Ce produse BIO stiti?
Raspunsuri - Pagina 10
biancaiordan spune:
Am gasit ceva la Mega Image de care sunt super-incantata : plante aromatice bio! Sunt la ghiveci, sunt fara pesticide si alte chimicale si poti sa ai acasa busuioc, menta, coriandru, patrunjel si multe altele, proaspete si verzi!
Bianca, (BIO) mami de Maya
Blogul meu organic http://organicka.ecosapiens.ro/plante-aromatice-ecologice/
aliopirdana spune:
buna !
ma alatur si eu la subiectul vostru , este ff interesant,
eu am mare noroc ca avem la tara unele produse, eu sunt o imatimita a cat de cat ecologic adica:
-biberoane din sticla,
-cereale bio de la milupa, as vrea sa le inlocui cu cele de la sano vita si sa le rasnesc
-legume avem norocul ca ma aprovizionez de la tara, unde sunt suta la suta fara ingrasaminte,
- carne de vita de la tara cumpar o pulpa intreaga odata ,carne de curcan am mai mereu de la parinti,
-peste cumpar pt copii pastrav proaspat sau pangasius,
-lapte de vaca am o tanti care imi aduce de 6 ani, am incredere
cu ce nu sunt impacata eu , ma gandesc mereu, cumpar iaurt sanlacta bifidus 2,8 % grasime - nu stiu cat de bun e in privinta aditivilor, are garantie cam 3 sapt si branza cas motarella la fel,
- cereale pt mine imi cumpar de la sano vita
- fructe din piata le cumpar pe cele mai urite.
Ca produse de baie folosesc un farmasi sampon antilacrima pt copii dar am citit pe eticheta si am descoperit un paraben, voi ce folositi , de unde le luati??
Sampon pt par inca nu mi am luat , nu stiu de care.
Am citit de rujuri ca au un continut de plumb, mai ales cele rezistente la transfer, m am lasat de ele!
in rest, trebuie sa recunosc ca sunt o norocoasa cu aprovizionatul de la tara,
aaaa am uitat ceva , care folositi din produsele forever , ma refer la cosmetice , au pe eticheta continutul produsului , cat de bio sunt ele??
multumesc !!
oliviutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aliopirdana buna ! ma alatur si eu la subiectul vostru , este ff interesant, eu am mare noroc ca avem la tara unele produse, eu sunt o imatimita a cat de cat ecologic adica: -biberoane din sticla, -cereale bio de la milupa, as vrea sa le inlocui cu cele de la sano vita si sa le rasnesc .... a produse de baie folosesc un farmasi sampon antilacrima pt copii dar am citit pe eticheta si am descoperit un paraben, voi ce folositi , de unde le luati?? Sampon pt par inca nu mi am luat , nu stiu de care. Am citit de rujuri ca au un continut de plumb, mai ales cele rezistente la transfer, m am lasat de ele! in rest, trebuie sa recunosc ca sunt o norocoasa cu aprovizionatul de la tara, aaaa am uitat ceva , care folositi din produsele forever , ma refer la cosmetice , au pe eticheta continutul produsului , cat de bio sunt ele?? multumesc !! |
Ia te uita, nu stiam ca Milupa are cereale bio, bine ca ne-ai spus
Pentru Matei eu am trecut pe sapun organic cu ulei de masline pt bebelusi, asa aproape am scapat de dermatita atopica. Eu folosesc sampon tot de acolo (de la http://olivo.ro).
Produsele Forever sunt ceva mai naturale decat Avon , au parabeni si parfum, adica ce e mai rau. Au la fel de multa legatura cu ideea de bio cum are coca cola cu sucul natural Oricum, produsele bio sunt certificate; daca nu sunt certificate, nu sunt bio, nu va luati dupa reclame! :)
oliviutza spune:
La Auchan am gasit un raft bio cu produse vegetariene/de post: tofu, crenwursti, pate vegetal si tot felul de chestii interesante. Majoritatea erau produse Inedit parca, insa numai pe unele scria Bio.
Gabrielama spune:
Cautand pe net informatii despre un sirop de tuse pentru copii, am ajuns la aceasta pagina:
http://www.pcfarm.ro/categorie/22/Produse-ecologice
N-am studiat-o inca in amanuntime, dar din ce am vazut pana acum e OK; si preturi bune.
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
alegriacasa spune:
ciao fetele!
si eu sunt pe cale de a trece usor catre cele ecologice, cat ma tin buzunarele, am vazut ca sunt f scumpe dar cred ca merita!1
frumos ar fi ca sa trecem la toate nu numai la alimentatie!!
eu am gasit la billa un sapun cu masline si miere , miroase cam urit dar este atit de uleios , ii spal pe cei mici pe corp si cap cu el .
spala foarte bine , atita cu mirosul.
pasta de dinti voi de care ati cumparat pentru copilasi?
citeam printre mesaje, de produsele forever, sunt naturale pina la urma?
o seara buna !!
biancaiordan spune:
N-am auzit de produsele forever ca fiind naturale..dar te edifici daca citesti lista de ingrediente - gasesti peste tot articole cu ce ingrediente sunt de evitat in cosmetice - in plus cele bio sunt certificate si au sigla pe ele!
Apropos de pasta de dinti, am descoperit de curand la Sensiblu gama bio Planet Kid - periuta, pasta dinti, sapun, sampon.Noi foloseam Nenedent pana sa trecem la bio, acum am aruncat-o :)
Bianca, mami de Maya
Blogul meu organic http://organicka.ecosapiens.ro/
Nicolest spune:
Bianca stiu ca tu esti consumatoare de produse Weleda de ce nu cumperi de la ei si pasta de dinti?
Si eu am aruncat nenedentul si folosesc weleda.
biancaiordan spune:
Ai dreptate Nicolest, folosim gama Weleda, inclusiv pasta de dinti.Dar pentru ca nu am luat-o din Romania si nici nu am gasit-o pe aici, prefer sa-i recomand lui alegriacasa ceva ce poate gasi cu usurinta la farmacie si e bio (e in curs de certificare Ecocert, am intrat pe site-ul lor).
Tu ai gasit pasta de dinti Weleda in Romania? Daca da, spune-ne unde!
Bianca, mami de Maya
Blogul meu organic http://organicka.ecosapiens.ro/
alegriacasa spune:
multumesc tare mult BIANCAIORDAN, si celorlalte mamici,
la mine in oras nu gasesc nimic din ceea ce citesc eu de pe net , mai ales de pe blogul tau,(de nota 10) la farmacii cand intreb ridica din umeri de parca n/au auzit de cuvintul organc, ecologic, mineral, in sfirsit daca spun BIO , parca se lumineaza si apoi da din cap ca nu au.
am de cumparat sampon pt mine, pt copil, un demachiant , pasta dinti copil...si cam atit deocamdata; de unde sa le iau ??//, la sensiblu nu au nimic, mi au spus ca daca mai sunt persoane care cer atunci or sa faca comanda!!!
asa ca/i bai!!!!???
multumesc !!
eram convinsa ca cele de la for ever au in ele, nu am avut produse pe care sa citesc ambalajul, voiam sa mi cumpar ma gandeam ca sunt mai naturale decat ce exista pe piata, la ce preturi au!!!!
dar v am citit pe voi si m am lamurit, caut altceva dar ce?si de unde???
multumesc!!