LMA Ghiocei de martie-aprilie 2009 !! *203*
Raspunsuri - Pagina 13
Gaza22 spune:
Inastiu ca poate e prea tarziu dar tin neaparat sa-ti spun ce ne-a zis noua Dr. A spus ca ea a avut copii care au avut reactii urate si pe ea nu o intereseaza ea le face separat. Asta mi-a spus din start desi eram deacord cu ea. Si poate e mai precauta dar Desi schema de vacinare de la clinica ei e Priorix la 12 luni si Infarix la 13 ea a zis ca le face invers pt ca efectele Priorixului , adica nu neaparat efectele cat sensibilizarea organizmului se intinde pe aprox o luna, si nu vrea sub nici o forma ca cele doua sa se suprapuna. Deci eu am exact opusul tau, o Dr ff precauta. Noi am facut totusi Priorixul primul pt ca vom pleca in vacanta mai incolo si nu vrem sa plecam fara el. A fost deacord chiar daca pe celalalt il facem mai incolo si iesim un pic din scehma de vacinare. Chestia cu schema nu e o scuza, multe fete au iesit din schema pe motiv de bebe bolnav sau altele. A si la noi cat a fost mica adica pana a acu Dr a facut vacinul, acum ni l-a facut asistenta.
Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor
Gaza22 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Bianca2503
I hate shopping too! Urasc sa stau la cozi (ca romanii). Urasc sa casc gura aiurea si mai ales sa probez...sa transpir in cabina de proba. |
Vaaai si eu credeam ca sigur sunt anormala, singura nebuna care nu suporta sa se holbeze la haine si alte cele, n-am rabdare sa caut ore intregi ceva, urasc sa intru in cabina si sa probez, si daca nu e la indemana mai bine plec. Visul meu e sa ma uit pe manechin sa-mi placa costumatia din cap pana in picioare sa o cupar sfara sa probez si sa termin totul in 5-10 min. Din pacate nu se prea poate. Asa ca ma inscriu in gasca ca sunteti pe gustul meu.
simonapro spune:
La multi ani!
Robert Adrian(Bebe 3)
si multe si pentru mami!
Mai fetelor ce ma bucur ca existati, eram tare suparata cand am deschis pc si acum am uitat de ale mele si m-am destins cu voi si cu pozicile tare dragute care le-am vazut.
Si sa va zic de ce eram necajita, dupa ce de cateva zile bagam la greu ca sa terminam si noi in cele din urma living-ul, in seara asta eram la sfarsit toate bune si frumoase,aranjam mobila, bagam fotoliile si hai si canapeaua si ce ne-am mai chinuit si nici gand sa intre pe usa, normal ca tot fortand, am mai stricat si peretii si tocul de la usa si putin din canapea si imi placea tare mult, si am renuntat pana la urma, e tot pe hol, si nu stim ce metoda sa mai abordam ca sa ajunga unde-i e locul. Sa speram pana la urma ca o sa gasim o solutie.
Lui Lucian nici acum nu i-au iesit maselele si are gingia umflata de ceva timp si e marait, Gazuta sa iasa repede maselutele nu ca la noi.
La noi Priorixul nu a avut reactii adverse, am scapat usor.
Off Olga e greu tare sa nu te ajute cineva in momentele astea, poate intelege totusi sotul tau sa te ajute. Va doresc sa treceti cat mai usor cu putinta!
Fug la . Noapte buna!
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
inapreda spune:
No, bine ca m-ai lamurit ce-i si cu "kinky" asta lui Monnvas (fie vorba intre noi, nu stiu daca chiar asa sta treaba, da' ma bucur ca ea asa ma vede ). Vine din limba engleza? E argou sau ce natie? Scuze pentru ignoranta, da' "pe vremea mea" nu existau cuvinte d' astea
Si pe mine ma exaspereaza doftoroaia, cu atit mai mult cu cit discutam si batem pasul pe loc de multa vreme; in plus, n-are mai mult de 40 de ani. Ceva nu-i convine, da' nu stiu ce; ii drept ca n-am cotizat decit cu un parfum cind l-am inscris si de atunci...nexam iar "vocile de radio-shantz" spun ca e cam mare amatoare de astfel de atentii...o fi asta???
