LMA Ghiocei de martie-aprilie 2009 !! *203*
Raspunsuri - Pagina 11
gigelica20 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Intalneala ramane pe vedem marti in Herastrau, da ?!!! Abia astept Am o rugaminte la voi : mi-ar trebui un bon sau doua de benzina cu data intre duminica - marti pt decontat, daca alimentati cumva, imi pastrati mie bonul ?Sau daca aveti vreo cunostinta la o benzinarie si ma puteti ajuta... dau o bere, doo Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) Am implinit 1 anisor ! |
Hei, ai zis ca ma anunti si pe mine Norocul meu ca m-am pus sa mai citesc ce ati scris. Da si mie un pm/sms/mail...orice, cu info complete despre marea intalneala, te rog. Si cine mai vine???
Feliti, am si io o problema: in iulie trebuie sa organizez petrecerea burlacitelor pentru prietena mea...si nu am idee la ce restaurant sa mergem. Imi puteti sugera ceva cochet, dar nu de fitze?!
www.helpioana.com/" target="_blank">HELP IOANA
Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
Bianca2503 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gigelica20
Hei, ai zis ca ma anunti si pe mine Norocul meu ca m-am pus sa mai citesc ce ati scris. Da si mie un pm/sms/mail...orice, cu info complete despre marea intalneala, te rog. Si cine mai vine??? Feliti, am si io o problema: in iulie trebuie sa organizez petrecerea burlacitelor pentru prietena mea...si nu am idee la ce restaurant sa mergem. Imi puteti sugera ceva cochet, dar nu de fitze?! www.helpioana.com/" target="_blank">HELP IOANA Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul 30 martie 2009 |
Pai vrei sa va destrabalati sau doar sa stati la masa?
Eu iti sugerez Jadoo Gardin. E pe Clucerului. Mancarea e ok si nu scumpa, arata bine, ospatarii sunt in regula, iar locul de nefumatori e foarte tare (restaurantul e intr-o vila veche, iar zona de nefumatori e la etaj unde arata ca dining room-ul unei case de locuit. Parca ai fi la cineva acasa...)
Monnvas spune:
Lucia, cate fomei o sa fiti? Iti arat unde am facut noi botezul, e o pensiune de fapt, destul de intima, mancare f buna, servire impecabila:
http://www.romtur.ro/
Novuselu', sa va treaca repede!
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
gigelica20 spune:
Bianca...saru mana de pont. Nu vrem sa ne desmatam...adica cu stripperi sau alte cele, va fi un fel de barfoteca vesela cu ceva de bagat la "ghiozdane" si depanat amintiri...ca ea acum traieste in America si e nevorbita cu noi de un an
M-am gandit sa ii facem si cadouri haioase si sa pregatim si un tortuletz...in rest nimic exagerat. Oricum majoritatea suntem mamici cu copii mici, deci intalneala va fi de la 5 dupa-amiaza pana pe la maxim 10 seara...unele cred ca vor sta si mai putin. Deci...e ok ce mi-ai sugerat.
Astept si alte sugestii.
30 martie 2009
novus spune:
Gigelico, pai cum sa nu te anunt tocmai pe tine ?! Iti dau telefon duminica dupa ce aterizam
Fug langa pisicuta la
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
gigelica20 spune:
citat din mesajul lui Monnvas Lucia, cate fomei o sa fiti? Iti arat unde am facut noi botezul, e o pensiune de fapt, destul de intima, mancare f buna, servire impecabila: http://www.romtur.ro/ Novuselu', sa va treaca repede! Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) |
Nu stiu cate vom fi caci e o perioada nepotrivita...adica perioada concediilor si nu am idee cine vine si cine nu. Mai intai sa gasesc locatia, apoi trimit info si sper sa primesc confirmarile.
Apoi mai e o problema: fiecare dintre noi isi va plati consumatia ...si am cateva carcotase...deci tre sa fie si cu ea in...si cu sufletul in Rai...si ieftin si frumos si cochet si...de toate...
30 martie 2009
gigelica20 spune:
citat din mesajul lui novus Gigelico, pai cum sa nu te anunt tocmai pe tine ?! Iti dau telefon duminica dupa ce aterizam Fug langa pisicuta la Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) Am implinit 1 anisor ! |
Sanatate multa Pisicutei tale
30 martie 2009
Gaza22 spune:
Hello tu fetili ! Nu v-am mai auzit de mult. A fost o preioada taare agitata pt noi. Daar cu forte proaspete sper sa mai spicuiesc ce ati mai scris si sa ma bag iar in seama, vreti ori nu vreti.
Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor
Gaza22 spune:
Aaa si va intrebati cumva cum mai suntem? Nuuu...e... eu tot va spun. Suntem SUUUPER Gazei mici ii ies 3 masele odata, asa ca nu stiu careia dintre noi ii vine sa se urce pe pereti prima, ei de durere sau mie de mila ei.
Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor
olishka spune:
Fetelor in seara asta intarc!!! Am niste emotii de ma c_c pe mine. Am adormit uriasul, i-am dat ultima portie de laptic si acum ma duc sa iau pastiluta.
Nu stiu ce-o sa ma fac cu el la noapte
Olga, mamica lui David iepurasul