Ce produse BIO stiti?
Raspunsuri - Pagina 11
Nicolest spune:
Se pot comanda produse de la Weleda si din Romania, uite aici:
http://www.babypoint.ro/index.php?ct=shopbrowse&id_prodgroup=9&srch_text=weleda&srch_mode=3
Eu am cumparat si sunt fff multumita, produsele vin din Germania.
Daca sunteti din Bucuresti, Sibiu sau Cluj livrarea este gratuia.
alegriacasa spune:
multumesc nicolest!!
m/ai ajutat mult!!, nu am inteles cat este transportul, nu locuiesc in orasele unde este transportul gratuit deci trebuie sa includ si livrarea.
dar nu i bai pt ca de comandat mai multe si cred ca este avantajos, oare va trece de 300 mii vechi?
pe adresa data de tine este trecut orasul timisoara nu cluj!!
multumesc pt link.
Nicolest spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alegriacasa multumesc nicolest!! m/ai ajutat mult!!, nu am inteles cat este transportul, nu locuiesc in orasele unde este transportul gratuit deci trebuie sa includ si livrarea. dar nu i bai pt ca de comandat mai multe si cred ca este avantajos, oare va trece de 300 mii vechi? pe adresa data de tine este trecut orasul timisoara nu cluj!! multumesc pt link. |
Cu placere!
Cred ca transportul seasigura in alte orase cu o firma de curierat si costul e in functie de kg ... poti alege tu firma care iti convine dar Atlassib e una cu destula acoperire si am inteles ca costa 1 euro/kg. Mie mi se pare convenabil.
Eu am cumparat si scaun de masina marca Romer de la ei dar am platit transport si tot a costat cu 200 ron mai ieftin decat in Bucuresti.
Si inca ceva au si cereale bio de la Hipp si Alnatura am comandar astept pachetul acum.
Ma bucur ca am fost de folos.
Si inca ceva poti sa scrii mail ca iti raspunde o d-na Amalia Meier e fff draguta.
narcisa.s spune:
Miha, eu cumpar de la www.rangali.ro.Si sunt tare multumita
Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii
Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici
Nicolest spune:
Magazinul Natura Food din Politehnica - Quadra Place s-a inchis definitiv si se va redeschide in complexul Feeria din Baneasa.
Eu am mai cumparat produse bio si de la Cora Militari altele decat lactate: pasta de rosii, fasole verde, zahar, faina, ciocolata, orez, sos de spaghete, dulceata, ceai(nu mi-a placut deloc la gust).
Standul se afla in zona cu ceaiuri si produse dietetice.
Nicolest spune:
Nu mai zice nimeni nimic de produsele bio.
Acum exista un stand de produse bio si la Gima adica GMarket in Plaza Romania si cred ca in toate mollurile.
O sa enumar aici cateva produse: pt baby de la Holle toata gama, de la Naturata (ciocolata, paste, ulei, otet, faina , orez, bulion sau pasta de tomate), sucuri de la Biotta si produse cosmetice, lapte ecologic Dorna la raionul de lactate.
Azi am fost si la leacul in speranta ca gasesc ceva legume dar am avut ghinion .... legumele vin joi sau vineri.
StMihaela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui narcisa.s Miha, eu cumpar de la www.rangali.ro.Si sunt tare multumita Orice faceti, sa faceti din toata inima, ca pentru Domnul, nu ca pentru oameni - Coloseni 3:23 |
Multumesc frumos.
fritz spune:
Pentru cine este interesat, am gasit urmatoarea stire (dau linkul)
http://www.green-report.ro/stiri/capitala-creste-verde-targuri-de-flori-si-de-alimente-bio-bucuresti
StMihaela spune:
Am intrat iar pe babypoint si mi-au facut o surpriza tare placuta: au adaugat o gramada de produse Weleda. Le iubesc.
Bravo!
luny spune:
fetelor, magazinul Natura Food, cei cu marca Holle ptr bebei, din Politehnica, s-a inchis..am fost azi si am zis sa scriu si aici, sa nu bateti drumul degeaba..
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!