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Cuscra Inapreda, kinky e ushor pervers, incitant... Tufato, cand citesc de doctoritza aia a ta mi se umfla venele pa frunte; da' ce si-a pus, frate, ambitzia asta neghioaba sa fie musai ca ea?!! Bai, numa boul poate fi asa "consecvent" si sa nu accepte alta varianta, adica tu, ca mama, atata nu poti sa ceri, ca fiul tau sa fie vaccinat la distantza de o luna?!! Bai, nici doamna Ficatzel nu mi-a pus asa restrictie, dimpotriva, a zis ca sigur ca da, in general le face deodata, dar si la distanta de o luna se poate, chiar e mai recomandat. Dupa ce ca le cumperi de la ea vaccinurile...Io le fac gratuit si n-a comentat...pfuuuu...sa nu te lasi imbrobodita, cuscro!! Ce-i cu demonstratia asta de fortza pe capul ei?! Asa...m-am racorit. Tulvai, ce curishor are David, parca e shar-peiul cu care are poze de cand era mic...tot ii buci si cute Faine poze, faine imagini...Olishka e din ce in ce mai frumoasa!! Pfuuu...tre sa ma-ntrerup: in timp ce io tastez de zor Phiphi a adormit in scaunelul de masa, mama denaturata ce sunt!!! mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 1 AN! Manole forever |
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
inapreda spune:
Ooooooooo, multumim frumos; complimente de la socrella sa tot auzi, ca fac bine la moral
Da' chiar nu veniti deloc la Cluj? Noi mergem cam in fiecare duminica
citat din mesajul lui Ilinca_M. Acum am vazut pozele: Inapreda, ce-ai slabiiiit!! Ce bine arati! Si Ian "al nostru" tot mai titi si mai trendy mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 1 AN! Manole forever |
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
inapreda spune:
pune si tu pozici mai des ca ai cu ce te mindri!
citat din mesajul lui carla28 am pus cateva poze noi la semnatura. revin mai tarziu, dupa ce venim din curte www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE "Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita nicioadata cum i-ai facut sa se simta"(Carl W.Buechner) |
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
Gaza22 spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Cuscra Inapreda, kinky e ushor pervers, incitant... Tufato, cand citesc de doctoritza aia a ta mi se umfla venele pa frunte; da' ce si-a pus, frate, ambitzia asta neghioaba sa fie musai ca ea?!! Bai, numa boul poate fi asa "consecvent" si sa nu accepte alta varianta, adica tu, ca mama, atata nu poti sa ceri, ca fiul tau sa fie vaccinat la distantza de o luna?!! Bai, nici doamna Ficatzel nu mi-a pus asa restrictie, dimpotriva, a zis ca sigur ca da, in general le face deodata, dar si la distanta de o luna se poate, chiar e mai recomandat. Dupa ce ca le cumperi de la ea vaccinurile...Io le fac gratuit si n-a comentat...pfuuuu...sa nu te lasi imbrobodita, cuscro!! Ce-i cu demonstratia asta de fortza pe capul ei?! Asa...m-am racorit. Tulvai, ce curishor are David, parca e shar-peiul cu care are poze de cand era mic...tot ii buci si cute Faine poze, faine imagini...Olishka e din ce in ce mai frumoasa!! Pfuuu...tre sa ma-ntrerup: in timp ce io tastez de zor Phiphi a adormit in scaunelul de masa, mama denaturata ce sunt!!! mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 1 AN! Manole forever |
Da bine le zici tu Ilincuto, asa pe sufletul meu, hai ca prin vorbele tale m-am racorit si eu.
inapreda spune:
Anaan,
Pisicogri, imi place solutia "de compromis" pe care ai gasit-o si care, de fapt, nu e "de compromis" din punctul meu de vedere pentru ca e tare fain sa faceti ceva impreuna toti 3; Ilinca e deja mare si cu siguranta se simte cel mai bine cu voi 2; cel putin, Ian e in culmea fericirii cind sintem toti impreuna. Nici eu nu am stat despartita mult timp de Ian, cu exceptia nuntilor/botezurilor/altor petreceri cu "prezenta obligatorie" si, sincer, nici nu-mi vine Acu' nu-s eu etalon, asa gindesc eu si-ti trimit o pentru idee si inca un buchet pentru primii pasi.
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
inapreda spune:
Novusica (felicitari cui te-a botezat asa gingas!) esti o scumpa, ca de obicei si sanatate multa Alexandrei
Olga, mult curaj, sa aveti o noapte linistita si sa treceti cu bie amindoi la etapa urmatoare.
Gaza, pentru Gazii mica si sa nu o mai necajeasca mult maselitzele. PS. Noi avem deocamdata o juma' de dinte si un sfert de dinte
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
inapreda spune:
Wow, Olga, felicitari!!!!!!!!!1
Eu n-as avea curaj; bine, eu nici pe bicicleta nu stiu sa ma dau ca daca pic si ma lovesc? Ai toata admiratia mea
citat din mesajul lui olishka Sa va arat cu ce m-am ocupat in aceasta vacanta http://www.youtube.com/user/cristigireada?feature=chclk Mama nebuna Olga, mamica lui David iepurasul |
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +