Pufuleti de ian-feb 2010 (50)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Am aparut si eu sa imi vars oful si fug repede. Sara are ferba 38.9. si tare mi-e frica sa nu ia si Sebi. Ce as vrea si eu sa existe cursuri de educatie obligatorii pentru parinti, bunici sau cine creste efectiv copilul. Ceva de genul nu iei alocatia pana nu aduci dovada ca ai facut cursul.
Sara s-a jucat cu o fetita, bunica fetei tot comenta ca Sebi e prea dezbracat si ca argument imi zice: uite eu am lasat-o pe nepoata mea mai dezbracata putin si acum tuseste. Eu nu am auzit copilul tusind deci am lasat-o pe Sara sa se joace in voie. Cand am auzit de tuse am luat imediat copiii de acolo dar se pare ca era prea tarziu. Sara deja culesese virusul . Oare oamenilor astora nu le-a zis nimeni ca nu te imbolavesti de frig, curent, etc ci te imbolnavesti din cauza unui virus, bacterie, pe care le poti transmite si altora? Inteleg ca in perioada de incubatie nu stii ca esti bolnav si nu e vina ta ca dai virusul mai departe, dar sa scoti la joaca un copil bolnav si sa il lasi sa se joace cu alti copii e peste puterea mea de intelegere.
Stie cineva care e perioada de incubatie pentru viroze? Cat sa il urmaresc pe Sebi?

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

multa lume tampita,multa sanatate Sarei si sper sa nu ia si sebi

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danasor
Cris.M mai usurel cu treburile , copilasii au nevoie de mami in stare buna de functionare

pui mic

si la mine a batut vantul ieri,fff tare...
asa este ,multam

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

am si eu de calcat 2 vagoane...
plus 2 tone de acte si imi este fff rau....nu am facut nmk pana akm,si nicic nu cred k voi afce..tremur toata si imi este rau,dar fff rau

Ce-ai patit? Esti mai bine? nu ne speria, spune-ne ceva!!!

ms mult,esti o scumpa...da sunt bine,m-am linistit ce-i drept cam tarziu si nu am ami intrat

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Buna seara fetele

Lorex Nu sunt suparata pe tine .. cum sa fiu?? Oricum ca baiatul meu nu e nici unul ... Ma simt un pic in plus pt ca voi va laudati pe aici cu fel de fel de grasunei .. eu nu prea am cu ce . Voi va laudati cu invartit de pe o parte pe alta .. cu rasete .. noi nu prea avem parte de asa ceva .. deci nu am ce sa va povestesc. Dar va citesc in fiecare zi ..

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Poze
Povestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

ce rea esti
cum sa spui asa cv,fiecare cioara...stii cum e ... ... hai k scot facaletul dk nu ne scrii

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

Buna dimineata!
amissam citit povesteapentru mamica cu briosevazut si pozeesti o mamica fericita
andrelinasuper nenea drpentru mamica puternica...eu am impresia ca te descurci minunat cu patriotul si fara ajutorul tatalui esti foarte luptatoare cred ca si din cauza lui
decenuela multumim pentru cafea sotului si tie ca o imparti cu noimergi mamico la masaj lasa-l pe jiji mic cu jiji mare si du-te la rasfat neaparat pentru ca meriti,toate meritam de fapt
cris mariomai lejer mamico esti o furnicuta dar uite ca nu esti de fier....ai grija de tine ca si tu esti importantasper ca esti mai bine azi
al3csacrezi ca raul e un super copil?nici pe departe...ma mandresc cu el ca sta pe curut,ca imi ofera zambete ca stiu ca are nevoie de mine si ma cheama cum stie elputernic...ca dom cu el si ma tine de mana sau pune manuta pe mine...pentru mine e grozav asa ca mamico tu trebuie sa fii foarte laudaroasa cu un asa luptator care si-a dorit enorm de mult sa traiasca alaturi de voi
cristies semnez si eu petitia cu 2 mainicat despre ADU la cat mai multe cuvintele sa va topiti
diversificare...eu am niste caserole cu capacel de la soacra diferite marimi si imi ajung,o razatoare am sa iau,o lingurita cu vf de silicon si inca o sticluta pt gros
cresa ,bona sau bunica hmmm grea decizie,soacra plecata,mama face facultate si e foarte constiincioasa,bona...mi teama,cresa mi groaza...oras mic si prapadit...sper ca pana atunci sa plecam in alta tara avem un plan si sper sa se concretizeze
danasor ce frumos ati organizat pentru mama

trimit ca pierd msg

poze

Mergi la inceput

lorex...pls,daca vrei..as vrea sa admir si eu pozele .... ai dreptate cu plansul cupilului si cu contul de poze ... iar bobitza e o scumpa...abia astept sa vad filmuletul...auzi s-a si intors deja...super ... iar cu tinutul caputului...e ok,doar sa nu o fortezi prea mult

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Larisel uite palariutza
am pus niste poze de azi daca vreti sa vedeti aici

pui mic

e atat de scumpa cum sta ea akl sub copac ...e o frumoasa,iar palarioara e tare draguta

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andre_lina

Buna seara, dragi mamici si prietene!

Vai cate am sa va povestesc!!!!!

am dat anunt pe net ca vand caruselul fisher price... scump, frumos, si ca nou... si montat degeaba la patut de patriot...cand era mai atras de el, i s-au terminat bateriile... si era o filosofie intreaga sa le schimb, asa ca il privea si atat...

merg azi sa il dau persoanei care m-a sunat sa il cumpere si ajung eu, cu patriotic in dotare... vine tipa.. zice TE CUNOSC! ei na zic.. am o fatza comuna... nu... te cunosc de pe DC !!!!!

si sa imi pice moaca.... era si din odiseea noastra, LINIOARA!! care nu a mai intrat de cand lumea...
cert e ca vazut bebele ei, frumos, si am invitat-o duminica la reuniune, a zis ca vine!

asta e partea 1...

=============================================================================
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot

ce mica e lumea...super tare

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

amiss....am citit povestea,,,emotionanta...mi-ai adus aminte de acea perioada...

andre lina....desi te cunosc...de fiecare data citesc cu placere tot ceea ce scrii...esti atat de pozitiva...binedispui omul...iar patriotul...e un scump ( nu ca am fi uitat ca a vrut sa-i rontzaie deshtele lu' jiji :)) )

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

felicitari cris m. pt stelutze si sa ai mai multa grija de tine!

andre_lina bravo pt nenea dr! patriotul si mamica

mariucasara,cris d. multa sanatate puilor! sa se faca bine!

micki_mica

amiss ...ti-am spus ca are je o probl......cand am vazut pozele mi-am dat seama ca stiam poza cu tortul si poza cu ghetutele...... nu m-am descurcat pe blog...am tot citit acolo [ca mi-a placut ] ,dar nu gaseam pozele...

cristies ce bine creste gargaritul!nu i-ar fi de deochi! felicitari!

alecsa nu fi trista,sa stii ca nici al meu nu e in top,dar e al meu si asta il face special...... cel mai special...

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput