LMA Ghiocei de martie-aprilie 2009 !! *203*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!

Am avut o noapte alba pt ca Alexandra a facut temperatura 38.8 si m-a luat prin surprindere, noroc ca m-am dezmeticit destul de repede si i-am pus paracetamol supozitor si i-a scazut
A facut ceva laringita, faringita, afost doctorita la noi, nu are rosu in gat, nu se aude nimic la plamani, doar e ragusita
Ea mi-a prescris antibiotic desigur, dar nu am de gand sa-i dau !!
Ii dau Nurofen , Eurespal si Tantum verde spray
Cred ca ajunge, sper sa ne facem bine repede repede pana ajungem la Buc ca altfel intram direct in carantina
Ea e vesela si fuge ca de obicei !
Oare pot sa o scot putin afara ??

Citesc din urma si revin

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Nashpa ca tre' sa treceti si voi prin asa ceva; sper sa va reveniti repede
Ce ma 'nerveaza doctorii astia "dashtepti" care prescriu antibiotic asa, "pe NV"; credean ca numai la Bistrita e asa.
Eu l-am scos pe Ian afara.
si sanatate multa

Citat:
citat din mesajul lui novus

Hello !!

Am avut o noapte alba pt ca Alexandra a facut temperatura 38.8 si m-a luat prin surprindere, noroc ca m-am dezmeticit destul de repede si i-am pus paracetamol supozitor si i-a scazut
A facut ceva laringita, faringita, afost doctorita la noi, nu are rosu in gat, nu se aude nimic la plamani, doar e ragusita
Cred ca ajunge, sper sa ne facem bine repede repede pana ajungem la Buc ca altfel intram direct in carantina

Citesc din urma si revin

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Am evaluat piticul de 11 luni... 8080g de cornuletz. No... inkeiem plutonul?

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Cuscra Inapreda, kinky e ushor pervers, incitant...
Tufato, cand citesc de doctoritza aia a ta mi se umfla venele pa frunte; da' ce si-a pus, frate, ambitzia asta neghioaba sa fie musai ca ea?!! Bai, numa boul poate fi asa "consecvent" si sa nu accepte alta varianta, adica tu, ca mama, atata nu poti sa ceri, ca fiul tau sa fie vaccinat la distantza de o luna?!! Bai, nici doamna Ficatzel nu mi-a pus asa restrictie, dimpotriva, a zis ca sigur ca da, in general le face deodata, dar si la distanta de o luna se poate, chiar e mai recomandat.
Dupa ce ca le cumperi de la ea vaccinurile...Io le fac gratuit si n-a comentat...pfuuuu...sa nu te lasi imbrobodita, cuscro!! Ce-i cu demonstratia asta de fortza pe capul ei?!
Asa...m-am racorit.
Tulvai, ce curishor are David, parca e shar-peiul cu care are poze de cand era mic...tot ii buci si cute Faine poze, faine imagini...Olishka e din ce in ce mai frumoasa!!
Pfuuu...tre sa ma-ntrerup: in timp ce io tastez de zor Phiphi a adormit in scaunelul de masa, mama denaturata ce sunt!!!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Gata, am transbordat-o in patutz pe biata, nici n-a clipit...scumpa de ea, cum a adormit in kur.

LA MULTI ANI, BB3, Adrian cu mutritza de Robert (sau viceversa!:))

1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Acum am vazut pozele: Inapreda, ce-ai slabiiiit!! Ce bine arati! Si Ian "al nostru" tot mai titi si mai trendy

1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Hello !!

Citesc din urma si revin

Am implinit 1 anisor !

o pe Alexandra, sa se faca repede bine. Eu pe al meu l-am scos afara.

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

am pus cateva poze noi la semnatura. revin mai tarziu, dupa ce venim din curte

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carla28

am pus cateva poze noi la semnatura. revin mai tarziu, dupa ce venim din curte

"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita nicioadata cum i-ai facut sa se simta"(Carl W.Buechner)

Ce-a crescut, omuletzu'! Parca seamana tot mai mult cu tine!

1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Waw, ati vazut ce decizii a luat Baselu` cu claca lui ??? Dezastruuuu... daca la bugetari taie 25% la ei ar trebui sa reduca cu 50 %, ma tem ca o sa taie si ajutorul pt. bebe... eu nu primesc decat 200 ron dar ce fac mamele care traiesc din asta ???

Mergi la inceput