LMA Ghiocei de martie-aprilie 2009 !! *203*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Multumim pt urari, le-am transmis!

Am apucat sa fac cate ceva cat a dormit piticul... doar ca acum s-a trezit, iar eu nu am terminat...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Buna fetele,

Ehe, frumose poze ale pimbaretelor am vazut
Noi tot in casa suntem, ne-a disparut bubitele, suntem veseli si facem muuuulte prostii.
Stiti de forumul Romania-Inedit ? Gasesti foarte multe lucruri interesante. Eu am descarcat Magic Engl...
http://romania-inedit.3xforum.ro/post/344660/1/Jocuri_educative_pentru_cei_mici/
http://romania-inedit.3xforum.ro/topic/85/Only_for_kids_-_Pagina_copiilor/

Ei, nu sunt pentru picii nostri ci pt. fratiorii / surioarele mai mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Multumesc de incurajari

Am luat ieri pastila si am avut o noapte horror, cum n-am mai avut de la David incoace. Piciul meu s-a trezit pe la 1 (adormise pe la 11) si a deschis ciocul asteptand sa-i bag in gura tata cea de toate zilele. cand a vazut ca eu ezit s-a pus pe un urlat cu suspine!!!! Nimic nu vroia...nici brate, nici lapte (la asta se enerva rau daca incerca sa i-l bag in gura). Dupa 10 minute n-am mai rezistat si l-am dus la desene, bebeTV. S-a linistit instantaneu. Ne-am uitat la desene pana la 4 dimineata la 4 dimineata era rupt de oboseala si a inceput sa urle cu ochii inchisi. Am incercat toate variantele de a-l adormi dar nu a mers nimic. Pe la 4.30 l-am trimis pe Cristi jos dupa carut si doar asa l-am adormit. Am incercat sa-l pun in pat si iar s-a pus pe urlat, asa ca l-am pus inapoi in carut, iar eu m-am culcat langa el pe canapea (pana atunci nu dormisem deloc). S-a trezit iarasi la 7 si ceva urland (cred ca urla de foame)...l-am dus iar la bbTV si nbe-am uitat vreo juma de ora, apoi iar s-a pus pe urlat. Lapte din canita nu vroia deloc. I-am dat pana la urma 2 borcanase de fructe pe care le-a ras imediat. Deja se facuse 8 si ceva...l-am pus iar in carut si l-am adormit pe la 9. S-a trezit pe la 11.30 vesel si bine dispus Eu sunt tare obosita si imi pica ochii in gura de somn. Noroc ca a venit Chit pe la noi si se mai joaca cu el.

Noapte grea, dar suntem amandoi intregi. Mi-e groaza de noaptea care urmeaza

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

olishka felicitari pt curaj si intarcare. noaptea care vine va fi ceva mai usoara. si apoi se va obisnui.
daca tot vine chiti pune-o pe ea sa-i arate cum se bea lapte din cana cu pai. poate pe ea vea sa o imite.
peste cateva zile sa vezi daca s-a oprit lactatia. in caz ca nu s-a oprit, mergi din nou la medic. mie dupa o pastila de dostinex nu mi s-a oprit lactatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

OLGA, mare curaj pe capul tau. Acum nu mai poti da inapoi. Eu una nu stiu ce as fi facut.

Dar am zis ca astept Priorixul cu reactiile lui si apoi vedem cum o dregem ca parca prea ne tzatzoshim si ma cam trage de bluza prin parc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

eu inca nu am reusit sa o intarc pe ioana, ca s-a deranjat la burtica. acum e la regim, tratament, lapte fara lactoza si san. poate reusim sa ne facem bine si luni sa facem vaccinul de 1 an. iar dupa asta o incarc, ca nu mai suport.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

olishka felicitari pt curaj si intarcare. noaptea care vine va fi ceva mai usoara. si apoi se va obisnui.
daca tot vine chiti pune-o pe ea sa-i arate cum se bea lapte din cana cu pai. poate pe ea vea sa o imite.
peste cateva zile sa vezi daca s-a oprit lactatia. in caz ca nu s-a oprit, mergi din nou la medic. mie dupa o pastila de dostinex nu mi s-a oprit lactatia.

-------------------------------------------------------------------------
mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009)

Multumesc

Sper sa fie asa cum zici tu si sa treaca mai usor noaptea asta. La noi problema este adormitul la loc, caci nu este obisnuit decat la san, in carut sau in masina. Altfel nu a adormit niciodata.

Eu am luat 2 pastile de dostinex, dar tot am sanul pliiin de lapte. M-am tot muls caci nu mai suportam durerea si m-am legat cu o esarfa.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Oli, multa bafta si putere.

Davidutzului vise frumoase si multe tzatze in somn.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Oli, iti urez o noapte linistita, si lui Davidutz sa se obisnuiasca repede cu noul sau statut de copilas ne-tzitzofil :)
Oricum, citindu-te mi-a sarit cheful de intarcare brusca, mai ales stind acasa...

Sa va spun ce am "patit" noi azi, de avem 4 ceasuri de cind din "ceashca ta de copchil" n-o scoatem pe Pisilinca:))
Am mers toti 3 la un magazin de unde i-am luat niste pantofiori de vara cu care s-a inteles f bine, din piele, cu talonet, care tin glezna si care au costat doar 26 lei (bine, sint cam...traditionalisti, clasici si fara fitze, da' a mers f corect cu ei, asa ca de tavaleala zilnica sint f buni), sa ii mai iau o pereche, un numar mai mare. E un magazin miiiic, de cartier, cu haine de copii si adulti, incaltaminte de toate neamurile, jucarii...ce vrei si ce nu vrei.
Ma rog, era la tas-su in brate, intreb vinzatoarea daca mai au modelul, daca au marimea, ii pun unul din pantofiori in picior si o lasa taica-su jos sa ii verific unde ajunge degetul in virf. Si...verifica daca ai cui, copila plecase pe picioare, singura, tintita catre o...fireste, minge !! Noi ne uitam amindoi prosti la ea cum merge fara stress, fara picioare cracanate, fara ezitari, calma, de parca ar fi facut asta de cind era in burta la ma-sa. Si ne-am pus amindoi pe un ris isteric....ceashca ei de copchil fricos si razgiiat !

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Sara Buna fetelor!

La Multi Ani tati de Cornulet!

Aris super pozele, mi-era dor sa-l vad le Alexandros
Oli multa putere si curaj si pt noaptea asta. Acu ma dau si eu nitel cu parerea, sa sti ca s-ar putea sa-i fie si nitel foame noaptea si nu doar sa vrea sa suga de drag, si gaza mea se mai trezeste uneori de foame, ba pe la 1 (asta daca a adormit prea repede) ba pe la 5 dim. In situatia asta nu prea merge sa-i dai laptic cu canuta. Gaza mea mananca mai mult cu ochii inchisi, daca i-as da din canuta s-ar ineca sau se opreste si plange in continuare de foame. Ai putea sa incerci si biberonul. Parerea mea, nu stiu daca e buna sau nu te las pe tine sa decizi. Aa si nu te speria ca il vei invata sa manance noaptea, la noi nu e o regula adica are si nopti in care doarme neintoarsa pana dimineata.

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Mergi la inceput