LMA Ghiocei de martie-aprilie 2009 !! *203*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Novus insanatosire grabnica lui Zambarici. Sa treceti cu bine si peste noaptea asta. Tu cat Nurofen ii dai? Legat de intalneala pe mine ma cam ingrijoreaza vremea, cica vin furtuni. Asa ca va trebui sa te gandesti la o solutie ca nu trebuie sa scapati nevazute, daca veniti in capitala. Pup
Oli Bafta cu intarcatul. Incearca sa gandesti pozitiv, ca asa e cel mai bine si odata si odata tot trebuia sa se intample, oricum ai amanat mai mult si decat sa dai in altceva mai rau mai bine asculti Dr. Pe Cristi pune batul sa isi preia responsabilitatile pt seara asta pt ca va fi greu daca dormi langa David, iti simte mirosul si va cauta sa suga noaptea, poate va fi mai usor daca nu dormi langa el. Am vazut si ce frumos v-ati distrat la Greci bravo ca esti curajoasa, chiar cum a fost senzatia? ... aaaaa si funduletul lui David e intradevar fff sexy. Pup

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

ca mi-ai aratat o data in plus, ca e mai bine sa fiu precauta, asa cum, de altfel, mi-am propus.

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22

Inastiu ca poate e prea tarziu dar tin neaparat sa-ti spun ce ne-a zis noua Dr. A spus ca ea a avut copii care au avut reactii urate si pe ea nu o intereseaza ea le face separat. Asta mi-a spus din start desi eram deacord cu ea. Si poate e mai precauta dar Desi schema de vacinare de la clinica ei e Priorix la 12 luni si Infarix la 13 ea a zis ca le face invers pt ca efectele Priorixului , adica nu neaparat efectele cat sensibilizarea organizmului se intinde pe aprox o luna, si nu vrea sub nici o forma ca cele doua sa se suprapuna. Deci eu am exact opusul tau, o Dr ff precauta. Noi am facut totusi Priorixul primul pt ca vom pleca in vacanta mai incolo si nu vrem sa plecam fara el. A fost deacord chiar daca pe celalalt il facem mai incolo si iesim un pic din scehma de vacinare. Chestia cu schema nu e o scuza, multe fete au iesit din schema pe motiv de bebe bolnav sau altele. A si la noi cat a fost mica adica pana a acu Dr a facut vacinul, acum ni l-a facut asistenta.

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Noapte buna ca miine am o zi grea: ma pregatesc de nunta

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Ina pup sa treceti cu bine si peste grija asta.

Mergi la inceput

Intrebare pt fetele cu bebei cu maselute. Gaza mea a facut temp in seara asta 38,1. Si acu doua nopti la fel. Voi cat nurofen dati pt maselute, in situatii de genul asta. Le-ati dat doza uzuala ca in caz de temp sau mai putin ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

mama lor de masele care nu mai ies odata ca l-au terminat azinoapte; de ieri de la 5 s-a pus pe maraiala si plans, i-am dat nurofen aseara inainte sa-l culc ca era distrus de durere, l-am frecat cu dentinox.... si habar n-am care din cele 3 umflate iese prima.... ca toate zici ca stau sa iasa; si s-a trezit la fel de marait, nu-i convine nimic, se tine de mine la greu, striga MAMAAAAAAAA ... si eu ce sa-i fac mai mult de atat????? ca-mi vine sa i le scot eu, numai sa nu-l mai vad asa

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
dezMOTZarea
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Neatza!Si Mirunicai ii da o maseluta cred ca e foarte agitata...Plus ca am reusit sa ii facem si vaccinurile de un an si suntem foarte morocanoase...

POVESTEA MIRUNEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Neata,

OLGA, wow atat pentru bungee distractia de vacanta cat si pentru faza cu intarcatul.

Sa pove cum a fost noaptea si ce ai facut cu David la treziri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Citat:
citat din mesajul lui carla28

am pus cateva poze noi la semnatura. revin mai tarziu, dupa ce venim din curte

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Ce-a crescut, omuletzu'! Parca seamana tot mai mult cu tine!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

multumesc, ma bucur foarte tare ca seamana din ce in ce mai mult cu mine, pentru ca nou nascut era leit taicasu' si imi doream sa vad si eu ceva din mine la el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Salutare!
Raul- frumos ca mami a lui + a
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Multumesc pentru complimente

Mergi la inceput