Fulgusorii de nov.dec 2009 (68)
Raspunsuri - Pagina 4
vias spune:
dar pe unde sunteti??????????
am scos hainutele de vara...le-am asezat frumos...lam imbracat de proba pe Fla si i-am facut poze... asa imi palce cum sta in fundulet
Ieri in parc l-am pus in leagan (este unul pt pici de la 6luni+) si l-am leganat incet...i-a placut..si a adormit acolo
Mai tz pun si poze
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
My_Lady0091 spune:
NOI NE PREGATIM SA PLECAM AFARA
pai eu i dau mere si branzica dimineatza..altceva nu ii place..
si la amiaza...
legume..morcov...pastarnac..patrunjel..telina..cu carnita pui..cartof si ceapa..
spanacul nu ii place
sau cartofior cuc brsnzica si cu carne
maine vreau sa ii dau brocoli cu carnitza sa vad daca papa.
Mariuca 5 luni
VIATA MEA PANA LA CAPAT...
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me
Laura B spune:
Buna seara (la voi)/dimineata(la mine), fetelor!
Mai dar ce meniuri citesc eu pe aici pentru bebei ... Eu nu va pot raspunde pentru ca noi suntem inca la faza cereale de orez + unul sau doua fructe pasate.
Felicitari A_driana pentru copilul care se intoarce singurel! Eu i-am cumparat Sophiei cereale la care adaug lapte, dar asta numai pentru ca ea oricum e hranita mixt si deci are deja o marca de lapte praf cu care e obisnuita. Acum ca stiu exact cam cat mananca si care sunt cantitatile din fiecare, mai nou ii pun in farfurie masurile de cereale si lapte praf, si abia dupa asta adaug apa si amestec (iar cand sunt pe drum pot adauga apa doar inainte de masa), la sfarsit adaug piureul de fructe si gata! Dar daca voi nu sunteti obiesnuiti cu vreun fel anume de lapte praf, atunci probabil cel mai bine e sa cumperi direct cerealele cu lepate, la care sa ai de adaugat numai apa.
Cami, cum a mancat Flavius supa crema cu carnita? Pune si pentru noi poze cu baiatul imbracat de vara.
Te-ai hotarat ce exercitii vrei sa faci? Mie singurul care chiar imi place ar fi inotul, insa nu vad cum ajung ca nu am cu cine sa o las pe Sophia. Pe de alta parte, din vara am sa caut un curs introductiv de inot pentru bebei (cu ani in urma, cu Diana am fost la unul si ei i-a placut tare mult), in care unul din parinti intra in apa si tine copilul.
Lady, v-ati intors de la plimbare? E vreme frumoasa la voi? La noi ieri a fost, am si iesit dimineata pe afara cu Sophia-dar am profitat sa fac si cumparaturi pentru mancarea pe saptamana asta pentru toata familia.
Revin putin mai tarziu ca acum plange Sophia.
"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner
pishko spune:
Fetelor, ca tot a venit vorba de meniurile bebeilor, am si eu o intrebare. Ati inceput sa le dati iaurtel, ca dr mea mi-a recomandat sa-i introduc intre supa de legume si lapticul de seara sub forma de gustare si n-are nici un gand sa-l manance. Ma chinui de o saptamana sa-l obisnuiesc cu gustul si nu reusesc. Ma gandesc ca poate nu-i pregatit pt asta. Voi ii dati branzica facuta in casa sau cumparata?
pishko mihai
Laura B spune:
Tiusca, ati scapat de muci? E raceala, alergie, sau e aerul prea uscat in camera?
Lorelix, apropos de TVA… Unde locuiesc eu sunt doua feluri de taxe: federale (5%) si provinciale (7%). Unele produse si servicii sunt scutite de taxele provinciale. Dar guvernul nostru provincial s-a gandit el mult si bine si de pe 1 iulie ne potcoveste cu o taxa “armonizata” care va fie egala cu 5%+7%=12% si care se va aplica la toate produsele si serviciile. Guvernul incearca sa-si “vanda” legea spunand ca asta va duce la reducerea preturilor, si ca va crea job-uri. Mda… 85% din populatie se opune schimbarii pentru ca vor sfarsi prin a scoate mai multi bani din buzunar in fiecare luna. Credeti ca asta a schimbat ceva? De la 1 mai agentiile de turism incaseaza taxa armonizata pentru serviciile pe care le ofera pentru dupa 1 iulie…
Arunca repejor drujba-ncoace
Pishko, maine fata mea impineste 6 luni si inca nu i-am dat nici iaurt nici brinzica. M-am gadit sa incep in curand cu iaurt, iar daca nu-l va accept ca atare, ma gandesc sa i-l amestec cu putin piureut de fructe (mar sau/si piersica probabil, ca astea ii plac cel mai mult). Dar o sa-ti raspunda si fetele care deja dau iaurtele si brinzici la bebei.
Mi-a sosit acasa salteaua noua! Sper ca de-acum sa nu ma mai doara spatele in timpul noptii!!!
Aaa, iar vineri mergem la doctor pentru vizita de la 6 luni si vaccinul urmator. Sunt taaare curioasa cat mai masuram si cantarim
"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner
pishko spune:
Laura b Sa-ti traiasca fata mare de 6 luni si sa fie sanatoasa si mancacioasa!! Am incercat si eu varianta de amestec de iaurt cu pere, cu biscuitei, cu cereale, dar cand simte gustul de iaurt icneste si se stramba de zici ca-i dai paracetamol pisat. Al meu are 6 luni si o saptamana si am inceput diversificarea acum o luna si o saptamana si tot ce am incercat sa-i introduc in meniu a fost cu surle si trambite si mii de fete fete si de zgomote si de mima si pantomima. Dar in halul in care se stramba la iaurt nu s-a strambat la nimic. Si nu stiu cu ce sa inlocuiesc iaurtul... ma gandeam la branza lactica...
pishko mihai
My_Lady0091 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pishko Fetelor, ca tot a venit vorba de meniurile bebeilor, am si eu o intrebare. Ati inceput sa le dati iaurtel, ca dr mea mi-a recomandat sa-i introduc intre supa de legume si lapticul de seara sub forma de gustare si n-are nici un gand sa-l manance. Ma chinui de o saptamana sa-l obisnuiesc cu gustul si nu reusesc. Ma gandesc ca poate nu-i pregatit pt asta. Voi ii dati branzica facuta in casa sau cumparata? pishko mihai |
iaurt inca nu i-am dat..stiu ca dupa 6 luni se da iaurt...
branzica pregatita in casa nu ii place...eu ii iau de la COVALACT..branzica de vaci proaspata...dietetica...2% grasime.
ai incercat sa ii pui in iurt fructe...poate asa il papa......sau cereale
laura...da vremea a fost frumoasa azi..abia ce m-am intors de la plimbare..schimbat pitica...hranit..schimbat de kk..si pus la somn..si eu ma pun ca-s franta..
va pup pe toate de la A-Z.ne ,,citim maine,,
Mariuca 5 luni
VIATA MEA PANA LA CAPAT...
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me
vias spune:
buna seara si de la mine
noi stam tare mult pe afara, numai ca nu mai ies ca altadata in mijlocul zilei, pt ca am observat ca al meu nu suporta asa bine caldura...nu seamana cu maicasa asa ca dupamasa iesim si ne place tare mult...
Din ultimele lucruri pe care le facem...ei bine...in parc il pun in leaganul recomandat copilasipor dupa 6 luni si ii place...acum descarc poze si le puteti vedea imediat ..ieri l-a luat somnul in leagan dar azi a devenit serios si a stat si a observat copii din jurul lui....ii plac, se uita dupa ei, intoarce capul...
In fund sta foarte bine siiiiiiiiiiiiiii jur ca da sa se ridice in picioare...se ridica singurel cu avant dar imediat cade
Dar ma gandesc...ca nu se ridica singurel...incearca, dar nu se ridica in fundulet, el, fara ajutor!
LauraB Flavius vad ca nu se prea omoara dupa carnita a varsat si azi dupa carnita...ma intrebam ieri de la ce o fi fost...se stramba la ea..pana ii tremura carnea pe el..asa ca....renuntam cateva zile si apoi mai incercam si in alte combinatii. Poze le vezi maine, sa intrii la semnatura, neaparat!
Cat despre ce sport vreau sa fac????? ...nici nu stiu...sport sa fie...da' cred ca sala pana la urma ca imi e mai comod asa...
bafta multa maine la vaccin cu S si sa creasca mare, frumoasa si sanatoasa!
Pishko nu ai mai scris de mult timp...sa-ti traiasca baietelul! Flavius nu a papat inca iaurt...eu vreau sa ii cumpar aparat de facut iaurt, dar nu am gasit in Brasov, asa ca am vb cu cineva din bucuresti sa-mi ia. Pana una alta ii dau branzica facuta de mine. te mai asteptam, poate pui si poze cu bebe!
Acum sa vad in ce stadiu sunt pozele
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
vias spune:
am pus poze la semnatura!!!!!
Noapte buna fetelor, merg la
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
A_driana spune:
buna dimineata,
camy, sunteti o familie tare frumoasa, Fla ii baiat mare deja...hainitele de vara ii vin f bine...
te apuci de sport zici?...succes...(io am o lene in mine)
lauraB, succes la vaccin, sa nu planga frumoasa si sa nu aiba nici o reactie...
eu n-am ce sa va zic despre retete pt bebelusi sau treaba cu iaurtul, noi suntem doar la inceput...suc mar/morcov, mar copt, cu biscuite, si piure de morcov....atat
ieri i-am facut pt prima data piure de morcov, a mancat f bine, chiar si zeama in care a fiert morcovu i-am dat si a mancat.....dar apoi a papat si laptic tare bine...
l-am gustat si eu, ce gust oribil are fara sare, fara nimic...
am pus si eu cateva poze la semnatura, daca sunteti curioase
A_driana, de David-Andrei