Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (386)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonaiani
ca nu vrea fie-mea sa stea pe olita, ca nu vrea sa spuna cand ii vine sa faca ).

Nici Andrei nu face kk la olita, zice dar prefera pampers. Acuma nah, asta e motiv de deprimare?

Si asa imi ajunge ca ma stresez cu vorbirea lui stalcita.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui papanash

afis azi la gradi, se fac inscrieri pt cursul de inot, 25 ron sedinta, la Lia MAnoliu. Mi se pare f departe de gradi (in cotroceni), dar cica n-au gasit mai aproape nimic convenabil. voi cat platiti ?

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Ai curaj sa il lasi la inot? El ce zice?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Marunzika
Multumim de intrebare, suntem bine acum, am suferit cu Puppi vreo 3 saptamani de gripa/raceala cu tuse pana la vomitat in jet, cu nemancat nimic 10 zile, cu febra, cu reactie alergica la Favitusin (desi nu era 1x cand lua) si cireasa de pe tort-bronsita de sfarsit. Asteptam si noi caldura specifica primaverii, caci avem azi 7°C si ploua, numai bine pt depresii :(
Puppi e vioaie, activa si energica. Mult mai ascultatoare in ultima vreme, vorbeste neincetat, canta, se joaca frumos cu alti copii si asteapta luna august sa mearga la gradi.

Ma bucur ca sunteti bine acum, tare rau ati patimit. Dar ce va invidiez eu pentru vorbit si cantat! Deh, fiecare cu ce il doare. Succes cu gasirea locului la gradi!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Piciulika

Ieri a fost botezul, superb, totul exact cum ne-am dorit! Alex a urlat ingrozitor pe drum incolo, la Crezul Nasei a mai mormait ceva, ca apoi sa fie cel mai cuminte.

Felicitari pentru crestinare; ma bucur tare ca a fost asa frumos.

PS Sper sa apuc si eu sa vad ceva poze, ca am o perioada mult prea plina in ultima vreme, si acasa si la birou.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui papanash
Rox, pe unde esti, sper ca totul e bine .

Am fost putin plecata, si sunt permanent super busy si stresata pe la munca. Copiii sunt bine acum, cu Alex au fost ceva probleme, astept rezultatele la analize, cu oarece emotii totusi.

si multumim de grija, si tie si Gabrielei care intreba de noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marunzika
Yaia nu am curaj pt nr.2. Nu stiu daca as fi capabila sa mai iubesc inca un copil cu aceeasi intensitate si fara sa fac diferente. Si nu stiu daca ne mai iese (oricum) o a doua sarcina, ca sansa noatra de 1 la 1 milion pt sarcina naturala am vazut-o ca pe o minune, minunea noastra Puppi. Plus ca de s-ar mai intampla sa raman gravi, mi-au promis cerclaj si de e iar cu pr si tre' sa stau la pat cine se ocupa de Puppi atata vreme? In concluzie, cred ca-mi lipseste curajul, ca sa nu spun ca-s fricoasa si nu tocmai la fel de puternica ca voi toate, mamici de 2 pitici, inca 1x, Respect !

Cu bicicleta, al nostru nu pedala nici pe tricicleta, dar la noi nu prea e vreme de "utilaje" de astea. Avem doar cateva luni pe an bune de asa ceva si daca si in alea ploua...O sa-l scot cu tricicleta zilele astea sa vedem cum stam, dar pe bicicleta cu roti ajutatoare l-am pus la un magazin si nu stia ce sa faca cu ea.

Sa inteleg ca ati inceput deja gradinita?

Nu gandi asa, Puppi trebuie sa creasca si sa fie independenta, bravo ei, e fantastica. andeste-te ca fiecare varsta are farmecul ei si gusta totul alaturi de ea.

Si cu BB2, asa gandeam si eu, dar dragoastea e acolo, devine doar disponibila cand se naste 'recipientul'. Si nu ai de unde stii pana nu incerci sa ramani cu BB2 (stii tu bancul cu Itic si castigul la loto), cine zice ca voi nu sunteti exceptia si aveti a 2-a sansa? Si nu e sigur nici cerclajul, 'miracles might happen', poate nu o sa fie nevoie de el si se gaseste si ajutor cu Puppi...trebuie doar sa vrei. Pai nu e pacat sa nu faci si un ficior blond cu parul cret?

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Ieri am avut si noi botezul. Totul a fost minunat! David a plins numai un pic dupa ce l-a bagat printele in cristelnita, in rest a dormit sau a impartit zimbete tuturor.

Felicitari pentru micutul crestin, tare scump mai e, ca si surioara lui!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui prisi

noi suntem bine, Miru e o vorbareata, tot stie ea, tot vrea sa faca ea, avem ajutor mare , in rest am scapat cu brio de bibe, mai bea lapte din pahar cu paiul, la pampi mai avem pputin de lucrat, mai are doar noaptea si f rar e ud, dar inca nu am dispozitia necesara sa ma trezesc noaptea sa o pun, mai cere ea singura uneori peste noapte

in weekend am fost si noi la un botez la Sibiu, am venit cam obositi, am fost fara copil ca altfel cred ca eram terminati

poze
Marta si Miruna

Pup tare gagicile si sper sa le vad curand. Pana una alta sunt pe mess azi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ANDREEA11

NU cred ca voi ajunge sa ma plang prea curand. Eu sunt fff vorbareata si acum am partener. Maine mergem la gradi rugam niste pumni stransi pentru noi.

Sper ca nu-i prea tarziu sa-i tin si eu pt. voi...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui prisi
am cautat si cu Alexia de Yaia , dar nu le-am gasit poate zice cineva unde sunt

Iaca:
http://family.webshots.com/album/577589888zQjOQM

Mergi la inceput