acum cumnata-miu

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

gata si pozele din .....Vama Vecheeeee....pereeeecheee

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Deja am vazut pozele din Vama.

Bravoooo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

gata si pozele din .....Vama Vecheeeee....pereeeecheee

25 martie 2009

supeeeeeeeeerbeeeee!!! vai e bestial vitamina cat de relaxat a fost; ; eu va admir foarte tare stilul de viata, si al tau si al biancai, si faptul ca v-ati adaptat copii la el; la un moment dat ma simteam usor... 'complexata" de faptul ca noi suntem mai precauti din fire, genul mai casnic asa; dar mi-am dat seama ca a fost o prostie din partea mea sa-mi doresc ceva ce nu m-ar face sa ma simt confortabil; adica nu e stilul nostru, de ce mi l-as dori??!!??!!??; toti suntem diferiti, cu diverse nevoi care ne asigura confortul, si atunci este ok sa nu incercam sa facem ceva "impotriva curentului"... doar ca sa aratam ca putem (asta pentru ca "mi-am luat-o in freza" de la o cunostinta, ca n-am fost in stare sa plec 2 zile cu copilul la mare, ca ce daca era doar de sambata pana duminica??)pai daca pe mine ma stresa gandul ca nu fac decat sa fac drumul aiurea cu matizul meu vechi (ca inca n-a venit masinuta noua), cu mutzu marait ca nu suporta in masina, ca sa bantui dupa cazare, sa nu stiu unde stau.... ca sa am de unde sa plec a doua zi.... care era problema???
cum spuneam, noi suntem genul mai casnic, usor mai "planificati din timp"..... dar tot va admir enorm

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
dezMOTZarea
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Mai DYANA, mulutmesc, dar nu cred ca e ceva de admirat. Cum spuneai si tu fiecare cu ritmul si stilul lui.

E drept, ca la cum sunt eu, de multe ori nu inteleg teama si fricile parintilor in legatura cu deplasarile cu copii. Dar asta sunt eu.

Sincer, noi am vrea sa fim si mai mobili. Visam la ziua in care ne vom lua rulota sa putem pleca pe oriunde. Dar cred ca la pensie va fi asta.

Oricum, ideea e ca daca e parintele stresat atunci clar va fi si copilul- cred eu ca starea asta se transmite. Daca parintele il ia pe "aoleu, ce ma fac daca..." in brate si copilul va fi agitat.

Asa ca relaxare maxima, ca chiloti si haine si mancare de bebelusi se gasesc peste tot.

Mergi la inceput