LMA Ghiocei de martie-aprilie 2009 !! *203*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Mishto poze, mishto Vitamina vamaiota!
Nici io nu-s cu chestiile spontane/ drumetii/ aventura dar imi dau seama ca asta-i din cauza stilului in care am fost crescuta (opera maica-mii in principal) si anume super-protectiv, totdeauna in confort etc si atunci normal ca asa am devenit si eu: imi place sa calatoresc, dar planificat, avion, hoteluri, chestii...noroc cu proiectele finantzate de Uniunea Europeana, ca altfel n-as fi avut parte de asa ceva Recunosc ca admir si usor-invidiez pe cei capabili de aventura, pe cei mai "flower-power/ happy-hippy":).
Olishka, ai luat "pirula"? Cum a trecut noaptea? Aaaa, si esti super curajoasa si tu, io-n veci nu m-as fi dat pe chestia aia, sau de m-as fi dat m-as fi kkt si shushat pe mine la propriu precum si la figurat
Cuscra, io la madam Ficatzel nu i-am dat nicio "atentzie". Atat ca i-am dus un buchet de flori cand am nimerit acolo in martie si unul de ziua ei. La dracu', presupunem ca medicii astia cu cabinet particular/ clinica particulara fac parte dintr-o lume civilizata, superioara, doar nu-s din ghiolbanii aia la care sa mergi cu porcu' sau "oauale"-n straitza (cei care asteapta parfumuri si sticle de wiskey is la fel de ghiolbani).
Adica mi se pare ok sa mergi cu un cadou la un medic pe care-l apreciezi dupa ce ti-a salvat viata, a ta sau a cuiva drag, sau dupa ce te-a vindecat de ceva...dar numa asa, ca-ti masoara si consulta copilu' sau ii face vaccin (cumparat tot de la ea, ha!)...

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Titi rau pozele din Vama dar, cu asa protagonisti, cum puteau fi altfel??

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

gata si pozele din .....Vama Vecheeeee....pereeeecheee

25 martie 2009

super faine pozele! ce bine ii sta lui Alexandros pe motor...si ce sa mai zic de familie e cool

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Ilinca tu ai dreptate in rationamentul tau si eu cred la fel dar realitatea e, pur si simplu, alta. Si nu i-am mai dus nimic pentru ca nu am fost never multumita de "prestatiile" ei. Tot d' aia n-o sa-i mai duc nimic ever. Io stiu, ca "impingind" diferite "atentii" (re-)creezi precedente si incurajezi la jecmaneala dar, din pacate, asa, beneficiezi de "tratament preferential" care, de fapt, ar trebui sa fie ala "normal, pentru toti pacientii". In fine...
PS. Io nu stiu cind e ziua ei

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Io stiu, ca e Leoaica, si astia-s orgoliosi mama-mama....
Caci are si madam Ficatzel partile ei bune (lasand la o parte faptul ca-i pasta in materie de puericultura si nici cu medicina generala nu sta prea bine...): nu e tzoapa deloc, nu face "tratamente preferentiale", nu asteapta plocoane...De cand i-am zis ca-s insarcinata, nu conta cand ajungeam la cabinet, si de erau 10 moshi si babe inaintea mea, deschidea usa cabinetului si cand moshul sau babutza care era la rand se ridica ea zicea:"aaa, nuuu, gravidele au prioritate, poftiti doamna S!" (asta si cand io eram in 10-12 saptamani, de n-ar fi zis nimeni ca io-s gravida aia cu prioritate:)))

1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Ilinca ca de obicei este haioasa foc.

fetelor va doresc o zi faina, io ma duc la manichiura si pedichiura si apoi ma fac frumoasa ca deseara merg la chef.
va pup

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Intalneala ramane pe vedem marti in Herastrau, da ?!!! Abia astept

Am o rugaminte la voi : mi-ar trebui un bon sau doua de benzina cu data intre duminica - marti pt decontat, daca alimentati cumva, imi pastrati mie bonul ?Sau daca aveti vreo cunostinta la o benzinarie si ma puteti ajuta... dau o bere, doo

Venim-venim! S-a stabilit si ora si nu am vazut eu?

Alimentam-nu alimentam, noi la bere ne bagam.

A! Dam si noi un pahar de shampanie, ca azi e ziua lui tati... sper sa ma laser piticul sa pregatesc ceva...

Adela azi a fost vedeta la cununia civila a unor prieteni, a zambit cu gura pana la ureki desi ne dau 2 zimtzi odata (incisiv+maselutza).

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, domnu' Cornu', tata lui Cornuletz!!

1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

LA MULTI ANI TATI DE ADELAKE!

............

Carla, sa te distrezi la max!

............

Ian face nani, eu il pazesc si ma plictisesc, in timp ce casa imi zboara, am dezatru peste tot!

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

gata si pozele din .....Vama Vecheeeee....pereeeecheee

25 martie 2009

Ce face!? Vitamina si-a gasit pereke la Vama Veke? Si cornuletzul meu ramane necosolat? Asa ceva!?

Las'ca plecam noi la 2 mai!!!

Vazut poze! Vitamina e un scump!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput