Fulgusorii de nov.dec 2009 (68)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tiusca spune:

Camy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiusca spune:

A_driana-ce buze frumoase are bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

tiusca, multumim

fetelor, vi-am spus ca ieri i-am dat la david pireu de morcov, mai inainte a avut scaun portocaliu, dar tot portocaliu, asa cum a mancat ieri pireul, asa a iesit azi....ii ceva pb? nu l-a digerat?
de aia am vrut site-ul ala lady, ca parca scria ceva ca iti dai seama daca ii ,pica' bine la stomacel alimentul introdus, dupa felul scaunului.......dar nu mai tin minte

ati mai patit careva?

A_driana, de David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

my lady am incercat si cu piure de pere dar cand am exagerat si am indraznit sa adaug 3 lingurite de iaurt m-a scuipat intre ochi

camy pus vazut poze mamica slaba bebe dolofan placut mult.
Asta incerc si eu, i-am facut branzica azi cu calciu lactic. Sper sa-i placa pt ca e mai dulce. Poze nu prea stiu sa pun dar promit ca incerc sa descopar si poate reusesc. N-am mai intrat de mult pt ca am o maimutica tare fitoasa si pot sa spun ca de curand a inceput sa imi mai dea si mie mici pauze. Abia aveam timp sa mai citesc ce scriau fetele ca de raspuns nici vorba. Felicitari pentru bebe sportiv si al meu incearca sa stea in fundulet dar se mai dezechilibreaza si nu pot sa-l las decat intre perne. De ieri am inceput si eu sa-i introduc piept de pui in supa de legume si i-am dat doar zeama. De azi ma gandeam sa-i si pasez putina carnita sa vedem cum face. Sper sa-i placa ca pana acum totul a fost introdus cu cantec. N-a acceptat nici un aliment asa cu tot sufletul.

Adriana

lorelix sa stti ca si maica-mea mi-a spus sa-l amestec cu banana dar mi-a fost teama... deci al tau asa ii place... hmmm... ia sa iau si eu niste masuri. Mie imi cam e teama de alergii nu de alta dar eu am un fond tare alergic si mi-e teama ca si el m-a mostenit. Si mi-e groaza sa nu ajung iar in spital ca am avut o experienta cu o viroza si nu vreau sa mai trec pe-acolo.

tiusca Of of ce te mai compatimesc imi pare rau ca iti e asa. Deci stiu cum e sa faca fite la orice, dar nu stiu cum e sa fie x 2. Sper sa treceti mai repede peste fazele astea.

Multumesc fetelor pt raspunsuri si cate o floare pt toate mamicile

pishko mihai 28.10.2009

Mergi la inceput

adriana si al meu are scaune tot portocalii de cand mananca piure de legume care e tot portocaliu. Dar nu m-am gandit niciodata ca ar fi o problema. Din cate stiu e problema daca face diaree, daca e acid, dar daca e legat eu stiu ca e bine. Asta e parerea mea, nu spun ca e neaparat si corecta. sa vedem ce mai zic si fetele.

pishko mihai 28.10.2009

Mergi la inceput

pishko, sper sa nu fie nici o pb....
dar ii exact pireul de ieri.......parca am pus in scutec pireul de morcovi .....si ii asa legat, omogen....consistent, nu-i diareic....si are miros acru....(scuzati detaliile, dar m-am speriat)

Mergi la inceput

exact asa arata si miroase si al nostru

pishko mihai 28.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui A_driana

pishko, sper sa nu fie nici o pb....
dar ii exact pireul de ieri.......parca am pus in scutec pireul de morcovi .....si ii asa legat, omogen....consistent, nu-i diareic....si are miros acru....(scuzati detaliile, dar m-am speriat)

asa suntem toate...mai ales la primul copil..
stai calma..rebeca mea face si acum scaunul portocaliu cand manaca morcov...verde cand mananca spanac..verde inchis de la fier...deci pana se va obisnui stomacelul..dureaza....noi mancam de o luna si tot nu s-au reglat buissness-urile...
am vazut poze cu bebe poznas...

Mariuca 5 luni
VIATA MEA PANA LA CAPAT...
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

lady, am gasit site-ul....atata mi-am stors creierii....tineam minte doar ceva de mamici.....dar nu prea inteleg ...scrie ca dupa mirosul pampersului iti dai seama daca mancarea ii acceptata sau nu acuma vad, deci nu-i al meu singurul cu kk colorat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

am gasit astea..nush..cat de bune or fi:
http://www.scribd.com/doc/4138796/SCHEMA-DIVERSIFICARII-AlIMENTATIEI-BEBELUSILOR-
http://oanamada.wordpress.com/plan-diversificare-pentru-bebe/

Mariuca 5 luni
VIATA MEA PANA LA CAPAT...
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput