Pufuleti de ian-feb 2010 (51)
Raspunsuri - Pagina 16
Eleysa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rlc_sandor Poze botez: http://family.webshots.com/album/577560110uedaez De abia acum am reusit sa le incarc,revin diseara http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd Raluca,mamica Sonia Andreea18.02.2008 si Andrei Casian18.02.2010 |
niste frumoshi ...sa-ti traiasca!!!
_
Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Alaptatul - My Story
Poze mai vechi si mai noi
cristies spune:
Multumim de urari si ne bucuram ca v-a placut tratatia! Dr. House face toti banii... cred ca imi fac si eu timp sa il vad, desi am downloadat si dinastia tudorilor si n-am vazut nici un sfert de episod.
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
cristies spune:
Andre_lina si Alexis merge cu masina de la mai putin de o luna... dar nu sta cuminte neam...
_
Cresc
Eleysa spune:
citat din mesajul lui alexutzzza elefantica eu refuz sa cumpar/probez si stau si mor frustrata ca port numa pantalonii de gravida sau pantaloni de trening de care m-am saturat mai ceva ca de mere padurete plus ca am constatat ca ma auto-izolez, nu-mi sunt prietenele , ies numa singura in parc si atata ca ma gandesc ca cine ar vrea sa auda cati pampersi schimb io sau ce fel de kk si cand a facut Yannis...ma simt asa ca si cum nu am nimic interesant de spus, cine ar vrea sa auda de mine...nu sun pe nimeni, evit sa ies si-mi frec sotzul la cap ca ma simt singura ...so, cunosc butoiul f bine de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
si eu la fel simt ca numai am ce sa spun altceva in afara de pampers & co ....dar cred nu facem prea bine izolandu-ne ....asa ca hai sa punem mana pe telefoane si sa incepem sa socializam
_
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Alaptatul - My Story
cristies spune:
Si pentru cele care nu se uita la Razvan si Dani:
_
Cresc
Eleysa spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel no, cum ma stiti, nici cortina, nici butoiul nu-s de mine pt mult timp am decis sa-mi bag picioarele: plange, urla cu orele, mi se strange stomacul, plang si eu, ma enervez, ma intreb cine m-a pus sa mai fac un copil (io m-am pus), o iau de la cap, ma plang la sotz, imi trece, k o ia el juma de ora, chiar daca suntem toti acolo, alteori doarme inexplicabil cate 3 ore sau se opreste din urlatul cu invinetzit si rade, vorbeste...nu exista reguili, retete, doarmomente bune si momente proaste, respectiv ff proaste. daca ar fi cineva sa rupa ritmul cand momentele proaste cumuleaza 6 ore, ar fi ok, cred. mama, sotul, cineva la care sa urle un pic pana imi adun energia sa supor iar... deci, cum spuneam, imi bag: o sa incerc sa imi fac viatza normal, sa nu mai evit orice..iesire: la magazin, la sala, la piatza, in parc, etc. ce puii mei, mi-am luat o a doua massina k lumea, ca vine bebe si sa avem sa ne plimbam amandouaa.. scuze k m-am lamentat si am determinat reactii de plans de mila mea. nu aveti nici o vina si sunteti niste dragutze, as always. Elefantica, da, musca si intinde sfarcul; k pe sugus. vai de mama noastra cand vin dintii. Cris, mami de Ema (13/01/2010), si Ana(4/4/2003) AMR: 1,5 kile! poze povestea noastra |
bine ai iesit din butoi !!!
_
Alaptatul - My Story
Eleysa spune:
citat din mesajul lui miremia Elefantica nu stiu despre ce pantaloni XXL vb, eu am vizionat poze cu o mamica sexy. Mirela fericita de Mara Ioana |
esti o draguta ...multumesc!!!
_
Alaptatul - My Story
Eleysa spune:
citat din mesajul lui sagetutza Buna fetele!! Ma bucur ca sunteti bine.. in majoritate! Noi mai slab cu activitatea pe net, timpul se scurge foarte repede. Pt toate fetele care au tendinta de aintra in butoi (si eu mai cad) nu pot decat sa le dau un sfat: GANDITI-VA CA TREBUIE SA FITI TARI PENTRU BBII VOSTRI! Dupa ce verisoara mea a pierdut copilu acum cateva saptamani, eu numai la asta ma gandesc... trebuie sa fac totul pentru copilul meu. Si pe mine ma apuca nervii, lenea, somnul, dar in maxim un minut imi revin. Imi amintesc ca mi-am promis sa am grija de Teo si sa fiu calma si linistita pentru ea. Am mai cazut si eu in disperare, ca nu a luat prea mult in greutate ca nu face nu stiu ce chestii la varsta ei... imi aduc insa aminte ca fiecare copil e diferit si sper ca totul sa fie bine. Ma bucur pentru pufuletii care au trecut de probleme. mamica de Maia -Teodora |
imi pare rau pentru verisoara ta ...cata dreptate ai ...multumim ca ai impartasit cu noi
_
Alaptatul - My Story
Eleysa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danasor
multumim de aprecieri de unde ai stiut ca are rosu in gat? a facut febra, nu mai manca? tinem pumnii sa nu fie rosu in gat ci doar love pt tzatza pui mic |
pai nu mai manca, iar doctora mi-a zis ca s-ar putea sa fie rosu in gat si sa o urmaresc ...iar a doua zi mi-a facut si o stare prefebrila, 37.7, atunci am fost la dr si mi-a confirmat rosul in gat si mi-a dat sa-i dau antibiotic, pe care l-am terminat luni ... si eu sper sa fie doar love de tzitzi
_
Alaptatul - My Story
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui bubu_bu Buna dimineata!ayannaxem foarte frumos ai vorbit situturor mamicilor ce s-au imprietenit cu butoiul dar ies incet incet de acolo la multe lunite alexis,radu mihai,maria dalia si lucas gabriel,multumim de tratatie cristies noi am fost aseara la plimbare asa caldut era ca o seara de vara...tare i-a placut la raul am stat pana la 9 30 uff ca abia astept vara nici eu nu sunt mai breaza cu butoiul...si cu sotul tensiune si cu familia si cu grasime si cu...si cu......ufff si ma tot opresc si imi zic sa nu fiu fulga si sa ma adun sa ma bucur de familia mea...cum a fost cald a trebuit sa ma imbrac mai lejer de am plans cand am vazut cum arat in pantaloni scurti si maieu mi-a fost sincer rusine..dar m-a luat sotul la pupat de la picioare pana sus pe toate vergeturile si toate pernutele de piele si pe fosta casuta a lui raul si mi-a zis ca ma iubeste enorm si ca sunt frumoasa si asa....apai daca el a zis asa mie imi ajunge sa nu mai imi fie asa groaza de mine tensiunea dinte noi trebuie linistita cu o pauza usoara asa ca merg cu raul azi la mama pana pe luni si el vine acolo sa iesim in oras noi 2 sa il vada pe raul si asa poate avem mai mult timp pentru noi 2 ca sa putem fi linistiti si sa ne regasim pentru a merge treaba si pentru a putea fi fresh pentru raul ca el saracutul simte tot ce se intampla intre noi cu familia....hmmm....botez pe 15 mai,nunta pe 10 iulie....fiecare are o parere o problema si....si....nu putem multumi pe toata lumea...asa cum om face asa o sa fie bun rau noi ne vom bucura de fiecare eveniment asa ca fetele....NOI trebuie sa ne facem viata usoara si frumoasa doar de noi depinde uitati un tir pliiiin ochi cu pentru noi sa ne bucure si daca tot nu sunteti convinse stati o clipa si ganditi-va la primele minute cand ati tinut bebeii la piept si sigur veti zambi o zi buna fetelor! poze |
bravo sotului tau!
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex