Ce produse BIO stiti?
Raspunsuri - Pagina 12
oanamada spune:
Am inteles de la cineva care lucreaza la o fima importatoare de produse BIO ca in curand, aceasta firma urmeaza sa deschida doua magazine...cand aflu unde vor fi si data deschiderii va anunt.
Oana siCati mica (1 an si 8 luni)
CATI POZE NOI
Povestea iepurasului Bocanila
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
adra_bell spune:
Caut o crema de protectie solara bio pentru pitica mea. Nu ma trimiteti sa gugalesc, ca nu am gasit. Stiti vreuna? M-ar interesa cu SPF cat mai mare
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
AngeliquedeS spune:
Adra, incearca la Mamica bio http://organicka.ecosapiens.ro/ Personal nu am gasit crema solara bio cu factor de protectie mai mare http://www.organik.ro/category/index/protectie-solara-bio
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita
adra_bell spune:
Multumesc! Vad ca nu e in stoc, sper sa aduca repede
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
Gabrielama spune:
Adra_bell, au si la www.rangali.ro.
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
LiliaToma spune:
Pentru legume proaspete ecologice, puteti apela la: www.ecolifebio.ro
Chiar acuma am primit un mesaj, legat de livrarile de saptamana aceasta. O fi reclama daca il copiez aici? Sper ca nu. Daca da, il voi sterge.
Buna ziua!
Va aduc la cunostinta ca in saptamana 24-31 mai se vor face livrari de legume ecologice in zilele de marti 26 mai si joi 28 intre orele 17-18.30, in B-dul Ghe. Sincai, nr. 1-1A,(Metrou Tineretului), langa clinica Romar.
-salata:1.5 lei bucata
-spanac:3 lei kg
-ridichi: 0.5 lei legatura
-marar: 1 leu legatura
-salvie: 1 leu legatura
-patrunjel: 1 leu legatura
Livrarea se face pe baza unei comenzi prealabile( sa stie exact cat si pentru cine sa aduca)
Relatii la Simona Dimache
Ecolife
simonaelena.dimache@yahoo.com
0722942632
Gabrielama spune:
Lilia, multumim de informare!!! Super!
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
LiliaToma spune:
Cu placere, multumesc si eu pentru celelelalte informatii din acest subiect. Sunt foarte pretioase, mi-am facut o listuta in excel.
Eu de la Ecolife am luat saptamana trecuta verdeturi din astea, acuma astept rosiile si castravetii cand vor aparea. Mor de pofta dupa o salata cu gust adevarat!
AYSHA 2 spune:
Lilia, o sa fim colege de aprozar !LOL
si eu astept cu nerabdare rosiile si castravetii !
Trinity spune:
Si noi suntem consumatori bio de vreo 2 ani, multi se uita la mine de parca as fi o ciudata, atat de mare a ajuns ignoranta umana...
Revenind la subiect, as vrea sa va spun ca am descoperit lactate bio romanesti (Valea Asaului), cu certificare, o parte din ele merg si la export.
Au un mic magazin in Bucuresti, in Piata Vitan.
Pana acum am testat:
- lapte bio - Nota 100!!!! Dulce, gras si cu miros de lapte ca atunci cand eram copil Fetele mele au ras 2 litri instant, iar caimacul era de 2 degete
- cascaval - si aici a avut succes, s-a dus o rotita in 2 zile, in conditiile in care nici un cascaval nu mai era dorit
- unt, smantana, telemea
Preturile sunt mai mult decat normale (2,5 lei litrul de lapte) si ma bucura ca pot sustine productia interna!
Legume comandam si noi de la o asociatie de producatori din zona Sibiului (gen ecolifebio) si desi nu sunt certificati bio, griji foarte mari nu imi fac. In primavara, cand inca mai aveau telina, morcovi, etc din productia de anul trecut, fetele mele au mancat cu o pofta extraordinara, cand faceam ciorbita in casa chiar mirosea a legume. Nu am cum sa verific, dar merg pe incredere.
In ceea ce priveste cosmeticele, si noi suntem fani Weleda si Dr. Hauschka, insa am ochit de ceva vreme cele cateva magazine online bio (mamici bio) si am o luuunga lista (in asteptare).
Ca si nutritionist in devenire, nu pot sa gasesc cuvintele in a sustine consumul de alimente bio si beneficiile pe care acestea le au asupra organismului.
Chiar daca din pacate sunt multi alti factori ''poluanti'' in viata noastra, si multi spun ca o floare nu aduce primavara, eu cred ca o floare si inca o floare si inca una pot aduce primavara (aceea bio )