Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (386)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

buna seara si de la noi,

Vazut poze !

Cecilia , Cristi e minunat ! mamico

Piciulika, cine a indraznit sa ciupeasca piciorusul lui Alex? e delicios , cred si eu !
Nu mi-au ajuns pozele , mai adauga te rog !

Sabina multumesc frumos pt pont .Sanatate multa amandurora !

Luy de data asta nu poate fi decat norocos 28-ul ! Si ne spui ce este da? Si iarta-ma ptr ca sunt inca datoare!

Yaia , guilty ,poate data viitoare.
Oricum ma simt si mai puternica cu tine de partea mea . Sigur va fi baiat !

Gabriela sper sa fie alarma falsa cu gatul . Sanatate multa .

Erinamultumesc

Andreea11 tinem pumnii

plec la culcus ca de doua zile se trezeste de dimineata . Azi tragea de mine sa ma dau jos din pat la 9,30 . ,,mami jos'' ,,hai cu sebastian''
noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

'Neatza, 'neatza, va ofer cafelutza de la colega mea . Eu nu beau, dar daca a facut ea miroase bine si poate va tenteaza...

Ceamica, nu am inteles faza cu 'de doua zile se trezeste de dimineata. Azi tragea de mine sa ma dau jos din pat la 9.30' Pai la ora aceea tu spui 'de dimineata' ?

Poate ne vedem si noi intr-un weekend in parc, cu copiii. Ce ziceti, fetelor, v-ar surade o intalneala in grup mai mare ? Haideti, ca s-a facut vreme frumoasa si n-am mai socializat demult...

Andreea11, multa bafta cu gradi ! Tinem pumnii stransi sa-l 'gradinaresti' pe Cris !

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Bravo pentru Puppi, nu se dezminte, i se potriveste perfect apelativul de Energia

Te inteleg cu statul pe bancuta si emotiile mari pe care le ai. Va trebui sa va adaptati amandoua noului program, poate tu mai mult decat ea, pentru ca tu iti faci atatea griji... Eu si acum am uneori sentimentul ca nu stau destul cu Maria - desi trebuie sa le acordam si lor spatiu si posibilitatea de a deveni independenti, de a invata sa se descurce singuri si a avea parte de experiente noi.
Si da, au crescut cu o viteza uimitoare, au devenit niste omulati care-si afirma din ce in ce mai mult personalitatea. E in firea lucrurilor, chiar daca noi am dori poate sa-i mai simtim din cand in cand asa mici si dependenti de noi cum erau in bebelushie...
Incepe 'desprinderea'... De acum tot asa o sa fie - stai sa vezi ce-o sa simti cand o sa se marite

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Ceamica

Andreea11, bafta la gradi.

Luy, multumesc de cafeluta. Da-mi un Pm cu ce ai povesti vrei, poate te pot ajuta totusi.

Noi suntem cu mucisori de cateva zile, nu se mai termina, azi a inceput sa tuseasca...si am atatea drumuri de facut....asa ca va dorim o zi buna.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

'neata , Luy multumim de cafeluta

am reusit sa mai vad si eu poze cu David la Botez, cu Cristi in parc si cu zburdalnica Puppi, niste frumosi , am cautat si cu Alexia de Yaia , dar nu le-am gasit poate zice cineva unde sunt

poze
Marta si Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxali

Cecilia unde ai pus pozicile??...poate nu stiu eu unde sa caut, dar in schimb am gasit-o pe Erina sf de an in Bucovina(unde anume?)

Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.2000) poze

pe mail-ul comun.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Cecilia multa sanatate piticului, sa treaca repede

noi ieri am vrut sa mergem la teatru, aveam bilete la "Straini in noapte" dar s-a amanat, avea actrita principala ceva probleme de sanatate, s-a reprogramat pt 25, sper sa nu se mai amane

in rest stau destul de prost cu timpul, parca nu mai avem timp de nimik....

va doresc o zi minunata

poze
Marta si Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui bernix

Am si io o veste mare. Dupa insuccesul cu puii de dinozaur, de vineri sunt bunica: "Ana a nascut pe Plimula!" (o papusica din Gradina Floricelelor), careia i-a dat drumul de sub tricou.
Prin urmare, sarbatoare, bucurie si cinste la toata lumea!

Sa-mi fie cu iertare, dar eu nu am inteles care e treaba cu puii de dinozaur!
Oricum, sa va traiasca 'Plimula' (banuiesc ca e Primula).

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luy

Yaia, multumesc

Tocmai am dat cautare pe net dupa 'Lightening McQueen' - inteleg ca este vorba de desenul 'Cars' ? Sau sunt si astea pe serii ?
Na, nu ma pricep la desene cu masini...

Noi am trecut prin 'Alba ca Zapada', '101 Dalmatieni', 'Pinocchio' si acum 'Pisicile Aristocrate'. Fiecare a avut perioada lui de glorie ( a se citi 'obsesie' ).

Da, e Cars. Noi nu ne uitam decat la desene pe DVD, nu-mi plac ce desene dau astia la posturile speciale cu desene, sunt oribile si violente. Il mai las sambata si duminica pe TVR1 la Kim Possible, dar asta doar pentru ca e dupa cel de varsta lui, acum cu Mickey.
La noi totul a inceput cu Pisicile, apoi a urmat Cars de care nu se satura niciodata, mai cere:
- "cu puguinu'" = Happy Feet (de vreo 3 zile zice PINguin, cu accent pe prima silaba, dar nu-i iese mereu, cand se grabeste e varianta veche)
- "cu Molghi" = Cartea Junglei
- "cu leul" = Regele Leu
- " cu pestele" = Finding Nemo

Acum ii punem noi Ratatouille, dar nu l-a prins, mai cerea inainte Tom si Jerry, dar inca nu e mare fan. Oricum, la noi prind cele care au "munica" (muzica), deci cele mai vechi sunt mai bune. I-am mai pus Mulan, dar nu l-a prins. Si nici Frumoasa si bestia nu l-a fermecat...poate e pentru fete.
Urmatoarele pe lista de achizitii e Doamna si vagabondul si 101 dalmatieni, dar poate imi mai dati si voi idei...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxali

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

Papanash, e ziua tatalui? Exista asa ceva?

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Aici , este pe 9 aprilie si pe 9 mai e a Mamei

Si aici ziua mamei e pe 9 mai, iar ziua tatalui e pe 14 noiembrie. O sa va arat ce cadou am primit eu duminica cand o sa descarc pozele...

Mergi la inceput