LMA Ghiocei de martie-aprilie 2009 !! *203*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!
Am vazut azi numai bebei unul si unul
:David facand plaja seminud sau chiar nudprin Grecia...si-a ales bine destinatia de vacanta: grecii stiu ce-i ala bebelus frumos, ca doar prin Antichitate cum mai celebrau ei frumusetea corpului uman!; Ian delicatul si frumos imbracatul( are asa niste trasaturi fine si o privire calina, parca-ti tot vine sa-l mangai!); Raul- frumos ca mami a lui + am reusit sa savurez abia azi ghioceii in parc: niste minunatii!Unspecial pentru Luca, vajnicul luptator!

La multi ani, bb3!Sa aduci aceeasi bucurie celor care te iubesc si sa fii sanatos si fericit!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575

Waw, ati vazut ce decizii a luat Baselu` cu claca lui ??? Dezastruuuu... daca la bugetari taie 25% la ei ar trebui sa reduca cu 50 %, ma tem ca o sa taie si ajutorul pt. bebe... eu nu primesc decat 200 ron dar ce fac mamele care traiesc din asta ???

tocmai faceam socoteala cu cristi.... si noi o sa pierdem 10 milioane impreuna.... mi-e groaza cum o sa fie; adica e clar ca o sa fie afectat si venitul nostru tot cu 25%, nu o sa se mai tina cont de calculul facut cand s-a stabilit indemnizatia...

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
dezMOTZarea
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Ramona, eu refuz sa comentez chestia cu salariile, refuz si sa ma gindesc la asta, traim dintr-un salar de bugetar, eu nu primesc indemnizatie...deci...

Noi azi am facut primii pasi care m-au linistit deplin: Pisilinca mea are doar o "problema" psihica, si anume are nevoie de prezenta mea, garantata de degetul meu; in rest merge perfect singura. No, de-acu' trebuie numai sa sper ca n-o sa vrea degetelul si la scoala :))

In rest, mincam!!! aproape numai afara, doar cina de dupa baie se intimpla in casa, si uneori micul dejun, care are loc pe Clubul lui Mickey Mouse, pe Disney Channel. Si fata de cum era inainte, pot sa spun ca ...mincam:)

Asa ca deocamdata renunt la planul cu intarcatul.
Dar tot nu stiu daca sa plec duminica dimineata spre Bucuresti la concert si sa ma intorc luni...probabil in jurul prinzului-dup-amiezii.

Am gasit pensiunea asta http://www.pensiuneacarmen.ro/index.php si mi-a placut foarte tare oferta, si ma gindesc eu ca cu banii de bilet (transportul si cazarea se impart, ca am fi 4 persoane - fara mine doar 3) mai bine o tulim toti 3 saptamina urmatoare, pina nu se "deschide" sezonul de cort la munte (nu de alta,dar Ilinca nu doarme invelita nici sa o pici cu ceara) - da bine, mai completam la banii de bilet da totusi:))
Ca sa fiu sincera, mi-e "teama" sa plec fara copil atita timp, ca nu am stat niciodata atita timp separate, si stiu ca imi sta in git aproape orice escapada de citeva ore fara ea...daramite o zi jumate.

In rest...mai aveam de zis dar am uitat ca m-am enervat in alta parte pe foum:))

AAaaaaa...Inapreda:
Si dr la care am facut vaccinul de 1 an a insistat f tare sa le facem pe amindoua, ca ASA SE FACE (a se citi ton imperativ si intepat), si noi am repetat pe rind si calm ca refuzam; ca semnam orice e nevoie, si pe propria noastra raspundere o sa facem ROR o luna mai tirziu.
Daaaar, e adevarat, protocolul in prezent spune ca se fac amindoua odata, prospectele ameblor vaccinuri spun ca e ok sa fie facute simultan, doar ca daca NU se fac odata este musai sa treaca minim o luna intre ele.
Cum e schema cu Prevenarul nu stiu, ca noi nu am facut, tu stii daca are dreptate ca facute pe rind iesiti din schema.
Oricum, ideea era ca daca le faceti pe amindoua odata teoretic nu e nici o drama. Sinti copii care le-au facut simultan si nu au avut nimic, eu le-am facut separat si tot am prestat o rubeola...
Mie pdiatrul mi-a spus ca ROR este un vaccin usor care nu da reactii pe moment, ci dupa 7-10 zile, si este logic: contine tulpini vii atenuate de virusuri, deci practic e ca si cum ai lua boala, numai ca produsa de niste crocobauri mai putini invazivi; asadar este nevoie de perioada aia de incubatie a virusului, inainte de (posibila) declansare a bolii.
Orice ai decide, mult succes si vaccin fara febra si miriiala !

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Multumesc de sfaturi ! Am scos-o afara ca nu mai avea rabdare in casa , nu am stat mult ca a inceput ploaia, acum s-a culcat, i-am dat Nurofen sper sa nu mai faca tem la noapte !

Voi cum le luati temp noaptea ? eu ii iau rectal dar mai nou plange cand vede termometrul !

Olishka, mi-am clatit ochii cu pozele voastre !!
Mi-a placut funduletul sexy si pupabil si mamica superba si fotogenica !!

InaPreda, v-am admirat si pe voi, stilul tau kinky, trendy, cum vrei tu sa-i zici, mi se pare super tare si felicitari pt originalitate !!Ian e titi tare are pe cine semana

Carla, pai tu ai baietel mare si frumos acolo, sa ni-l arati mai ades !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Bianca, mersi de link-ul cu Deichmann, cred ca o sa merg si eu acolo sa caut ceva sandalute inchise in fata, ca din acelea deschise i-am luat dar ii sunt mari oricum

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Novus, eu in primele doua nopti de temperatura (acum ultima data) i-am luat-o cu "minometrul" si "buzometrul", pe frunte. Cind am simtit-o calda, i-am dat sirop pe semi-adormitelea si inapoi la nani, ca am zis ca o trezesc cu termometre si luat temperatura din ora in ora...si ne chinuiam amindoua. Am preferat sa o stiu in siguranta noaptea, sa o las sa se odihneasca (cit a putut saraca), si am incercat sa ii dau antitermic cit mai rar in timpul zilei, cind o supraveghez altfel.
Ziua insa, nu ii iau temp decit rectal, nu am incredere in alte metode.

Edit, ca am uitat sa va urez multa sanatate !

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Bianca, mersi de link-ul cu Deichmann, cred ca o sa merg si eu acolo sa caut ceva sandalute inchise in fata, ca din acelea deschise i-am luat dar ii sunt mari oricum

Am implinit 1 anisor !

Cu placere! Chiar aumulte modele (mai multe la fetite)si ai de unde alege!

Mergi la inceput

Intalneala ramane pe vedem marti in Herastrau, da ?!!! Abia astept

Am o rugaminte la voi : mi-ar trebui un bon sau doua de benzina cu data intre duminica - marti pt decontat, daca alimentati cumva, imi pastrati mie bonul ?Sau daca aveti vreo cunostinta la o benzinarie si ma puteti ajuta... dau o bere, doo

Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Novus, eu in primele doua nopti de temperatura (acum ultima data) i-am luat-o cu "minometrul" si "buzometrul", pe frunte. Cind am simtit-o calda, i-am dat sirop pe semi-adormitelea si inapoi la nani, ca am zis ca o trezesc cu termometre si luat temperatura din ora in ora...si ne chinuiam amindoua. Am preferat sa o stiu in siguranta noaptea, sa o las sa se odihneasca (cit a putut saraca), si am incercat sa ii dau antitermic cit mai rar in timpul zilei, cind o supraveghez altfel.
Ziua insa, nu ii iau temp decit rectal, nu am incredere in alte metode.

Edit, ca am uitat sa va urez multa sanatate !

Mersi !! Asa am facut si eu pana acum, dar azi noapte cand am simtit-o fierbinte, nu mai stiam ce sa fac si am vrut sa vad ce temp e de fapt, m-am linistit partial cand am vazut 38.8

Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Multa sanatate Alexandrei.

Se pare ca Priorixul da reactii.Asa cum imi psunea pediatra- in ziua a 10 a de obicei. Am mai vb azi cu o tipa care un baietel care a facut acum 10 zile vaccinul si azi avea temperatura.

Eu stiu ca Prevenarul se face de obicei inainte sa intre copilul in colectivitate.

Mergi la inceput