Pufuleti de ian-feb 2010 (50)
Raspunsuri - Pagina 17
cris.dogarel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui amiss_zip Am scris si eu intr-un final povestea nasterii lui Simon pentru cine mai are 2 minute sa o scaneze o gaseste aici Am scris cam multicel dar sper sa fie usor de parcurs. Nu am crezut niciodata ca voi fi vreodata in situatia sa nasc in masina. Mi-a fost o frica teribila. But ...without love...where would I be now...?! Amiss |
m-ai terminat cu "de pregatire"; esti rezistenta, frate, la durere, inseamna. si "am fix 5 minute sa..." e tare. Ce fain ca Simon are o melodie legata de naasterea lui, cu titlu asa de sugestiv.
sa fiti fericiti toti 4!
Cris, mami de Ema (13/01/2010), si Ana(4/4/2003)
AMR: 1,5 kile!
poze
povestea noastra
cris.dogarel spune:
JIJI MARE SI CONSOARTA, multumim de cafea. si de cuvinte faine despre oglinda
ALEXUTZZA, LOREX, tocmai pt ca asa cred si eu, k un copil nu plangee fara motiv, ma gandesc ca nu am eu nu stiu ce sensori de mama, daca nu depistez motivele. de fapt, uneori cred ca stiu, plange de oboseala, dar, din pacate nu am descoperit cum sa o adorm fara sa planga. as fi mers si la dr., poate are o boala greu de depistat, insa cei care au controlat-o pana acum nu au gasit ceva, iar noaptea nu plange deloc, 12-14 ore. poate merg si eu la guru Stanciu. ANDRELINA, pliz help cu datele de contact. multumesc ca va ganditi la ema/noi.
CRISMARIO, cum esti?
CRISTIES, PT vaccin pe silent mode, dezvoltare super, teme rezolvate. cum o cheama pe crema de la DM?
poze
povestea noastra
cris.dogarel spune:
MARIUCASARA de cand cu bb2 am inteles si experimentat des zicatoarea cu drobul de sare. ieri ne-au sunat sa o luam pe ana de la scoala ca ii e rau, "tummy ache". pana acasa febra, rau. nurofen, ok dupa 1 ora, pana la 3 azi-noapte: vomitat in jet, tot...orezul mancat la 7 seara (3 linguri). fara febra. burtica o doare si o lasa, crampe, deasupra buricului, dupa cum descrie. azi merg la dr cu ea, daca e la fel dupa amiaza....sper sa ii treaca repede, sa nu ia ema, sa, sa... a mother's job
poze
povestea noastra
decenuela spune:
citat din mesajul lui al3csa Buna seara fetele Lorex Nu sunt suparata pe tine .. cum sa fiu?? Oricum ca baiatul meu nu e nici unul ... Ma simt un pic in plus pt ca voi va laudati pe aici cu fel de fel de grasunei .. eu nu prea am cu ce . Voi va laudati cu invartit de pe o parte pe alta .. cu rasete .. noi nu prea avem parte de asa ceva .. deci nu am ce sa va povestesc. Dar va citesc in fiecare zi .. de Yannis Andrei (23.01.2010) DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! Poze Povestea nasterii O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" "Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis |
ete na si tu acum....esti fantastik...pai tie nu ti se pare fantastic cand habar n-am pt orice nimic nou pe care il face bb?
nici io nu ma laud cu jiji k nu prea am cu ce...si are 4 luni.
nici nu se intoarce
nu-i place pe burta
nu zice mama
nu a terminat alfabetul...desi io insist
inca confunda inmultirea cu impartirea
DAR
imi vine sa spun la toata lumea cand face kk
cand imi ofera cel mai frumos zambet
cand se chinuie sa stea in funduletz...de fapt asta ma exaspereaza k e prea mic...
cand sta 10 min in carutz fara sa planga...etc
fiecare copil e UNIC. noi suntem topite dupa ei si....na facem precum ciorile....asa ca....
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...
cris_mario spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Beatrice1982
ce-i cu tine???????????????????????????? vine bb ???? nu ti-a scazut glicemia??? Bea de Ivan, iubirea noastra! Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Poze |
glicemia nu,dar cred ca tensiunea da
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cris_mario spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 in alta ordine de idei, cris m nici nu ma mir..ce ti-e rau, trebia sa cedezi si tu odata de la atata munca............. pune mana si mai si stai ca nu o sa iti faca nimeni statuie......numai noi de aici, ca noi stim si te admiram ,,dar trage si tu linie odata si pune punct...ca e vorba si de sanatatea ta.....eu stiu ca vrei sa faci sa fie toate bine, dar nu se poate asa de multe..............numai asa cu randul.............. pup sa iti fie bine............... p.s. ar trebui sa iti confiscam calcatorul................ Bea de Ivan, iubirea noastra! Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Poze |
ms bea,ms din suflet.....dar pana la calc...pai ce ma fac eu fara voi
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...
cris_mario spune:
citat din mesajul lui cristies Hello si la amiaza! Am venit de la vaccin, s-a luat de la Patioticus si n-a zis nici pas. Era asistenta in extaz. In alta ordine de idei: 7,5 kile si 69cm. Dezvoltat psihomotor foarte bine, zambaret nevoie mare... toate bune si la locul lor. Problemele cu care m-am dus in dinti: - crema de soare. E buna, chiar indicata (fara chimicale periculoase). E indicat si iesitul cand e soare. Nu e indicata expunerea la plaja cu orele dar daca merg parintii la mare e bine sa mearga si copilul pentru aerosoli. - ochisorii. I-a facut un test (destul de simplist dupa umila mea parere) cu un creion colorat ca sa-l atraga si a zis ca misca bine ochisorii. Daca suspectez ceva mi-a zis sa merg la spitalul de oftalmologie de la romana. - diversificarea - nu este cazul (cu asta nu m-am dus eu ci asistenta a intrebat-o daca incepem si doctorita i-a zis ca nu e nevoie deocamdata. Cum ne mai vedem de-abia la vaccinul de 6 luni...) Pentru cele care nu erau dumirite: nu se face programare pentru copii, nu se plateste consultatia. _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
felicitari ptr vestile bune,dar nici nu asteptam altfel de vesti de la gargaritzul precoce
o printesa grabita...
cris_mario spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Crismario cum te mai simti? sper ca bine ma bag si io la calcat ca am un suport de rufe pln (plus lateralele) numai cu haine d-ale lui Yannis de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
ms mult,dupa ce am dormit vreo 2 ore,am papat bine ...m-am simtit ok
o printesa grabita...
cris_mario spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ruxita
gasit si articolul http://www.evenimentul.ro/articol/femeile-frumoase-dauneaza-sanatatii-barbatilor.html |
o printesa grabita...
mamidepuiuti spune:
neata fetele...
multam de cafea decenuela
va invitam la party
azi avem 4 lunitze!
si mariei de tanaion!
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex