Pufuleti de ian-feb 2010 (50)
Raspunsuri - Pagina 5
amiss_zip spune:
cum a doua doza? Prima nu e la trei luni???
Ups sper sa nu fi ratat vaccinul. Noi avem 3 luni si maine ii fac prima doza de rotarix.
Cum l-ai transportat? Am inteles ca nu tb sa fie f rece cand e administrat sa nu dea frisoane. Voi cum ati facut?
Si cica 7 zile mare atentie la cacuta si la pampersi ca se transmite. Mi-e groaza de asta...
Citat: |
citat din mesajul lui danyelana Am uitat sa va zic ca am facut vaccinu de tre luni si a doua doza de Rotarix si nu am avut nici o reactie. Si ne-am facut si cartea de identitate electronica si acum asteptam sa fie gata. Abia astept Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 pozele mele "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire |
cris_mario spune:
citat din mesajul lui danyelana Buna dimineata si de la noi. Nu v-am uitat dar nu am mai avut mult timp ca sa intram Noi suntem bine, crestem (joi vine asistenta sa-l cantareasca dar cred ca are 6,5 kg si 64 cm sapt trecuta ), continuam sa papam destul de mult si sa folosim tzitzi si noaptea (uneori ca suzeta ) Felicitari pt bebicii proaspat crestinati, pt cei care se plimba pe la Spa si profita de vremea frumoasa. La noi e iar frig, dupa ce am avut sapt trecuta 27°C acum sunt 13° si ploua..;; Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 pozele mele "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire |
bn ai revenit! te asteptam mai des
vaccin la 3 luni??? nu se face la 4?
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui danyelana Am uitat sa va zic ca am facut vaccinu de tre luni si a doua doza de Rotarix si nu am avut nici o reactie. Si ne-am facut si cartea de identitate electronica si acum asteptam sa fie gata. Abia astept Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 pozele mele "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire |
ma bucur pt voi...pupici printului zapezii si mamicii
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
cris_mario spune:
citat din mesajul lui Ruxita azi m-a lovit o boare de optimism... pana acum eram cumva, in adancul sufletului... nici nu stiu cum sa explic, am fost foarte extaziata sa aflu ca voi avea un baietel... am ramas blocata fara nicio reactie cand mi-a zis ecografista(era singurul raspuns pentru care eram pregatita) si apoi am izbucnit in plans de s-a sperit doctorita ca mi-a dat o veste tragica... in fine, l-am vrut atat de mult baiat ca acum mi-e si frica sa cresc un baiat si ma tot "delectam" cu ganduri idioate din exemplele altora - uite il cresti si ce rezultate poti avea - borfas, agresiv, porc nesimtit, golanash, etc. optimismul mi-a venit de la fiica-mea - e perfect adevarat ca "ce semeni aia culegi", copiii fac ce vad la parinti, eu imi imit mama si in felul ei de a vorbi sau rade (chiar daca port de cativa ani cu ea un razboi surd de "independenta")... fiica ne imita in foarte multe aspecte, am crezut ca nu va citi neam o carte, total dezinteresata (a stat 2 ani cu bunica din partea tatalui si acolo nimeni nu citea carti)... am insistat cu cartile vreo 3 ani, ii tot cumparam jules vernzi, tom saweri, pacali si tandali, legendele olimpului, bani aruncati in vant - se uita la un desen animat de vreo 10 ori (mica sirena) si cam atat... am spart ghiata cu harry puta si de-atunci imi cere saptamanal bani de carti, l-a citit cu interes si pe djuvara (povestirile lui deocheate), eliade, cioran, breban, s.a. citeste ziare (la un capucino dimineata), ii place muzica rock (pe 16 mai sotul si fiica au program cultural - concert AC/DC)... deci cu putina atentie, dedicatie, insistenta, copiii devin "noi", ne copiaza si in bune si in rele, cred ca o sa reusesc si cu piciu... sigur voi reusi! evident au perosnalitatea lor, evident trebuie sa faca propriile lor alegeri, evident au deja un bagajel al lor cu care au venit pe aceasta lume, DAR in mare parte ne vor urma, daca nu cumva vor fi mai buni decat noi... |
mare dreptatea ai
foarte bine ca citeste mult...
eu lui mario ii citeam povesti de cand avea 7 luni ..akm ma roaga el,dar il refuz in 30% din cazuri ptr k nu am tmp
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...
danyelana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui amiss_zip cum a doua doza? Prima nu e la trei luni??? Ups sper sa nu fi ratat vaccinul. Noi avem 3 luni si maine ii fac prima doza de rotarix. Cum l-ai transportat? Am inteles ca nu tb sa fie f rece cand e administrat sa nu dea frisoane. Voi cum ati facut? Si cica 7 zile mare atentie la cacuta si la pampersi ca se transmite. Mi-e groaza de asta...
Amiss |
Noi am facut prima doza cu vaccinul de doua luni. Asa e schema aici
amiss_zip spune:
Cris-m
Haircut foarte frumoase pozele. Pupam micuta crestina.
Cristies mult succccces la vaccin!!! Urmam si noi acusi.
Vom recupera cat de repede din vazut pozele piticilor de pe aici.
danyelana spune:
citat din mesajul lui cris_mario
bn ai revenit! te asteptam mai des vaccin la 3 luni??? nu se face la 4? Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... |
Merci
Aici se fac vaccinuri si la doua, si la trei si la patru luni.
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
danyelana spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti
ma bucur pt voi...pupici printului zapezii si mamicii cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze asa creste Alex |
Merci si multi pupici si voua
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
cris_mario spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui danyelana
Merci Aici se fac vaccinuri si la doua, si la trei si la patru luni. Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 pozele mele "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire |
nu am stiut
o printesa grabita...
cris_mario spune:
fetelor printesa e fff agitata ... pe mine ma cam doare burta,oare de la asta este???/
abia akm am apuc de actele de la munca pe kre mi le-a adus sotul...si sa fie gata pana maine
o printesa grabita...