Fulgusorii de nov.dec 2009 (68)
Raspunsuri - Pagina 5
lorelix spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pishko Fetelor, ca tot a venit vorba de meniurile bebeilor, am si eu o intrebare. Ati inceput sa le dati iaurtel, ca dr mea mi-a recomandat sa-i introduc intre supa de legume si lapticul de seara sub forma de gustare si n-are nici un gand sa-l manance. Ma chinui de o saptamana sa-l obisnuiesc cu gustul si nu reusesc. Ma gandesc ca poate nu-i pregatit pt asta. Voi ii dati branzica facuta in casa sau cumparata? pishko mihai |
eu am inceput sa-i dau iaurtel, dar combinat cu banana altfel nu-l acepta..cred ca-i prea acrisor pentru gustul lui
XENA , FORUMISTA RAZBOINICA !!!
Daniel-Matei
sa fie SANATOS!
tiusca spune:
Neatza fetelor!
Raportam a treia noapte cu treziri si maraieli.O pun tot pe seama mucilor care sunt mai putini cantitativ fata de celelalte zile.Laura-e raceala,cu muci d'aia de tin mult.
Pe de alta parte imi mananca nervii si Matei,care de la un timp a inceput sa faca ca atunci cand avea 3-4 ani.Tavaliri pe jos,nu vrea sa se supuna regulilor(nu poate sa inteleaga de ce sunt reguli) si un soi de gelozie fata de cel mic.Sper sa depasim si faza asta..
Ieri R.nu a mancat mai nimic.Nici al meu nu suporta caldura(seamana cu mine)si la pranz nu stam mai mult de o ora jumate.
Si colac peste pupaza se aude si o bormasina,probabil a intrat vreun vecin in renovari...Of of mai mai
Nici noua nu ne place nici iaurtelul nici branzica.La fel ca si la tine pisko,cand simite iaurtul in orice,e cah...Mai astept si eu sa vad cum o sa-l strecor..
O zi buna
My_Lady0091 spune:
am vazut pozele lui camy si bebe FLA..sunt nastrusnice...si bebe e un grasunel
ady...nu pot intra sa vad pozele voastre..da-ne un link direct
noi azi noapte am facut noapte semi-alba...bebele meu are nasul infundat..si un kg de mucisori...ca pe la 03.00...am bagat batista bebe..si i-am scos 2 turi..si i-am dat cu bixtonim nazal...nu putea respira mititica nici pe nas nici pe gura de la atatia mucisori...cred ca de la vant i-a facut..ca tot am scos-o afara...febra nu a facut..dar i-am dat niste nurofen siropel..era un pic subfebrila..dar mi-a fost frica sa o las asa...ultima oara acum vreo luna facuse 39,6 febra noaptea..am ajuns cu ea la urgente..in fine..acum doarme...nu are febra..respira partial pe nas..a papat tot lapticul
fete voi..?absentati si la cafea/ceai/lapte/capuccino/mocaccino/frapuccino/latte machiatto:??
luciaandreea...
tiusca...
laura_b...
camy_pus...
lorelix...
a_driana...
pishko....
roxaly..uitasem de tine mami
si fetele care au mai intrat din ,,greseala,, pe la noi mai poftiti la un pahar de vorba...
ragapie....
magdaz_ina..
Mariuca 5 luni
VIATA MEA PANA LA CAPAT...
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me
My_Lady0091 spune:
a..si ma mai laud ca am inceput sa scriu la blogul meu....,, VITZA MEA PANA LA CAPAT...,,sper sa am mai mult spor la scris...decat la cartea pe care ma chinui sa o scriu de 5 ani..si tot n-am terminat-o...halal om al artelor neo-moderne sunt io
Mariuca 5 luni
Sum,esse,fui-by me
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui tiusca Neatza fetelor! Raportam a treia noapte cu treziri si maraieli.O pun tot pe seama mucilor care sunt mai putini cantitativ fata de celelalte zile.Laura-e raceala,cu muci d'aia de tin mult. Pe de alta parte imi mananca nervii si Matei,care de la un timp a inceput sa faca ca atunci cand avea 3-4 ani.Tavaliri pe jos,nu vrea sa se supuna regulilor(nu poate sa inteleaga de ce sunt reguli) si un soi de gelozie fata de cel mic.Sper sa depasim si faza asta.. Ieri R.nu a mancat mai nimic.Nici al meu nu suporta caldura(seamana cu mine)si la pranz nu stam mai mult de o ora jumate. Si colac peste pupaza se aude si o bormasina,probabil a intrat vreun vecin in renovari...Of of mai mai Nici noua nu ne place nici iaurtelul nici branzica.La fel ca si la tine pisko,cand simite iaurtul in orice,e cah...Mai astept si eu sa vad cum o sa-l strecor.. O zi buna |
tiusca imi explici si mie care e treaba cu mucii astia si ce ar trebui sa fac
Mariuca 5 luni
Sum,esse,fui-by me
tiusca spune:
My_lady-din experienta mea proprie cu Matei,iti spun sincer ca nu ai ce sa la faci.Poti decat sa ameliorezi situatia.curatat nasucul bine,eventual dat paracetamol(eu i-am dat decat o zi)si acum l-am bagat pe eurespal ca incepuse sa tuseasca de la ei...De obicei ei tin cam 10 zile.Si noi tot de la vant am patit-o si cred eu ca si de la aerul conditionat(magazine si masina).
Pup si eu un Flavius grasun si A_driana nu pot sa vad pozele (nu am parola si userul).
Laura sunt sigura ca Sophia o sa treaca cu bine peste vaccin.Un pupic ptr.ea si unul ptr.Diana.Visul meu din tinerete(de fapt al nostru)era sa locuim si noi in Canada.Poate daca nu-l nasteam pe Matei aici am fi reusit.Acum mi-e greu sa-l desprind de familia extinsa si cred ca mi-ar fi greu si mie.La voi chiar daca se maresc taxele,respectul fata de oameni e mult mai mare,fata de ce se intampla in tara noastra.Mi-e sila si sa ma mai uit la tv..
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui tiusca My_lady-din experienta mea proprie cu Matei,iti spun sincer ca nu ai ce sa la faci.Poti decat sa ameliorezi situatia.curatat nasucul bine,eventual dat paracetamol(eu i-am dat decat o zi)si acum l-am bagat pe eurespal ca incepuse sa tuseasca de la ei...De obicei ei tin cam 10 zile.Si noi tot de la vant am patit-o si cred eu ca si de la aerul conditionat(magazine si masina). Pup si eu un Flavius grasun si A_driana nu pot sa vad pozele (nu am parola si userul). Laura sunt sigura ca Sophia o sa treaca cu bine peste vaccin.Un pupic ptr.ea si unul ptr.Diana.Visul meu din tinerete(de fapt al nostru)era sa locuim si noi in Canada.Poate daca nu-l nasteam pe Matei aici am fi reusit.Acum mi-e greu sa-l desprind de familia extinsa si cred ca mi-ar fi greu si mie.La voi chiar daca se maresc taxele,respectul fata de oameni e mult mai mare,fata de ce se intampla in tara noastra.Mi-e sila si sa ma mai uit la tv.. |
si in timpul asta o mai scot afara
am si eu eurespal in casa.tu ca i-l dai..la 6 ore..si ce gramaj?
Mariuca 5 luni
Sum,esse,fui-by me
A_driana spune:
lady, imi mai scrii o data te rog site-ul ala cu papica, de zilele trecute, l-am salvat dar acuma nu mi-l mai arata.....nu stiu de ce....plsss
A_driana, de David-Andrei
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui A_driana lady, imi mai scrii o data te rog site-ul ala cu papica, de zilele trecute, l-am salvat dar acuma nu mi-l mai arata.....nu stiu de ce....plsss A_driana, de David-Andrei |
nici eu nu l-am salvat...
Mariuca 5 luni
Sum,esse,fui-by me
vias spune:
citat din mesajul lui tiusca My_lady-din experienta mea proprie cu Matei,iti spun sincer ca nu ai ce sa la faci.Poti decat sa ameliorezi situatia.curatat nasucul bine,eventual dat paracetamol(eu i-am dat decat o zi)si acum l-am bagat pe eurespal ca incepuse sa tuseasca de la ei...De obicei ei tin cam 10 zile.Si noi tot de la vant am patit-o si cred eu ca si de la aerul conditionat(magazine si masina). Pup si eu un Flavius grasun si A_driana nu pot sa vad pozele (nu am parola si userul). Laura sunt sigura ca Sophia o sa treaca cu bine peste vaccin.Un pupic ptr.ea si unul ptr.Diana.Visul meu din tinerete(de fapt al nostru)era sa locuim si noi in Canada.Poate daca nu-l nasteam pe Matei aici am fi reusit.Acum mi-e greu sa-l desprind de familia extinsa si cred ca mi-ar fi greu si mie.La voi chiar daca se maresc taxele,respectul fata de oameni e mult mai mare,fata de ce se intampla in tara noastra.Mi-e sila si sa ma mai uit la tv.. |
ai PM cu user si parola ca sa poti vedea pozele!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE