Pufuleti de ian-feb 2010 (51)
Raspunsuri - Pagina 15
cris_mario spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristies Buna fetele!!!! Azi implinim 4 luni!!! Dam de la toata lumea. Si un cadou sa va binedispuna ziua ca va stiu mari fane: _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
multumim de tratatie ... ce mai tratatie...am inceput ziua bine
sa creasca mare gargaritzul si sanatos si cuminteeeee
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
ratusca_mica spune:
Neata!
Hop si noi pe aici, strumful a adormit nitel asa ca mami profi-profi! N-am citit nimic din urma decat pagina curenta. Ce butoi, ce se-ntampla? Ma duc sa ma uit...
Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)
AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
cris_mario spune:
la multe lunite radu mihai,maria dalia si lucas gabriel
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...
myky791 spune:
am citit tot dar raspunsurile nu mai sunt la zi....
la multe lunite pfuletilor de azi si de ieri. cristies multam de tratatie.
eu sapt asta dorm la mama ca baietii mei sunt plecati la salina, si nu are rost sa stau singura acasa. si fac drumuri cand e mama la servici ma duc acasa la mine mai fac cate ceva prin casa,apoi la mama inapoi si nu am mai avut timp de calc. vam citit dar nam mai raspuns. va las ca mi sa trezit puiul
Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)
Andre_lina spune:
de cand vreau sa zic:
CICA PLOUA DUMINICA!!!
DACA PLOUA CE FACEM?
=============================================================================
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot
ratusca_mica spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti cris d....lasa,mamico butoiul in pace!cum sa fii tu de vina???TOATE NE DORIM COPII PERFECTI:PLANS PUTIN[CHIAR DELOC ] ;MANCAT LA ORE FIXE;DORMIT TOATA NOAPTEA SI INCA MULTE ALTE ORE ZIUA ; ETC...nu se poate!unele au noroc,altele......doar nici la loto nu castiga toata lumea......sunt copii care plang mai mult,fara vreun motiv aparent...in mod normal,un bebe poate plange cam 3 ore pe zi[asta am invatat la scoala] fara sa trebuiasca parintii sa se ingrijoreze more than o fac ei deja ... nu am vrut sa ma dau pe mine ca exemplu,dar : motivul pt care am ramas copil unic,a fost ca urlam pana ma invineteam,noaptea nu dormeam 3 ore legate,doream doar in brate,dar si acolo cand aveam chef ...tata,ofiter M.A.N.,CEREA colegilor sa faca schimb,sa fie "de serviciu" cat mai des...la intrebarile lor daca e certat cu nevasta,a raspuns ca vrea sa doarma 3-4 ore pe noapte.atat.nu cere mai mult de la viata ...; aveam cateva luni[cam 5-6] cand a mers mami la coafor,iar pe cand s-a intors acasa ne-a gasit pe pat pe amandoi dormind[eu cu perna pe mine,sa nu ma mai auda]... cu timpul,mi-au mai trecut nervii si uite ca-s alive ,cazuta in extrema cealalta: aproape tot timpul vesela si bine dispusa... sa nu stai dupa cortina,ca vin la tine si cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze asa creste Alex |
Hai ca m-ai terminat de ras nu alta, auzi sa se ceara de serviciu tati tau!!!
cris_mario spune:
am deschis pagina cu gandul sa zic ceva,dar am uitat
diversificare eu voi face totul aks,ca si la mario ... poate doar sa fiu plecatat k sa iau brcanele(eu sunt cam contra) ... am 2 prietene care au hranit copii numai cu asa cv si akm au devenit copii fff sensibili si fac enterocolita de 2 ori pe luna si medicii(diferiti) au zis k de la proasta alimentatie este
mi-am amintit...dk ploua nu am idee ce facem,andre-lina
o printesa grabita...
ratusca_mica spune:
citat din mesajul lui happyella buna fetele! fi-mea s-a trezit tare binedispusa si "canta" ... scoate niste vocalize tare melodioase.... imi vine sa o pap.... si aseara a adormit cu degetul meu in pumnisorul ei cald... m-am topit toata ... parca as fi stat toata noaptea asa, dar era in patutul ei ca acolo doarme toata noaptea si nu cred ca aveam loc si eu miremia am vazut ca au venit colaceii... abia astept sa o fac pe fi-mea innotatoare... nu stiu cum sa facem ca din pacate nu cred ca pot ajunge la intalnire demult voiam sa intreb ... merge cineva in parcul Moghioros ca m-am saturat sa bananai singurica la plimbare impingand la carucior... tare mi-ar placea sa ne intalnim daca veniti prin zona fericita de buburuza Andreea Maria |
Cuscra, acu' zici??? Pai eu prin Moghioros imi fac veacul zilnic, ieri impreuna cu Xela , pai hai sa ne vedem!
Eleysa spune:
Neatzaaaa!!!
Multumim de cafea decenuela!!!
LML sarbatoritilor de azi !!!
Cristies multumim de tratatie ...sa-ti creasca mare si sanatos gargaritzul !!! ...je fan dr house
Raportam o dimineata super pana acum
_
Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Alaptatul - My Story
Poze mai vechi si mai noi
cristies spune:
Asa... am revenit!
La multe lunite Lucas, Maria Dalia si Radu Mihai!
Eu de azi dimineata fac pe secretara pentru fi-miu. Il suna lumea sa-i zica la multi ani...
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc