Fulgusorii de nov.dec 2009 (68)
Raspunsuri - Pagina 7
lorelix spune:
Sophia Ioana de Laura
pe toate
Laura felicitari ca ai ales o alta tara, aici se pare ca ne vom ingropa in datorii
lady, se pare ca multi sunt raciti, eu ii dau paracetamol uneori cand stranuta mai des, nufofenu rezolva doar febra si durerea.
SANATATE MULTA!
acum ma retrag si pentru daniel
XENA , FORUMISTA RAZBOINICA !!!
Daniel-Matei
sa fie SANATOS!
Romanitza_31 spune:
Buna fetele!
Am vazut ca vorbiti de ce mai papa bebeii... eu lui Damian ii dau sucul de fructe (morcov, mar si portocala) pe la 10-10.30 si piureul de fructe, dar nu are mereu chef de el , tot sanul lui mami e mai bun! supica o papam cand avem chef la masa de 5-6 dupa amiaza, dar repet ...cand 20 ml cand 3-4 lingurite. Dr a zis sa nu il fortez...cum vrea el! voi de cand ati inceput cu branzica?
A_driana felicitari pentru rostogolit! Asteptam si noi sa vedem cand o sa ii iasa si lui Damian ...cred ca e funduletul cam greu...in schimb cand il pun pe burta parca ar vrea sa "are" toata camera!!!
va pup si merg sa citesc din urma ca am cam absentat!
Mami de Justin-Damian (11 Decembrie 2009)
POZE
My_Lady0091 spune:
romanitza bine ai revenit printre noi..branzica se da de la 5 luni..eu i-am dat-o cu o sapt mai devreme...si carnitza la fel...
Mariuca 5 luni
VIATA MEA PANA LA CAPAT...
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me
Romanitza_31 spune:
Camy,
La sala ma bag si eu ca nu se mai poate, a venit caldura iar fustele imi vin .....de fapt nu prea imi vin si ma oftic! O sa fac aerobic si tae-bo, ca inainte de sarcina , au dat rezultate inainte, sper ca si acum vor da!
Pup
POZE
tiusca spune:
Romanitza-branzica dupa 6 luni,la fel si carnita si alte alea.Dar tu nu ai de ce sa te grabesti ,mai ales ca-i alaptata
Romanitza_31 spune:
Pup My Lady!
Sar'na de raspuns! Saptamana viitoare vine dr la controlul de 5 luni si probabil ca o sa ne bage si noua branzica.
Fetele care stati la bloc: voi reusiti sa iesiti singure cu bebe la plimbare? eu am ditai treptele la bloc si de una singura nu reusesc ...si bineinteles ca presedinta de bloc ridica din umeri cand ii zic de rampa ...altceva nu stie sa faca, in schimb a vrut sa imi treaca bebe la intretinere din decembrie , in cdt in care am nascut pe 11 decembrie!!! in fine....sper sa ma tina nervii aici pana ne-om muta la casa ....
POZE
Romanitza_31 spune:
Tiusca, oricum la noi baza e sanul .... si dupa ce bea sucul vrea san, la supa se stramba, la piure ba se stramba ba papa un pic asa ca ..... ma astept sa se schimonoseasca si la altele, deci tot dupa 6 luni cred ca "va lua in serios" altceva....
POZE
A_driana spune:
lauraB, LA MULTI ANI SOPHIEI
romanitza, bine ai revenit, si noi stam la bloc, si tin caruciorul in portbagajul masinii, si cobor doar cu bebe...altceva n-am ce face...pup baietelul frumos si mare
A_driana, de David-Andrei
Romanitza_31 spune:
A_driana, sar'na! la faza cu portbagajul ma gandisem si eu, dar cum nu avem decat o masina pe care o foloseste sotul, nu am cum....
POZE
My_Lady0091 spune:
fii-mea nu a vrut fructe azi nici legume,....de azi dimi de la 8..de cand a maicat 180 ml...acum a dat gata 210 ml cu 2 masuri cereale..si i-am mai dat completare 60ml.si credc ca mai vrea
tiusca deci daca are muci...pe care i-am scos de vreo 5 ori azi.am voie sa o scot afara??????
si a facut kk de 2 ori de azi dimi...primul tare si portocaliu...al doilea moale si galben.
nu-i mai dau lapte ca-i vine rau
i-am mai facut 60
Mariuca 5 luni
VIATA MEA PANA LA CAPAT...
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me