Pufuleti de ian-feb 2010 (50)
Raspunsuri - Pagina 4
cris_mario spune:
larisel,miremia ce frumos k v-ati intalnit
haircut si eu tot asa,ma aduce sotul,dar nu stiu dk sa ramana sau nu ... fff frumi pozele de la botez
catalutza si noua ne-a ramas mica caditza
roxy..ce frumu doarme ea akl...dare u o pun sus cu tot cu scoica .... ce peisaj
cris.d felicitari ptr semirostogolire
cristies eu as alege bunica....in cazul meu asa am facut ssuperbe poze...smecheras gargaritz
xela ce tasre...ai gresit copilul
alicredo
xela e super scump in pasaport
si atat
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
Eleysa spune:
Cristies eu clar aleg bunica iubitoare ....la mine mama a fost cea care a suplinit lipsa tatalui isabelei, deci nu se pune problema ca nu ar stii ce sa ii faca sa ca nu ar iubi-o...si chiar daca la unele chestiunii nu suntem pe aceiasi lungime de unda, pana acum a inteles ca eu sunt mama si eu stiu cel mai bine ce trebuie facut ...sunt o norocoasa si am cea mai buna mama din lume l....oricum de bone nu as avea bani ...si nici incredere, iar la cresa ...pare totul atat de rece ...dupa ce a fost obisnuita cu dragostea si caldura de acasa sa o trimit la cresa, nush de ce, dar imi suna ca si cand as parasi-o ...
_
Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Alaptatul - My Story
Poze mai vechi si mai noi
cris_mario spune:
diversificare...hmmm sa ma gandesc bine sa nu mai fac aceleasi greseli k la mario.....nu k as fi fkt multe,dar eram mica si acceptam orice sfat....akm sunt mare ... dar am alte idei...orikm incep cu legume,un praf de sare....apoi la 2 zile fructe...si treptat supite in bibe,etc ... vase,voi lua un set de oale pe kre le voi fol doar pt ea,storcator am,castronele muuulte de la mario,dar voi mai lua,canita,lingurita ci vf silicon am
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...
cris_mario spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristies Neata fetele!!!! Merci de cafea Arwen! Bine ai revenit! Azi mergem la vaccin si la control. Dimineata i-a zis lui tati un "ADU" care l-a topit pe tati pe care il cheama Adi... Va dati seama ca nu-i mai venea sa plece la serviciu. Ma duc sa mananc. _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
o printesa grabita...
cris_mario spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iulenca
Noi de la pampers 2 ne iritam iar cu 3 ne-a trecut (d-ala cu aloe si cu musetel) DM este si in realul de la afi? Iulenca MARIUKU PUI DE IULENKA - POVESTEA NASTERII VARSTA MARIUKU www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">PUIUTII MEI VLADIMIR SI MARIUKA www.webshots.com/user/iulenca" target="_blank">TOT PUIUTII MEI IUBITI www.dropshots.com/iulenca" target="_blank">MARIUKU MIK |
in ala nu am fost...sorry
o printesa grabita...
danyelana spune:
Buna dimineata si de la noi. Nu v-am uitat dar nu am mai avut mult timp ca sa intram
Noi suntem bine, crestem (joi vine asistenta sa-l cantareasca dar cred ca are 6,5 kg si 64 cm sapt trecuta ), continuam sa papam destul de mult si sa folosim tzitzi si noaptea (uneori ca suzeta )
Felicitari pt bebicii proaspat crestinati, pt cei care se plimba pe la Spa si profita de vremea frumoasa.
La noi e iar frig, dupa ce am avut sapt trecuta 27°C acum sunt 13° si ploua..;;
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
danyelana spune:
Am uitat sa va zic ca am facut vaccinu de tre luni si a doua doza de Rotarix si nu am avut nici o reactie.
Si ne-am facut si cartea de identitate electronica si acum asteptam sa fie gata. Abia astept
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
amiss_zip spune:
Mai raportam si noi ceva din ce face cel mic:
azi facem 3 luni.
s-a rostogolit de pe burta pe spate prima data pana la o luna.
A mai reusit performanta asta de cateva ori bune. S-a rotit in patut pe burtica 180 grade. L-am pus in patut cu capul catre perete si l-am gasit cu el catre jucarii.
Tine capul f f bine.
Gangureste de la 2 saptamani de m-a spart. Ii turuie gura non stop. A zis gang gang auu aooo acaaca ... Ma rog am sa va pun un filmulet. Parca petra nu era asa vorbareata.
Saliveaza si face muulte balonase la gura de pe la o luna jumate. Inca saliveaza si isi molfaie pumnii foarte mult.
Zambeste cum ne uitam la el ( eu buni tata petra) ridica din umeri si zice "acha".
Si vrea sa mearga in picioare. Asta e din cauza masajului. Mi s-aspus ca toti copilasii care fac masaj atat de mici merg mai repede... Oi vedea, nu ma grabesc.
Pumnuletii a inceput sa ii desfacaai greu. Mi s-a spus la kinetoterapie ca e foarte tonic si din cauza asta. Mult prea tonic uneori la ce contracturi are:).
A ...pedaleaza din picioare ca electrocutatul si da din maini foarte mult cand e fericit. Trebuie sa ii pun sosete ca face bataturi de la cearsaf dand asa din picioare.
Si maine avem vaccinul rotarix:( am foarte mari emotii...
cris_mario spune:
Citat: |
citat din mesajul lui amiss_zip Mai raportam si noi ceva din ce face cel mic: azi facem 3 luni. s-a rostogolit de pe burta pe spate prima data pana la o luna. A mai reusit performanta asta de cateva ori bune. S-a rotit in patut pe burtica 180 grade. L-am pus in patut cu capul catre perete si l-am gasit cu el catre jucarii. Tine capul f f bine. Gangureste de la 2 saptamani de m-a spart. Ii turuie gura non stop. A zis gang gang auu aooo acaaca ... Ma rog am sa va pun un filmulet. Parca petra nu era asa vorbareata. Saliveaza si face muulte balonase la gura de pe la o luna jumate. Inca saliveaza si isi molfaie pumnii foarte mult. Zambeste cum ne uitam la el ( eu buni tata petra) ridica din umeri si zice "acha". Si vrea sa mearga in picioare. Asta e din cauza masajului. Mi s-aspus ca toti copilasii care fac masaj atat de mici merg mai repede... Oi vedea, nu ma grabesc. Pumnuletii a inceput sa ii desfacaai greu. Mi s-a spus la kinetoterapie ca e foarte tonic si din cauza asta. Mult prea tonic uneori la ce contracturi are:). A ...pedaleaza din picioare ca electrocutatul si da din maini foarte mult cand e fericit. Trebuie sa ii pun sosete ca face bataturi de la cearsaf dand asa din picioare. Si maine avem vaccinul rotarix:( am foarte mari emotii... Amiss |
FELICITARI!!!!!!!!!!
o printesa grabita...
Ruxita spune:
azi m-a lovit o boare de optimism... pana acum eram cumva, in adancul sufletului... nici nu stiu cum sa explic, am fost foarte extaziata sa aflu ca voi avea un baietel... am ramas blocata fara nicio reactie cand mi-a zis ecografista(era singurul raspuns pentru care eram pregatita) si apoi am izbucnit in plans de s-a sperit doctorita ca mi-a dat o veste tragica... in fine, l-am vrut atat de mult baiat ca acum mi-e si frica sa cresc un baiat si ma tot "delectam" cu ganduri idioate din exemplele altora - uite il cresti si ce rezultate poti avea - borfas, agresiv, porc nesimtit, golanash, etc. optimismul mi-a venit de la fiica-mea - e perfect adevarat ca "ce semeni aia culegi", copiii fac ce vad la parinti, eu imi imit mama si in felul ei de a vorbi sau rade (chiar daca port de cativa ani cu ea un razboi surd de "independenta")... fiica ne imita in foarte multe aspecte, am crezut ca nu va citi neam o carte, total dezinteresata (a stat 2 ani cu bunica din partea tatalui si acolo nimeni nu citea carti)... am insistat cu cartile vreo 3 ani, ii tot cumparam jules vernzi, tom saweri, pacali si tandali, legendele olimpului, bani aruncati in vant - se uita la un desen animat de vreo 10 ori (mica sirena) si cam atat... am spart ghiata cu harry puta si de-atunci imi cere saptamanal bani de carti, l-a citit cu interes si pe djuvara (povestirile lui deocheate), eliade, cioran, breban, s.a. citeste ziare (la un capucino dimineata), ii place muzica rock (pe 16 mai sotul si fiica au program cultural - concert AC/DC)... deci cu putina atentie, dedicatie, insistenta, copiii devin "noi", ne copiaza si in bune si in rele, cred ca o sa reusesc si cu piciu... sigur voi reusi! evident au perosnalitatea lor, evident trebuie sa faca propriile lor alegeri, evident au deja un bagajel al lor cu care au venit pe aceasta lume, DAR in mare parte ne vor urma, daca nu cumva vor fi mai buni decat noi...