LMA Ghiocei de martie-aprilie 2009 !! *203*
Raspunsuri - Pagina 18
Nicky09 spune:
Oli,-oare asta ma asteapta si pe mine? N-as prea vrea sa ni se intample si noua ca si voua...offfff, ce greu ti-a fost si ce greu o sa ne fieeeee...
Mie pediatra mi-a spus sa sfrutez la maxim sotul doua nopti ca sa il dezvat de viciul de a trage de la san noaptea, dar dimineata si seara sa continuu sa il alaptez.Insa sotul....nu a rezistat decat la o trezire...asa ca nu am sanse.
Pupam Davidutul frustrat si pe mamicuta obosita.. ..noapte usoara va dorim!
Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
1 an
novus spune:
Hello !!
Multumim pt gandurile bune, se pare ca au ajuns la noi, nu mai are temperatura , in schimb au aparut si ceva muci curgatori si vad ca a inceput sa expectoreze, o fi bine ma gandesc ,nu?!
In schimb s-a prins si ea in sfarsit ca Eurespalul e cahh si nu il mai vrea asa ca fac tot felul de artificii ca sa il dau, cel mai bine merge cu seringa de Nurofen, fortat desigur dar asta e, trebuie !
Sper sa fim in forma maxima pana duminica !
COSTIN Sa te bucuri de fetele tale !!
Olishka, faina vacanta ai avut !!
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
novus spune:
Aris, admirat vamaiotii !!
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
georgyiuly spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui olishka
Multumesc Sper sa fie asa cum zici tu si sa treaca mai usor noaptea asta. La noi problema este adormitul la loc, caci nu este obisnuit decat la san, in carut sau in masina. Altfel nu a adormit niciodata. Eu am luat 2 pastile de dostinex, dar tot am sanul pliiin de lapte. M-am tot muls caci nu mai suportam durerea si m-am legat cu o esarfa. Olga, mamica lui David iepurasul |
Olga mult succes cu intarcatul.Prima noaptea a fost mai grea.Daca te ajuta cu ceva iti spun ca si Giulia tot numai la san adormea (ziua,noaptea).Usor, usor a invatat sa adoarma si singura( ziua-seara),dar trebuie rabdare si timp.Noaptea nu prea se mai trezeste dar daca o face adoarme daca o mangai če spate sau in brate.
Incearca sa ii dai un bibe de lapte seara inainte de culcare, sa fii sigura ca doarme satul si daca se trezeste da-i ceai sau apa.La noi asa a functionat.Daca a vazut ca nu primeste san a renuntat sa se mai trezeasca noaptea.
"Chiscutele" grasunele(pleonasm?) al lui David si mama curajoasa!
Georgiana
mami de Giulia (12.03.2009)
Giulia!
florinela79 spune:
Buna Seara...va salutam si noi fugitiv!
Am mai apucat sa va citesc cand si cand..dar cam atat.
Ieri, am facut si noi Priorix.....speram sa fim bine...desi dna dr. ne-a zis ca la asta reactiile adverse cu febra si eruptie cutanata apar in 10 zile - 12 zile
Avem 7,5Kg suntem ok...si ne-a intrudus oul,marul si ficatelul.
Avem o pb cu orezul...mucilagiul;...nu-i place...si asta pentru el este esential va fi hrana de baza...totul cu orez...intradevar ea mai bine in greutate de la el. In schimb am o dilema cand ii prepar mesele pt. toata ziua...masa de seara pilaful dietetic dupa ce-l incalzesc 1 minut la cuptor se face zeama chioara si nu-l vrea sa-l manance...inebunesc...nu am timp fizic sa-i fierb si dimineata si seara orez...si dupa ce-i picur si uleiul liprocil in el se taie detot ca maioneza...offff
Va spun si eu cu toate ca nu prea aveti cum sa ma ajutati....
Oli, intarca de tot..iti va fi greu..cel mai bine ar fi dca ar putea sa te inlocuiasca cineva noaptea sa doarma o saptamna cu altcineva.
Cat am stat in spital..doamna doctor certa mamicile care alaptau asa excesiv de mult timp le spunea :" doamna are dinti si masele in gura...gata...si-a luat copilul ce-i era necesar ...deacum nu mai e bun nici pt. copil nici pentru mama, ramaneti fara dantura si calciu in oase"
E greu sa-i intarci asa maricei...am avut o prietena care a tb sa plece decasa 1 saptamana...avea o fetita care-i rupea tricoul de pe ea...mergea in picioare si cerea tzitzi.
Al meu nu a vrut de la nastere...si zuseta a scuipat-o de la 11 luni jumate..e fan lingura si ceai....offfff nici ca mine nu e bine, cumplit.
Am fugit! Sper sa mai intru...maine ma duc iar la dr., eu...menstra mea nu apare, nu slabesc si ciclu nu vrea sa apara nici cu Syofor nici cu duphaston...o sa iau anticonceptionale...m-am saturat de doctori si de cati bani am cheltuit...sanatosi sa fim..
georgyiuly spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aris26 gata si pozele din .....Vama Vecheeeee....pereeeecheee 25 martie 2009 |
Oauu.... ce familie frumoasa..deja ati iesit cu cortul???Ce frumos e Alex cu bulanasele goale!Vad ca au inceput ghioceii sa ii scoata "nudurile" la soare!
Georgiana
Giulia!
georgyiuly spune:
Si Giulia e supermaraici din cauza de maseluta/maselute pe cale de iesit!A plans si a mea azi-noapte de plangeam si eu de mila ei.I-am dar Nurofen(2,5ml) si gel pe gingii si a adormit intr-un final suspinand.
Asa ca mamici va inteleg si sa speram ca vor iesi repede si cu dureri cat mai mici.
Carla l-am admirat si eu pe Raul...e baietel in toata regula, un baietel dragals foc, bineinteles!
Ina...supertiti baiatul tau...are o privire atat de dulce!
noapte buna!
Georgiana
Giulia!
gigelica20 spune:
citat din mesajul lui olishka Sa va arat cu ce m-am ocupat in aceasta vacanta http://www.youtube.com/user/cristigireada?feature=chclk Mama nebuna Olga, mamica lui David iepurasul |
Super tareeeeeeeeeeeeeUuuuuuuuuuuuuuuuuCooooooooool
Si mi-a mai placut si filmuletzul cu Davidutzul adormit in cutie
www.helpioana.com/" target="_blank">HELP IOANA
Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
gigelica20 spune:
citat din mesajul lui aris26 gata si pozele din .....Vama Vecheeeee....pereeeecheee 25 martie 2009 |
Alt curuletz de ghiocel dupa cel al lui David...imi place de Vitamina
www.helpioana.com/" target="_blank">HELP IOANA
Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009