Pufuleti de ian-feb 2010 (50)
Raspunsuri - Pagina 6
ratusca_mica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui amiss_zip cum a doua doza? Prima nu e la trei luni??? Ups sper sa nu fi ratat vaccinul. Noi avem 3 luni si maine ii fac prima doza de rotarix. Cum l-ai transportat? Am inteles ca nu tb sa fie f rece cand e administrat sa nu dea frisoane. Voi cum ati facut? Si cica 7 zile mare atentie la cacuta si la pampersi ca se transmite. Mi-e groaza de asta...
Amiss |
Stai linistita, vaccinul se poate face in diverse luni, difera doar numarul de doze administrate. Adica, cu cat il faci mai tarziu, cu atat nr de doze e mai mic. Si cu kk, iarasi stai linistita, nu e asa de complicat, din fericire nu sunt inca la faza in care ii gasesti cu kk intins pe fata si peste tot Doar sa te speli pe maini dupa ce ii schimbi pampersul si sa ai grija sa nu duca el manuta pe jos pana sa il fi spalat, si cam atat
Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)
AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui amiss_zip Mai raportam si noi ceva din ce face cel mic: azi facem 3 luni. s-a rostogolit de pe burta pe spate prima data pana la o luna. A mai reusit performanta asta de cateva ori bune. S-a rotit in patut pe burtica 180 grade. L-am pus in patut cu capul catre perete si l-am gasit cu el catre jucarii. Tine capul f f bine. Gangureste de la 2 saptamani de m-a spart. Ii turuie gura non stop. A zis gang gang auu aooo acaaca ... Ma rog am sa va pun un filmulet. Parca petra nu era asa vorbareata. Saliveaza si face muulte balonase la gura de pe la o luna jumate. Inca saliveaza si isi molfaie pumnii foarte mult. Zambeste cum ne uitam la el ( eu buni tata petra) ridica din umeri si zice "acha". Si vrea sa mearga in picioare. Asta e din cauza masajului. Mi s-aspus ca toti copilasii care fac masaj atat de mici merg mai repede... Oi vedea, nu ma grabesc. Pumnuletii a inceput sa ii desfacaai greu. Mi s-a spus la kinetoterapie ca e foarte tonic si din cauza asta. Mult prea tonic uneori la ce contracturi are:). A ...pedaleaza din picioare ca electrocutatul si da din maini foarte mult cand e fericit. Trebuie sa ii pun sosete ca face bataturi de la cearsaf dand asa din picioare. Si maine avem vaccinul rotarix:( am foarte mari emotii... Amiss |
felicitari pentru performer! noi avem 3,5 luni si vorbim "tli, gli, me, k-hi, ma" si radem toata ziua, foarte vesel copilu, stam si ne minunam uneori de ce si ce atatea motive de fericire ar avea asta micu? suntem mai putin mobili, stiu doar ca il pun la marginea patului si dimineata ne trezim cu el la jumatatea patului (pat de 180x200) si nu-i place deloc pe burta vrea sa se redereseze sa se impinga, sa se tarasca, numai sa nu stea pe burta... ii reuseste un 10-20 cm de avans din impins cu fundul... capul ii balangane ca la catelusii aia cu cap mobil pe care ii vand tiganii pe la colt de strada, se vede ca ii tare greu...
si am zis sa nu-mi compar cu altii copii copilul, defect de mama defecta... dar am zis ca-mi iau copilul meu ca etalon si-i compar pe altii cu al meu
amiss_zip spune:
iulenca e mare s-a facut Mariuka si ce frumoasa este. Foarte frumoase pozele sa fiti sanatosi! mi-ar place sa ne revedem Duminica. Va pupam.
cris.m ti-am vazut ingerasul superb, cu limbuta dragalasa...Sunteti tare tare dragalasi. Sa te bucuri de copii si sa va aduca numai bucurii.
mamdepuiuti foarte tari pozele...m-am amuzat vazandu-i pe cei doi copilasi...sunt foarte simpatici. Cel mai mult imi plac cutele de pe fruntile celor mici cand stau cu capul sus si se uita asa... foarte serios in jur
mai am, mai am de recuperat
ratusca_mica foate smecher pusti ai... si am vazut ca este expert in facutul barcutei sau avionul cum mai zicem noi. Inca un pic si isi ia zborul
cris.dogarel am vazut ca aveti scoica ca si noi. Nu stiu cum este pentru tine dar mie mi se pare super grea... abia o car daca e bebe in ea. Sa iti traiasca ingerasii. Foarte zambareata Ema si frumusica foc
bubu ti-am vazut buburuza! sa-ti traiasca ...este foarte frumoasa si cuminte dupa cum vad eu asa...
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui amiss_zip Mai raportam si noi ceva din ce face cel mic: azi facem 3 luni. s-a rostogolit de pe burta pe spate prima data pana la o luna. A mai reusit performanta asta de cateva ori bune. S-a rotit in patut pe burtica 180 grade. L-am pus in patut cu capul catre perete si l-am gasit cu el catre jucarii. Tine capul f f bine. Gangureste de la 2 saptamani de m-a spart. Ii turuie gura non stop. A zis gang gang auu aooo acaaca ... Ma rog am sa va pun un filmulet. Parca petra nu era asa vorbareata. Saliveaza si face muulte balonase la gura de pe la o luna jumate. Inca saliveaza si isi molfaie pumnii foarte mult. Zambeste cum ne uitam la el ( eu buni tata petra) ridica din umeri si zice "acha". Si vrea sa mearga in picioare. Asta e din cauza masajului. Mi s-aspus ca toti copilasii care fac masaj atat de mici merg mai repede... Oi vedea, nu ma grabesc. Pumnuletii a inceput sa ii desfacaai greu. Mi s-a spus la kinetoterapie ca e foarte tonic si din cauza asta. Mult prea tonic uneori la ce contracturi are:). A ...pedaleaza din picioare ca electrocutatul si da din maini foarte mult cand e fericit. Trebuie sa ii pun sosete ca face bataturi de la cearsaf dand asa din picioare. Si maine avem vaccinul rotarix:( am foarte mari emotii... Amiss |
imi place blogul tau,dar cred ca am eu o probl......poze cu cel mic?
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
amiss_zip spune:
ai dreptate cu comparatul asa este, nu e bine sa comparam copilasii....eu abia astept insa sa vad de la ceilalti cam ce urmeaza sau ce am acumulat deja...le iau ca pe niste puncte de reper... mai au cei mici inca muulte de invatat...urmatorul hop cred ca va fi diversificarea pentru ei...acolo sa vezi distractie...
Si legat de diversificare, va pun o poza sa vedeti cam ce ne asteapta. Petra la diversificare: aici.
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ruxita
felicitari pentru performer! noi avem 3,5 luni si vorbim "tli, gli, me, k-hi, ma" si radem toata ziua, foarte vesel copilu, stam si ne minunam uneori de ce si ce atatea motive de fericire ar avea asta micu? suntem mai putin mobili, stiu doar ca il pun la marginea patului si dimineata ne trezim cu el la jumatatea patului (pat de 180x200) si nu-i place deloc pe burta vrea sa se redereseze sa se impinga, sa se tarasca, numai sa nu stea pe burta... ii reuseste un 10-20 cm de avans din impins cu fundul... capul ii balangane ca la catelusii aia cu cap mobil pe care ii vand tiganii pe la colt de strada, se vede ca ii tare greu... si am zis sa nu-mi compar cu altii copii copilul, defect de mama defecta... dar am zis ca-mi iau copilul meu ca etalon si-i compar pe altii cu al meu |
cris_mario spune:
citat din mesajul lui amiss_zip cris.m ti-am vazut ingerasul superb, cu limbuta dragalasa...Sunteti tare tare dragalasi. Sa te bucuri de copii si sa va aduca numai bucurii. Amiss |
multumesc frumos
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
alexutzzza spune:
Neatza si de la noi
Yannis e bine deocamdata, eram pregatita cu smecta si hidrasec si cei de menta dar vad ca e ok, nu am citit tot
arwen merci de cafea si bine ai revenit
cristies succes la vaccin si bravo ptr "adu" si a propos, are si Yannis incaltzari ca alea de e gargaritzu pe banda de alergat cu ele dar noi avem sireturi albe si le-am luat de la Z , voi?
recuperez cand venim de afara
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
cris_mario spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui amiss_zip ai dreptate cu comparatul asa este, nu e bine sa comparam copilasii....eu abia astept insa sa vad de la ceilalti cam ce urmeaza sau ce am acumulat deja...le iau ca pe niste puncte de reper... mai au cei mici inca muulte de invatat...urmatorul hop cred ca va fi diversificarea pentru ei...acolo sa vezi distractie... Si legat de diversificare, va pun o poza sa vedeti cam ce ne asteapta. Petra la diversificare: aici.
Amiss |
parca il vad pe Mario pe cuvant de onoare
e super haioasa
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
amiss_zip spune:
ratusca mersi mult de incurajari... sper sa fie ok dupa vaccin. Eu il mai spal la chiuveta de caca si cred ca am sa renunt caci si petra foloseste chiuveta si va trebui sa o dezinfectez mereu si nu doar spalata cu detergent...
am sa trec pe servetele umede.
mersi de raspuns